Brussels Airlines bereidt zich voor op Tomorrowland

Na een succesvolle eerste samenwerking in 2012, slaan Brussels Airlines en Tomorrowland ook dit jaar weer de handen in elkaar om aan de grote buitenlandse vraag te beantwoorden die Tomorrowland al sinds jaren kent. 

De wereld komt samen op Tomorrowland. Meer dan 200 verschillende nationaliteiten zullen deze zomer een magische tijd beleven op de Schorre. Vorig jaar bracht Brussels Airlines al 2000 festivalgangers uit 17 verschillende Europese steden naar België, en dit op 25 vluchten. Dit jaar gaat de samenwerking een stuk verder en zullen er 140 vluchten worden ingezet vanuit 70 bestemmingen over de hele wereld richting Brussels Airport om alle feestvierders naar Tomorrowland te brengen. In totaal boden Tomorrowland en Brussels Airlines onder de naam Global Journey 13.000 festival pakketten (met trein of vlucht, camping of hotel) aan, die op enkele uren uitverkocht waren.  

Vanuit Basel en Tel Aviv was er zo een grote aanvraag dat de luchtvaartmaatschappij besliste om uitzonderlijk A330-200 toestellen in te zetten op deze routes. Omdat het heel ongewoon is dat een lange afstandsvliegtuig een Europese route aanvliegt, was er natuurlijk ook interesse bij de luchtvaart-enthousiastelingen, die deze vlucht wilden meemaken. Brussels Airlines maakt dit met plezier mogelijk.

De voorbereidingen bij Brussels Airlines zijn nu volop aan de gang, want de feestvierders mogen zich verwachten aan een echte Tomorrowland-sfeer op de vluchten naar Brussel. De vluchten vanuit Basel zullen zelfs omgetoverd worden tot echte  party vluchten, met live dj’s aan boord, zoals dat vorig jaar het geval was aan boord van de Barcelona-Brussel vlucht. (video 2012 bijgevoegd)

Ook op het festivalterrein zal Brussels Airlines opnieuw aanwezig zijn met een reuzenrad, de Cloud Rider, van waaruit de beste uitzichten over het fairytale landschap te zien zullen zijn. Iedere Tomorrowland bezoeker kan een ritje (of twee) op de Cloud Rider maken.

Voor de Belgen geeft Brussels Airlines een uitzonderlijk pakket weg naar Tomorrowland. Via een wedstrijd op hun Facebookpagina kan één gelukkig duo in stijl naar Tomorrowland, lees: opgehaald aan huis met een limousine, twee Tomorrowland tickets voor het hele weekend en een verblijf in de comfortabele Relax Room op de camping.  Meedoen kan nog tot en met dinsdag 16 juli.

Tomorrowland
Contacteer ons
Over Brussels Airlines

Brussels Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van België en verbindt de Europese hoofdstad met meer dan 70 bestemmingen, waarvan 15 in Afrika, het continent dat Brussels Airlines nauw aan het hart ligt. Bovendien vliegt de maatschappij naar 54 bestemmingen in Europa en 2 in Noord-Amerika. Het bedrijf stelt 3.300 werknemers te werk en exploiteert 38 vliegtuigen.

Omwille van de wereldwijde coronaviruspandemie heeft Brussels Airlines zich geëngageerd tot de strengste gezondheidsmaatregelen in de luchtvaart wereldwijd, volgens van het EASA (Europees Agentschap voor de Veiligheid van de Luchtvaart). Sinds de uitbraak van het coronavirus hanteert de Belgische luchtvaartmaatschappij een aangepast vluchtschema dat gebaseerd is op de marktvraag en dat rekening houdt met de reisbeperkingen van de verschillende overheden.

Dankzij haar “no compromise” positionering combineert Brussels Airlines competitieve ticketprijzen met volledige flexibiliteit en de hoogste servicekwaliteit. Met jaarlijks wisselende Belgische sterrenchefs, haar groot aanbod aan Belgisch eten en drinken en de zes Belgian Icons, is Brussels Airlines een ambassadeur voor haar land en brengt het de wereld naar België en het beste van België naar de wereld.

Met meer dan 40.000 directe en indirecte arbeidsplaatsen speelt Brussels Airlines een belangrijke rol in de Belgische economie en maakt het bedrijf deel uit van de tweede grootste economische motor van België: de hub Brussels Airport. In 2019 vervoerde de luchtvaartmaatschappij meer dan 10 miljoen passagiers van, naar en via Brussels Airport.

Brussels Airlines biedt cargo capaciteit aan op al haar vluchten, gecommercialiseerd door Lufthansa Cargo. De maatschappij verzorgt zelf het dagelijkse onderhoud van haar vliegtuigvloot.

Brussels Airlines is één van de vier netwerkmaatschappijen van de Lufthansa Groep (Austrian, Brussels Airlines, Lufthansa en Swiss) en lid van Star Alliance. Het bedrijf werd opgericht in 2002 en is voor 100% eigendom van Deutsche Lufthansa AG. Meer informatie op www.brusselsairlines.com.


Brussels Airlines
b.house
Zone General Aviation - Airport Building 26
1831 Diegem