Bremen: Nieuwe bestemming voor Brussels Airlines  en Brussels Airport

Bremen: Nieuwe bestemming voor Brussels Airlines en Brussels Airport

Vanaf 14 september verzorgt Brussels Airlines vijf vluchten per week naar Bremen. De belangrijke Noord-Duitse handelsstad was tot nog toe niet rechtstreeks verbonden met Brussels Airport.

Goed nieuws voor de talrijke zakenlui en EU officials die tussen Bremen en de Europese hoofdstad pendelen en dat tot nog toe via een omweg moesten doen. Dankzij de nieuwe lijnvluchten die Brussels Airlines vanaf september elke weekdag verzorgt, wordt Hanzestad Bremen vlot en rechtstreeks bereikbaar in 1 uur en 10 minuten.

Bremen, gelegen in het hartje van Nedersaksen aan de oever van de Weser, kan bogen op een rijk verleden als handelscentrum. De prachtige historische binnenstad heeft een 1200 jaar lange geschiedenis en is vanuit cultuur-historisch perspectief een bezoek meer dan waard.

Ook vandaag heeft Bremen en het nabijgelegen Bremerhaven nog een zeer levendige economie en qua spitstechnologie staat Bremen aan de top. Airbus heeft er één van haar voornaamste productiecentra, talrijke Mercedes modellen lopen er van de band en de Europese ruimtevaartindustrie is er sterk vertegenwoordigd. Het bekende Beck’s bier wordt in Bremen gebrouwen en ook de beroemde Jacob’s koffie heeft er haar roots.

 

Uuregeling

Brussels Airlines verzorgt vanaf 14 september elke werkdag een avondvlucht tussen Bremen en Brussels Airport:

 

Vluchtnummer

Van

Naar

Vertrek

Aankomst

Dagen

SN2597

Brussel

Bremen

21h00

22h10

12345..

SN2596

Bremen

Brussel

19h00

20h10

12345..

 

Passagiers hebben de keuze uit vier verschillende reisformules: Bizz&Class, Flex&Fast, Light&Relax, Check&Go.

“We zijn zeer tevreden dat we een regio en een stad die belangrijke handelsrelaties met België onderhoudt aan ons netwerk kunnen toevoegen“, zegt Brussels Airlines Chief Commercial Officer Lars Redeligx. “Bremen is een mooie aanwinst in het snel groeiend netwerk van Brussels Airlines en Brussels Airport. Met deze route mikken we ook op transferpassagiers die comfortabel willen doorreizen naar andere Brussels Airlines bestemmingen.”

Zo werd de uurregeling van de vluchten bijvoorbeeld afgestemd om vluchtaansluitingen mogelijk te maken naar onder meer Bristol, Toulouse en Madrid om Airbus Industries medewerkers vlot te laten reizen tussen de verschillende productiecentra van de Europese vliegtuigbouwer.

Jürgen Bula, CEO of Bremen Airport: “Vooral zakenreizigers uit de Nedersaksische region en Bremen zullen baat hebben bij deze rechtstreekse verbinding tussen Bremen en Brussel, maar ook voor een citytrip is de vlucht geschikt.”

Bremen is naast Hamburg en Hannover de derde stad die Brussels Airlines in Noord-Duitsland rechtstreeks verbindt met Brussels Airport. Daarnaast vliegt Brussels Airlines ook vijf keer per dag naar Berlijn. Dankzij een samenwerking met partners Lufthansa en Germanwings kan er ook verschillende malen per dag naar Frankfurt, Munchen en Stuttgart worden gevlogen. Brussels Airlines passagiers kunnen nu dus in totaal naar 7 bestemmingen in buurland Duitsland reizen.

Netwerk
Contacteer ons
Over Brussels Airlines

***MEDIA GALLERY***

Brussels Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van België en verbindt de Europese hoofdstad met meer dan 100 bestemmingen, waarvan 23 in Afrika, het continent dat Brussels Airlines als tweede thuis beschouwt. Naast Afrika biedt Brussels Airlines meer dan 90 bestemmingen aan in Europa, 3 in Noord Amerika en Tel Aviv. Het bedrijf telt meer dan 4.000 werknemers en heeft 48 vliegtuigen. Met dagelijks ongeveer 250 vluchten verwelkomt de maatschappij jaarlijks meer dan 9 miljoen passagiers die naar, via en van Brussels Airport vliegen. Dankzij haar ‘no compromise’ positionering combineert Brussels Airlines competitieve ticketprijzen met de hoogste servicekwaliteit. Met jaarlijks wisselende Belgische sterrenchefs, haar groot aanbod aan Belgisch eten en drinken en de vijf Belgian Icons, is Brussels Airlines een ambassadeur voor haar land en brengt het de wereld naar België en het beste van België naar de wereld.

Brussels Airlines biedt cargo capaciteit aan op al haar vluchten, gecommercialiseerd door Lufthansa Cargo. De maatschappij verzorgt zelf het dagelijkse onderhoud van haar vliegtuigvloot.

Brussels Airlines is deel van Eurowings en lid van Star Alliance. Het bedrijf werd opgericht in 2002 en is 100% eigendom van Deutsche Lufthansa AG.

Meer informatie op brusselsairlines.com

Brussels Airlines
b.house
Zone General Aviation - Airport Building 26
1831 Diegem