59 Brussels Airlines party flights voor Tomorrowland [Fotoreportage]

59 Brussels Airlines party flights voor Tomorrowland [Fotoreportage]

Meer dan 10,000 muziekfans van over heel de wereld kwamen deze week aan op Brussels Airlines vluchten om het wereldbekende festival Tomorrowland te bezoeken.
Een foto-overzicht en alle cijfers over de party flights.

10,372 passagiers, tussen de leeftijden van 23 en 77 jaar. 96 verschillende nationaliteiten

108 Tomorrowland vluchten, waarvan 59 party flights en 3 flights met DJ op 30,000 voet hoogte.

68 vertrekluchthavens over de hele wereld.

Volg de partyvluchten hier live.

Alle cijfers over de samenwerking tussen Brussels Airlines en Tomorrowland

 

Tomorrowland
Contacteer ons
Over Brussels Airlines


Brussels Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van België en verbindt de Europese hoofdstad met meer dan 80 bestemmingen, waarvan 17 in Sub-Sahara-Afrika, een markt dat Brussels Airlines als tweede thuis beschouwt. Naast Afrika biedt Brussels Airlines meer dan 65 bestemmingen aan in Europa, 3 in Noord Amerika en Tel Aviv. Het bedrijf telt meer dan 4.000 werknemers en heeft 48 vliegtuigen. Met dagelijks ongeveer 250 vluchten verwelkomt de maatschappij jaarlijks meer dan 10 miljoen passagiers die naar, via en van Brussels Airport vliegen. Dankzij haar ‘no compromise’ positionering combineert Brussels Airlines competitieve ticketprijzen met de hoogste servicekwaliteit. Met jaarlijks wisselende Belgische sterrenchefs, haar groot aanbod aan Belgisch eten en drinken en de zes Belgian Icons, is Brussels Airlines een ambassadeur voor haar land en brengt het de wereld naar België en het beste van België naar de wereld.

Brussels Airlines biedt cargo capaciteit aan op al haar vluchten, gecommercialiseerd door Lufthansa Cargo. De maatschappij verzorgt zelf het dagelijkse onderhoud van haar vliegtuigvloot.

Brussels Airlines maakt deel uit van Lufthansa Group en lid van Star Alliance. Het bedrijf werd opgericht in 2002 en is 100% eigendom van Deutsche Lufthansa AG.

Meer informatie op brusselsairlines.com

Brussels Airlines
b.house
Zone General Aviation - Airport Building 26
1831 Diegem