Brussels Airlines bekroond tot 'Beste Trans-Atlantische Luchtvaartmaatschappij'.

Brussels Airlines bekroond tot 'Beste Trans-Atlantische Luchtvaartmaatschappij'.

Brussels Airlines werd door het Amerikaanse tijdschrift Global Traveler uitgeroepen tot Beste Trans-Atlantische Luchtvaartmaatschappij, gebaseerd op de feedback van hun lezers. Christophe Allard, General Business Development Manager voor Noord-Amerika van Brussels Airlines, ontving de prijs in Los Angeles.

 

 "De prijs voor de Beste Trans-Atlantische Luchtvaartmaatschappij is een grote erkenning voor iedereen die bij Brussels Airlines werkt en het moedigt ons aan om onze service en producten te blijven verbeteren en om zowel op de grond als in de lucht net dat tikkeltje verder te gaan. Dit jaar investeren we aanzienlijk in een nog betere reiservaring voor onze reizigers die van en naar Noord-Amerika en Afrika vliegen. We streven ernaar om de reis net zo belangrijk te maken als de bestemming. Daarom zijn we druk bezig met het verjongen van onze A330 langeafstandsvloot. Met stillere, efficiëntere en milieuvriendelijkere vliegtuigen kunnen we onze reizigers nog meer comfort bieden. Naast nieuwe toestellen, vernieuwen we geleidelijk aan ook het volledige interieur van onze intercontinentale vloot om ervoor te zorgen dat al onze gasten kunnen uitkijken naar een superieur zitcomfort en een hoogstaande ervaring aan boord."

- Christina Foerster, CEO van Brussels Airlines

"Deze prijs is een erkenning voor onze voortdurende inzet om onze reizigers ook aan de andere kant van de Atlantische Oceaan te verwennen met het beste wat België te bieden heeft, en dat gaat veel verder dan onze heerlijke chocolaatjes. Ik wil de lezers van Global Traveler bedanken om Brussels Airlines tot de beste reismogelijkheden op de belangrijke Noord-Atlantische markt te rekenen. Dit bewijst opnieuw onze bijdrage aan de Joint Venture met United Airlines en de Lufthansa Group.”

-  Christophe Allard, General Manager Business Development van Brussels Airlines voor Noord- en Zuid-Amerika

Brussels Airlines verbindt de hoofdstad van Europa met meer dan 100 bestemmingen, waarvan 3 bestemmingen in Noord-Amerika: New York, Washington en Toronto.

Contacteer ons
Over Brussels Airlines


Brussels Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van België en verbindt de Europese hoofdstad met meer dan 80 bestemmingen, waarvan 17 in Sub-Sahara-Afrika, een markt dat Brussels Airlines als tweede thuis beschouwt. Naast Afrika biedt Brussels Airlines meer dan 65 bestemmingen aan in Europa, 3 in Noord Amerika en Tel Aviv. Het bedrijf telt meer dan 4.000 werknemers en heeft 48 vliegtuigen. Met dagelijks ongeveer 250 vluchten verwelkomt de maatschappij jaarlijks meer dan 10 miljoen passagiers die naar, via en van Brussels Airport vliegen. Dankzij haar ‘no compromise’ positionering combineert Brussels Airlines competitieve ticketprijzen met de hoogste servicekwaliteit. Met jaarlijks wisselende Belgische sterrenchefs, haar groot aanbod aan Belgisch eten en drinken en de zes Belgian Icons, is Brussels Airlines een ambassadeur voor haar land en brengt het de wereld naar België en het beste van België naar de wereld.

Brussels Airlines biedt cargo capaciteit aan op al haar vluchten, gecommercialiseerd door Lufthansa Cargo. De maatschappij verzorgt zelf het dagelijkse onderhoud van haar vliegtuigvloot.

Brussels Airlines maakt deel uit van Lufthansa Group en lid van Star Alliance. Het bedrijf werd opgericht in 2002 en is 100% eigendom van Deutsche Lufthansa AG.

Meer informatie op brusselsairlines.com

Brussels Airlines
b.house
Zone General Aviation - Airport Building 26
1831 Diegem