Alle Brussels Airlines tickets blijven flexibel tot eind februari

Alle Brussels Airlines tickets blijven flexibel tot eind februari

Wijzigingskosten blijven opgeschort voor Brussels Airlines en de andere netwerkmaatschappijen van de Lufthansa Groep.

Sinds eind augustus kunnen alle tarieven van Brussels Airlines, Lufthansa, SWISS en Austrian Airlines zo vaak als nodig is gratis worden omgeboekt, inclusief het goedkoopste Light tarief zonder ingecheckte bagage. Oorspronkelijk was dit aanbod geldig voor (her)boekingen tot het einde van het jaar, maar nu is het aanbod uitgebreid voor alle netwerkmaatschappijen van het Lufthansa Groep. Dit betekent dat alle tickets van Brussels Airlines, geboekt tot en met 28 februari 2021, gratis kunnen worden omgeboekt, als de omboeking ook voor die datum plaatsvindt. Na deze datum is één laatste gratis omboeking mogelijk.

Vanwege de pandemie had Brussels Airlines in het voorjaar van dit jaar al een eenmalige gratis omboeking mogelijk gemaakt. Het schrappen van de omboekingsvergoeding geldt wereldwijd voor alle nieuwe boekingen op korte, middellange en lange-afstandsroutes. Dit betekent dat klanten nog meer flexibiliteit hebben in het maken van hun reisplannen. Er kunnen echter extra kosten worden aangerekend als bijvoorbeeld de oorspronkelijke boekingsklasse niet meer beschikbaar is bij een omboeking naar een andere datum of bestemming. Een eventueel verschil zal moeten worden bijbetaald.

 

 

Over Brussels Airlines

Brussels Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van België en verbindt de Europese hoofdstad met meer dan 70 bestemmingen, waarvan 15 in Afrika, het continent dat Brussels Airlines nauw aan het hart ligt. Bovendien vliegt de maatschappij naar 60 bestemmingen in Europa, 2 in Noord-Amerika en Tel Aviv. Het bedrijf stelt 3.100 werknemers te werk en exploiteert 38 vliegtuigen.

Omwille van de wereldwijde coronaviruspandemie heeft Brussels Airlines zich geëngageerd tot de strengste gezondheidsmaatregelen in de luchtvaart wereldwijd, volgens van het EASA (Europees Agentschap voor de Veiligheid van de Luchtvaart). Sinds de uitbraak van het coronavirus hanteert de Belgische luchtvaartmaatschappij een aangepast vluchtschema dat gebaseerd is op de marktvraag en dat rekening houdt met de reisbeperkingen van de verschillende overheden.

Dankzij haar “no compromise” positionering combineert Brussels Airlines competitieve ticketprijzen met volledige flexibiliteit en de hoogste servicekwaliteit. Met jaarlijks wisselende Belgische sterrenchefs, haar groot aanbod aan Belgisch eten en drinken en de vijf Belgian Icons, is Brussels Airlines een ambassadeur voor haar land en brengt het de wereld naar België en het beste van België naar de wereld.

Met meer dan 40.000 directe en indirecte arbeidsplaatsen speelt Brussels Airlines een belangrijke rol in de Belgische economie en maakt het bedrijf deel uit van de tweede grootste economische motor van België: de hub Brussels Airport. In 2019 vervoerde de luchtvaartmaatschappij meer dan 10 miljoen passagiers van, naar en via Brussels Airport.

Brussels Airlines biedt cargo capaciteit aan op al haar vluchten, gecommercialiseerd door Lufthansa Cargo. De maatschappij verzorgt zelf het dagelijkse onderhoud van haar vliegtuigvloot.

Brussels Airlines is één van de vier netwerkmaatschappijen van de Lufthansa Groep (Austrian, Brussels Airlines, Lufthansa en Swiss) en lid van Star Alliance. Het bedrijf werd opgericht in 2002 en is voor 100% eigendom van Deutsche Lufthansa AG. Meer informatie op www.brusselsairlines.com.


Brussels Airlines
b.house
Zone General Aviation - Airport Building 26
1831 Diegem