Brussels Airlines bekroond tot 'Beste Trans-Atlantische Luchtvaartmaatschappij'.

Brussels Airlines bekroond tot 'Beste Trans-Atlantische Luchtvaartmaatschappij'.

Brussels Airlines werd door het Amerikaanse tijdschrift Global Traveler uitgeroepen tot Beste Trans-Atlantische Luchtvaartmaatschappij, gebaseerd op de feedback van hun lezers. Christophe Allard, General Business Development Manager voor Noord-Amerika van Brussels Airlines, ontving de prijs in Los Angeles.

 

 "De prijs voor de Beste Trans-Atlantische Luchtvaartmaatschappij is een grote erkenning voor iedereen die bij Brussels Airlines werkt en het moedigt ons aan om onze service en producten te blijven verbeteren en om zowel op de grond als in de lucht net dat tikkeltje verder te gaan. Dit jaar investeren we aanzienlijk in een nog betere reiservaring voor onze reizigers die van en naar Noord-Amerika en Afrika vliegen. We streven ernaar om de reis net zo belangrijk te maken als de bestemming. Daarom zijn we druk bezig met het verjongen van onze A330 langeafstandsvloot. Met stillere, efficiëntere en milieuvriendelijkere vliegtuigen kunnen we onze reizigers nog meer comfort bieden. Naast nieuwe toestellen, vernieuwen we geleidelijk aan ook het volledige interieur van onze intercontinentale vloot om ervoor te zorgen dat al onze gasten kunnen uitkijken naar een superieur zitcomfort en een hoogstaande ervaring aan boord."

- Christina Foerster, CEO van Brussels Airlines

"Deze prijs is een erkenning voor onze voortdurende inzet om onze reizigers ook aan de andere kant van de Atlantische Oceaan te verwennen met het beste wat België te bieden heeft, en dat gaat veel verder dan onze heerlijke chocolaatjes. Ik wil de lezers van Global Traveler bedanken om Brussels Airlines tot de beste reismogelijkheden op de belangrijke Noord-Atlantische markt te rekenen. Dit bewijst opnieuw onze bijdrage aan de Joint Venture met United Airlines en de Lufthansa Group.”

-  Christophe Allard, General Manager Business Development van Brussels Airlines voor Noord- en Zuid-Amerika

Brussels Airlines verbindt de hoofdstad van Europa met meer dan 100 bestemmingen, waarvan 3 bestemmingen in Noord-Amerika: New York, Washington en Toronto.

Contacteer ons
Over Brussels Airlines

Brussels Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van België en verbindt de Europese hoofdstad met meer dan 70 bestemmingen, waarvan 15 in Afrika, het continent dat Brussels Airlines nauw aan het hart ligt. Bovendien vliegt de maatschappij naar 60 bestemmingen in Europa, 2 in Noord-Amerika en Tel Aviv. Het bedrijf stelt 3.100 werknemers te werk en exploiteert 38 vliegtuigen.

Omwille van de wereldwijde coronaviruspandemie heeft Brussels Airlines zich geëngageerd tot de strengste gezondheidsmaatregelen in de luchtvaart wereldwijd, volgens van het EASA (Europees Agentschap voor de Veiligheid van de Luchtvaart). Sinds de uitbraak van het coronavirus hanteert de Belgische luchtvaartmaatschappij een aangepast vluchtschema dat gebaseerd is op de marktvraag en dat rekening houdt met de reisbeperkingen van de verschillende overheden.

Dankzij haar “no compromise” positionering combineert Brussels Airlines competitieve ticketprijzen met volledige flexibiliteit en de hoogste servicekwaliteit. Met jaarlijks wisselende Belgische sterrenchefs, haar groot aanbod aan Belgisch eten en drinken en de vijf Belgian Icons, is Brussels Airlines een ambassadeur voor haar land en brengt het de wereld naar België en het beste van België naar de wereld.

Met meer dan 40.000 directe en indirecte arbeidsplaatsen speelt Brussels Airlines een belangrijke rol in de Belgische economie en maakt het bedrijf deel uit van de tweede grootste economische motor van België: de hub Brussels Airport. In 2019 vervoerde de luchtvaartmaatschappij meer dan 10 miljoen passagiers van, naar en via Brussels Airport.

Brussels Airlines biedt cargo capaciteit aan op al haar vluchten, gecommercialiseerd door Lufthansa Cargo. De maatschappij verzorgt zelf het dagelijkse onderhoud van haar vliegtuigvloot.

Brussels Airlines is één van de vier netwerkmaatschappijen van de Lufthansa Groep (Austrian, Brussels Airlines, Lufthansa en Swiss) en lid van Star Alliance. Het bedrijf werd opgericht in 2002 en is voor 100% eigendom van Deutsche Lufthansa AG. Meer informatie op www.brusselsairlines.com.


Brussels Airlines
b.house
Zone General Aviation - Airport Building 26
1831 Diegem