Beste wensen voor 2015 en nieuwe leden in het Communicatie Team

We hopen dat u fijne feestdagen hebt beleefd met familie en vrienden en dat het nieuwe jaar goed van start is gegaan.

Bij Brussels Airlines kijken we terug op een spannend en uitdagend jaar in 2014, waarin we onze merkpositionering en onze commerciële strategie vernieuwden. We kondigden ook nieuwe producten aan op ons Europese netwerk en lanceerden verschillende nieuwe bestemmingen. De opening van “THE LOFT”, onze nieuwe state-of-the-art lounge in Brussels Airport, was ook een grote mijlpaal voor ons bedrijf.

Het was een plezier om met u te werken dit jaar en u kan erop rekenen dat 2015 opnieuw gevuld zal zijn met vele highlights bij Brussels Airlines. We kijken er dan ook naar uit om opnieuw met u samen te werken.

Een nieuw jaar betekent ook enkel nieuwe gezichten in het Brussels Airlines communicatie departement, dus willen we het Communicatie Team opnieuw even aan u voorstellen:

Geert Sciot
Woordvoerder en VP External Communications
@ geert.sciot@brusselsairlines.com
T   +32 2 723 84 00  //  +32 477 77 49 11

 

Wencke Lemmes
Woordvoerder en VP Corporate Communications
@  wencke.lemmes@brusselsairlines.com
T    +32 2 723 85 11  //  +32 477 61 86 45

Kim Daenen
Woordvoerder en Media Relations Manager
@  kim.daenen@brusselsairlines.com
T   +32 2 723 84 55  //  +32 479 69 36 48 

 

Claudia Tluk
Social Media Manager
@  claudia.tluk@brusselsairlines.com
Ilse Verhelst
Head of Internal Communication and b.foundation 
@  ilse.verhelst@brusselsairlines.com
 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Brussels Airlines

Brussels Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van België en één van de vier netwerkmaatschappijen van de Lufthansa Group. Ze verbindt de Europese hoofdstad vanuit Brussels Airport met meer dan 85 bestemmingen, waarvan 17 in Sub Sahara Afrika. Het bedrijf stelt meer dan 3.300 werknemers te werk en exploiteert 43 vliegtuigen.

Brussels Airlines wil tegen 2030 50% minder CO2 uitstoten vergeleken met 2019 en plant om tegen 2050 CO2-neutraal te zijn. De luchtvaartmaatschappij neemt deel aan het Stargate Project dat door Brussels Airport wordt geleid en maakt daardoor deel uit van de proeftuin voor duurzame luchtvaart op haar thuisbasis. Daarnaast ondertekende de maatschappij in 2021 de Circular Economy overeenkomst van de Antwerp Management School. Begin 2023, was de luchtvaartmaatschappij ook de eerste om duurzame brandstof (SAF = Sustainable Aviation Fuel) te transporteren doorheen de CEPS-pijplijn die Brussels Airport verbindt. Eind 2024, zal Brussels Airlines vijf splinternieuwe Airbus A320neo vliegtuigen verwelkomd hebben, waardoor de luchtvaartmaatschappij haar CO2- en geluidsuitstoot op haar middellange afstandsnetwerk significant kan verlagen.

Als ambassadeur van haar land brengt Brussels Airlines de wereld naar België en het beste van België naar de wereld, onder meer via samenwerkingen met Belgische sterrenchefs, Belgische culinaire producten en de Belgian Icons, speciaal beschilderde vliegtuigen die een Belgische iconisch persoon, team of evenement huldigen om de Belgische cultuur wereldwijd te promoten.

Meer informatie op brusselsairlines.com


Over Star Alliance

Het Star Alliance netwerk werd opgericht in 1997 als de eerste echt wereldwijde luchtvaartalliantie, gebaseerd op een waardepropositie voor de klant met wereldwijd bereik, internationale erkenning en naadloze service. Sinds de oprichting biedt het het grootste en meest uitgebreide netwerk van luchtvaartmaatschappijen, met een focus op het verbeteren van de klantervaring binnen de gehele alliantie.

In totaal biedt het Star Alliance netwerk momenteel meer dan 10.000 dagelijkse vluchten naar bijna 1.200 luchthavens in 184 landen.

Meer informatie op staralliance.com

Neem contact op met

b.house Zone General Aviation - Airport Building 26 1831 Diegem

+32 2 723 89 90

press@brusselsairlines.com

www.brusselsairlines.com