5000 tickets aan aantrekkelijke prijzen richting Afrika

Brussels Airlines lanceert een grootse “Afrika” promotieactie en biedt vanaf 4 augustus 5000 tickets aan sterk gereduceerde tarieven aan naar 7 belangrijke bestemmingen in haar Afrika-netwerk.

Vanaf 4 augustus biedt Brussels Airlines haar passagiers niet minder dan 5000 zitjes aan tegen de helft van de prijs op een aantal van haar Afrikaanse bestemmingen. De tickets zijn geldig voor een vertrek vanuit Brussels Airport tussen 7 augustus en 24 oktober 2009. De 7 bestemmingen waarop deze actie betrekking heeft zijn Abidjan, Dakar, Douala, Entebbe, Kigali, Kinshasa en Yaounde. 

Verder biedt Brussels Airlines ook vluchten aan naar Banjul, Bujumbura, Conakry, Entebbe, Luanda, Monrovia en Nairobi, alsook codeshare verbindingen naar Casablanca, Libreville en Addis Ababa. Hiermee biedt de luchtvaartmaatschappij niet minder dan 17 Afrikaanse bestemmingen aan.

Comfort 

Voor de overgrote meerderheid van onze passagiers vertrekkend richting Afrika, is Brussels Airport een ideaal vertrekpunt. De nieuwe « Zone Afrika » (terminal T) van Brussels Airlines zich situerend in het hart van terminal A van Brussels Airport vergemakkelijkt en zorgt voor meer comfort voor alle reizigers vertrekkend richting Afrika. Wachtruimtes en moderne comfortabele lounges (Sunrise Lounge), meertalig personeel (en dus Nederlandssprekend), sports bar, internet corner, Brussels Airlines informatiebureau en speciale kinderhoek maken van Brussel de plaats bij uitstek om te vertrekken voor een reis richting Afrika.

Info en reservaties 

Reserveren is mogelijk vanaf 4 augustus via onze website www.brusselsairlines.com of via uw reisagent.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Brussels Airlines

Brussels Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van België en één van de vier netwerkmaatschappijen van de Lufthansa Group. Ze verbindt de Europese hoofdstad vanuit Brussels Airport met meer dan 85 bestemmingen, waarvan 17 in Sub Sahara Afrika. Het bedrijf stelt meer dan 3.300 werknemers te werk en exploiteert 43 vliegtuigen.

Brussels Airlines wil tegen 2030 50% minder CO2 uitstoten vergeleken met 2019 en plant om tegen 2050 CO2-neutraal te zijn. De luchtvaartmaatschappij neemt deel aan het Stargate Project dat door Brussels Airport wordt geleid en maakt daardoor deel uit van de proeftuin voor duurzame luchtvaart op haar thuisbasis. Daarnaast ondertekende de maatschappij in 2021 de Circular Economy overeenkomst van de Antwerp Management School. Begin 2023, was de luchtvaartmaatschappij ook de eerste om duurzame brandstof (SAF = Sustainable Aviation Fuel) te transporteren doorheen de CEPS-pijplijn die Brussels Airport verbindt. Eind 2024, zal Brussels Airlines vijf splinternieuwe Airbus A320neo vliegtuigen verwelkomd hebben, waardoor de luchtvaartmaatschappij haar CO2- en geluidsuitstoot op haar middellange afstandsnetwerk significant kan verlagen.

Als ambassadeur van haar land brengt Brussels Airlines de wereld naar België en het beste van België naar de wereld, onder meer via samenwerkingen met Belgische sterrenchefs, Belgische culinaire producten en de Belgian Icons, speciaal beschilderde vliegtuigen die een Belgische iconisch persoon, team of evenement huldigen om de Belgische cultuur wereldwijd te promoten.

Meer informatie op brusselsairlines.com


Over Star Alliance

Het Star Alliance netwerk werd opgericht in 1997 als de eerste echt wereldwijde luchtvaartalliantie, gebaseerd op een waardepropositie voor de klant met wereldwijd bereik, internationale erkenning en naadloze service. Sinds de oprichting biedt het het grootste en meest uitgebreide netwerk van luchtvaartmaatschappijen, met een focus op het verbeteren van de klantervaring binnen de gehele alliantie.

In totaal biedt het Star Alliance netwerk momenteel meer dan 10.000 dagelijkse vluchten naar bijna 1.200 luchthavens in 184 landen.

Meer informatie op staralliance.com

Neem contact op met

b.house Zone General Aviation - Airport Building 26 1831 Diegem

+32 2 723 89 90

[email protected]

www.brusselsairlines.com