Alle Brussels Airlines tickets blijven flexibel tot eind februari

Wijzigingskosten blijven opgeschort voor Brussels Airlines en de andere netwerkmaatschappijen van de Lufthansa Groep.

Sinds eind augustus kunnen alle tarieven van Brussels Airlines, Lufthansa, SWISS en Austrian Airlines zo vaak als nodig is gratis worden omgeboekt, inclusief het goedkoopste Light tarief zonder ingecheckte bagage. Oorspronkelijk was dit aanbod geldig voor (her)boekingen tot het einde van het jaar, maar nu is het aanbod uitgebreid voor alle netwerkmaatschappijen van het Lufthansa Groep. Dit betekent dat alle tickets van Brussels Airlines, geboekt tot en met 28 februari 2021, gratis kunnen worden omgeboekt, als de omboeking ook voor die datum plaatsvindt. Na deze datum is één laatste gratis omboeking mogelijk.

Vanwege de pandemie had Brussels Airlines in het voorjaar van dit jaar al een eenmalige gratis omboeking mogelijk gemaakt. Het schrappen van de omboekingsvergoeding geldt wereldwijd voor alle nieuwe boekingen op korte, middellange en lange-afstandsroutes. Dit betekent dat klanten nog meer flexibiliteit hebben in het maken van hun reisplannen. Er kunnen echter extra kosten worden aangerekend als bijvoorbeeld de oorspronkelijke boekingsklasse niet meer beschikbaar is bij een omboeking naar een andere datum of bestemming. Een eventueel verschil zal moeten worden bijbetaald.

Maaike Andries

For media requests only

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Brussels Airlines

Brussels Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van België en één van de vier netwerkmaatschappijen van de Lufthansa Group. Ze verbindt de Europese hoofdstad vanuit Brussels Airport met meer dan 90 bestemmingen, waarvan 18 in Sub Sahara Afrika. Het bedrijf stelt meer dan 3.400 werknemers te werk en exploiteert 44 vliegtuigen.

Brussels Airlines wil tegen 2030 50% minder CO2 uitstoten vergeleken met 2019 en plant om tegen 2050 CO2-neutraal te zijn. De luchtvaartmaatschappij neemt deel aan het Stargate Project dat door Brussels Airport wordt geleid en maakt daardoor deel uit van de proeftuin voor duurzame luchtvaart op haar thuisbasis. Daarnaast ondertekende de maatschappij in 2021 de Circular Economy overeenkomst van de Antwerp Management School. Begin 2023, was de luchtvaartmaatschappij ook de eerste om duurzame brandstof (SAF = Sustainable Aviation Fuel) te transporteren doorheen de CEPS-pijplijn die Brussels Airport verbindt. Eind 2024, zal Brussels Airlines vijf splinternieuwe Airbus A320neo vliegtuigen verwelkomd hebben, waardoor de luchtvaartmaatschappij haar CO2- en geluidsuitstoot op haar middellange afstandsnetwerk significant kan verlagen.

Als ambassadeur van haar land brengt Brussels Airlines de wereld naar België en het beste van België naar de wereld, onder meer via samenwerkingen met Belgische sterrenchefs, Belgische culinaire producten en de Belgian Icons, speciaal beschilderde vliegtuigen die een Belgische iconisch persoon, team of evenement huldigen om de Belgische cultuur wereldwijd te promoten.

Meer informatie op brusselsairlines.com


Over Star Alliance

Het Star Alliance netwerk werd opgericht in 1997 als de eerste echt wereldwijde luchtvaartalliantie, gebaseerd op een waardepropositie voor de klant met wereldwijd bereik, internationale erkenning en naadloze service. Sinds de oprichting biedt het het grootste en meest uitgebreide netwerk van luchtvaartmaatschappijen, met een focus op het verbeteren van de klantervaring binnen de gehele alliantie.

In totaal biedt het Star Alliance netwerk momenteel meer dan 10.000 dagelijkse vluchten naar bijna 1.200 luchthavens in 184 landen.

Meer informatie op staralliance.com

Neem contact op met

b.house Zone General Aviation - Airport Building 26 1831 Diegem

+32 2 723 89 90

press@brusselsairlines.com

www.brusselsairlines.com