Brussels Airlines bekroond tot 'Beste Trans-Atlantische Luchtvaartmaatschappij'.

Brussels Airlines werd door het Amerikaanse tijdschrift Global Traveler uitgeroepen tot Beste Trans-Atlantische Luchtvaartmaatschappij, gebaseerd op de feedback van hun lezers. Christophe Allard, General Business Development Manager voor Noord-Amerika van Brussels Airlines, ontving de prijs in Los Angeles.

 

 "De prijs voor de Beste Trans-Atlantische Luchtvaartmaatschappij is een grote erkenning voor iedereen die bij Brussels Airlines werkt en het moedigt ons aan om onze service en producten te blijven verbeteren en om zowel op de grond als in de lucht net dat tikkeltje verder te gaan. Dit jaar investeren we aanzienlijk in een nog betere reiservaring voor onze reizigers die van en naar Noord-Amerika en Afrika vliegen. We streven ernaar om de reis net zo belangrijk te maken als de bestemming. Daarom zijn we druk bezig met het verjongen van onze A330 langeafstandsvloot. Met stillere, efficiëntere en milieuvriendelijkere vliegtuigen kunnen we onze reizigers nog meer comfort bieden. Naast nieuwe toestellen, vernieuwen we geleidelijk aan ook het volledige interieur van onze intercontinentale vloot om ervoor te zorgen dat al onze gasten kunnen uitkijken naar een superieur zitcomfort en een hoogstaande ervaring aan boord."

- Christina Foerster, CEO van Brussels Airlines

"Deze prijs is een erkenning voor onze voortdurende inzet om onze reizigers ook aan de andere kant van de Atlantische Oceaan te verwennen met het beste wat België te bieden heeft, en dat gaat veel verder dan onze heerlijke chocolaatjes. Ik wil de lezers van Global Traveler bedanken om Brussels Airlines tot de beste reismogelijkheden op de belangrijke Noord-Atlantische markt te rekenen. Dit bewijst opnieuw onze bijdrage aan de Joint Venture met United Airlines en de Lufthansa Group.”

-  Christophe Allard, General Manager Business Development van Brussels Airlines voor Noord- en Zuid-Amerika

Brussels Airlines verbindt de hoofdstad van Europa met meer dan 100 bestemmingen, waarvan 3 bestemmingen in Noord-Amerika: New York, Washington en Toronto.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Brussels Airlines

Brussels Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van België en één van de vier netwerkmaatschappijen van de Lufthansa Group. Ze verbindt de Europese hoofdstad vanuit Brussels Airport met meer dan 85 bestemmingen, waarvan 17 in Sub Sahara Afrika. Het bedrijf stelt meer dan 3.300 werknemers te werk en exploiteert 43 vliegtuigen.

Brussels Airlines wil tegen 2030 50% minder CO2 uitstoten vergeleken met 2019 en plant om tegen 2050 CO2-neutraal te zijn. De luchtvaartmaatschappij neemt deel aan het Stargate Project dat door Brussels Airport wordt geleid en maakt daardoor deel uit van de proeftuin voor duurzame luchtvaart op haar thuisbasis. Daarnaast ondertekende de maatschappij in 2021 de Circular Economy overeenkomst van de Antwerp Management School. Begin 2023, was de luchtvaartmaatschappij ook de eerste om duurzame brandstof (SAF = Sustainable Aviation Fuel) te transporteren doorheen de CEPS-pijplijn die Brussels Airport verbindt. Eind 2024, zal Brussels Airlines vijf splinternieuwe Airbus A320neo vliegtuigen verwelkomd hebben, waardoor de luchtvaartmaatschappij haar CO2- en geluidsuitstoot op haar middellange afstandsnetwerk significant kan verlagen.

Als ambassadeur van haar land brengt Brussels Airlines de wereld naar België en het beste van België naar de wereld, onder meer via samenwerkingen met Belgische sterrenchefs, Belgische culinaire producten en de Belgian Icons, speciaal beschilderde vliegtuigen die een Belgische iconisch persoon, team of evenement huldigen om de Belgische cultuur wereldwijd te promoten.

Meer informatie op brusselsairlines.com


Over Star Alliance

Het Star Alliance netwerk werd opgericht in 1997 als de eerste echt wereldwijde luchtvaartalliantie, gebaseerd op een waardepropositie voor de klant met wereldwijd bereik, internationale erkenning en naadloze service. Sinds de oprichting biedt het het grootste en meest uitgebreide netwerk van luchtvaartmaatschappijen, met een focus op het verbeteren van de klantervaring binnen de gehele alliantie.

In totaal biedt het Star Alliance netwerk momenteel meer dan 10.000 dagelijkse vluchten naar bijna 1.200 luchthavens in 184 landen.

Meer informatie op staralliance.com

Neem contact op met

b.house Zone General Aviation - Airport Building 26 1831 Diegem

+32 2 723 89 90

press@brusselsairlines.com

www.brusselsairlines.com