Beste wensen voor 2015 en nieuwe leden in het Communicatie Team

Beste wensen voor 2015 en nieuwe leden in het Communicatie Team

We hopen dat u fijne feestdagen hebt beleefd met familie en vrienden en dat het nieuwe jaar goed van start is gegaan.

Bij Brussels Airlines kijken we terug op een spannend en uitdagend jaar in 2014, waarin we onze merkpositionering en onze commerciële strategie vernieuwden. We kondigden ook nieuwe producten aan op ons Europese netwerk en lanceerden verschillende nieuwe bestemmingen. De opening van “THE LOFT”, onze nieuwe state-of-the-art lounge in Brussels Airport, was ook een grote mijlpaal voor ons bedrijf.

Het was een plezier om met u te werken dit jaar en u kan erop rekenen dat 2015 opnieuw gevuld zal zijn met vele highlights bij Brussels Airlines. We kijken er dan ook naar uit om opnieuw met u samen te werken.

Een nieuw jaar betekent ook enkel nieuwe gezichten in het Brussels Airlines communicatie departement, dus willen we het Communicatie Team opnieuw even aan u voorstellen:

Geert Sciot
Woordvoerder en VP External Communications
@ geert.sciot@brusselsairlines.com
T   +32 2 723 84 00  //  +32 477 77 49 11

 

Wencke Lemmes
Woordvoerder en VP Corporate Communications
@  wencke.lemmes@brusselsairlines.com
T    +32 2 723 85 11  //  +32 477 61 86 45

Kim Daenen
Woordvoerder en Media Relations Manager
@  kim.daenen@brusselsairlines.com
T   +32 2 723 84 55  //  +32 479 69 36 48 

 

Claudia Tluk
Social Media Manager
@  claudia.tluk@brusselsairlines.com
Ilse Verhelst
Head of Internal Communication and b.foundation 
@  ilse.verhelst@brusselsairlines.com
 

 

Corporate
Over Brussels Airlines

***MEDIA GALLERY***

Brussels Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van België en verbindt de Europese hoofdstad met meer dan 100 bestemmingen, waarvan 23 in Afrika, het continent dat Brussels Airlines als tweede thuis beschouwt. Naast Afrika biedt Brussels Airlines meer dan 90 bestemmingen aan in Europa, 3 in Noord Amerika en Tel Aviv. Het bedrijf telt meer dan 4.000 werknemers en heeft 48 vliegtuigen. Met dagelijks ongeveer 250 vluchten verwelkomt de maatschappij jaarlijks meer dan 9 miljoen passagiers die naar, via en van Brussels Airport vliegen. Dankzij haar ‘no compromise’ positionering combineert Brussels Airlines competitieve ticketprijzen met de hoogste servicekwaliteit. Met jaarlijks wisselende Belgische sterrenchefs, haar groot aanbod aan Belgisch eten en drinken en de vijf Belgian Icons, is Brussels Airlines een ambassadeur voor haar land en brengt het de wereld naar België en het beste van België naar de wereld.

Brussels Airlines biedt cargo capaciteit aan op al haar vluchten, gecommercialiseerd door Lufthansa Cargo. De maatschappij verzorgt zelf het dagelijkse onderhoud van haar vliegtuigvloot.

Brussels Airlines is deel van Eurowings en lid van Star Alliance. Het bedrijf werd opgericht in 2002 en is 100% eigendom van Deutsche Lufthansa AG.

Meer informatie op brusselsairlines.com

Brussels Airlines
b.house
Zone General Aviation - Airport Building 26
1831 Diegem