Brussels Airlines bereidt zich voor op zomer 2019

Brussels Airlines verhoogt haar vluchtfrequenties naar Afrikaanse bestemmingen Accra, Freetown, Lomé en Monrovia om meer flexibiliteit en nog vlottere verbindingen te bieden. Bovendien biedt de luchtvaartmaatschappij in de zomer van 2019 extra vluchten aan naar Europese vakantiebestemmingen. Hoewel technologie steeds meer aan belang wint, blijft een persoonlijke service, ook aan de grond, erg belangrijk voor Brussels Airlines.

Brussels Airlines biedt komend zomerseizoen extra vluchten aan naar Accra (Ghana), Freetown (Sierra Leone), Lomé (Togo) en Monrovia (Liberia) en zorgt zo voor meer flexibiliteit en nog vlottere connecties via Brussel naar het grote continentale en intercontinentale netwerk van de maatschappij. Op het Europese netwerk vliegt Brussels Airlines voor het eerst gedurende de zomer naar Kiev. Bovendien verhoogt de luchtvaartmaatschappij haar frequenties naar verschillende vakantieregio's. In vergelijking met het zomerseizoen van vorig jaar voert Brussels Airlines extra vluchten uit naar vakantiebestemmingen Alicante, Athene, Faro, Florence, Napels, Sint-Petersburg en naar de Griekse eilanden Kreta, Kos en Rhodos alsook naar Lanzarote en Djerba. Tijdens de werken aan de landingsbaan op Linate Airport worden alle vluchten naar Milaan tussen 27 juli en 27 oktober omgeleid van Linate Airport naar Malpensa Airport.

Persoonlijke service hand in hand met digitalisering

Het aanbieden van de juiste persoonlijke service aan elke reiziger blijft erg belangrijk voor Brussels Airlines. Het bedrijf is daarom op zoek naar collega's met verschillende profielen om het passenger service team te vervoegen op Brussels Airport. De luchtvaartmaatschappij is daarbovenop ook op zoek naar studenten die volgende zomer of gedurende het hele jaar op de luchthaven willen werken.

Brussels Airlines biedt naast een persoonlijke service ook digitale alternatieven aan. Tijdens het zomerseizoen van 2018 gebruikte 63% van alle passagiers van Brussels Airlines een mobiele instapkaart op de smartphone en 82% van alle passagiers checkten zich zelf in voor hun vlucht; ofwel via automatische check-in, via de mobiele telefoon, via de website of app van Brussels Airlines of aan een van de express check-in automaten op de luchthaven.

 

Nieuwe bestemming

Kiev (Oekraïne): 4 x per week

 

Extra frequenties

Accra (Ghana) : 7 x Week

Freetown (Sierra Leone): 5 x per week

Lomé (Togo): 7 x per week

Monrovia (Liberia): 5 x per week

Alicante: 8 x week

Athene: 6 x per week

Faro: 8 x week

Firenze: 8 x week

Napels: 8 x week

Sint-Petersburg: 4 x per week

Heraklion (Kreta): 9 x week

Kos: 4 x per week

Rhodes: 5 x per week

Lanzarote: 4 x per week

Djerba: 3 x per week

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Brussels Airlines

Brussels Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van België en één van de vier netwerkmaatschappijen van de Lufthansa Group. Ze verbindt de Europese hoofdstad vanuit Brussels Airport met meer dan 90 bestemmingen, waarvan 18 in Sub Sahara Afrika. Het bedrijf stelt meer dan 3.400 werknemers te werk en exploiteert 44 vliegtuigen.

Brussels Airlines wil tegen 2030 50% minder CO2 uitstoten vergeleken met 2019 en plant om tegen 2050 CO2-neutraal te zijn. De luchtvaartmaatschappij neemt deel aan het Stargate Project dat door Brussels Airport wordt geleid en maakt daardoor deel uit van de proeftuin voor duurzame luchtvaart op haar thuisbasis. Daarnaast ondertekende de maatschappij in 2021 de Circular Economy overeenkomst van de Antwerp Management School. Begin 2023, was de luchtvaartmaatschappij ook de eerste om duurzame brandstof (SAF = Sustainable Aviation Fuel) te transporteren doorheen de CEPS-pijplijn die Brussels Airport verbindt. Eind 2024, zal Brussels Airlines vijf splinternieuwe Airbus A320neo vliegtuigen verwelkomd hebben, waardoor de luchtvaartmaatschappij haar CO2- en geluidsuitstoot op haar middellange afstandsnetwerk significant kan verlagen.

Als ambassadeur van haar land brengt Brussels Airlines de wereld naar België en het beste van België naar de wereld, onder meer via samenwerkingen met Belgische sterrenchefs, Belgische culinaire producten en de Belgian Icons, speciaal beschilderde vliegtuigen die een Belgische iconisch persoon, team of evenement huldigen om de Belgische cultuur wereldwijd te promoten.

Meer informatie op brusselsairlines.com


Over Star Alliance

Het Star Alliance netwerk werd opgericht in 1997 als de eerste echt wereldwijde luchtvaartalliantie, gebaseerd op een waardepropositie voor de klant met wereldwijd bereik, internationale erkenning en naadloze service. Sinds de oprichting biedt het het grootste en meest uitgebreide netwerk van luchtvaartmaatschappijen, met een focus op het verbeteren van de klantervaring binnen de gehele alliantie.

In totaal biedt het Star Alliance netwerk momenteel meer dan 10.000 dagelijkse vluchten naar bijna 1.200 luchthavens in 184 landen.

Meer informatie op staralliance.com

Neem contact op met

b.house Zone General Aviation - Airport Building 26 1831 Diegem

+32 2 723 89 90

press@brusselsairlines.com

www.brusselsairlines.com