Brussels Airlines bereidt zich voor op zomer 2019

Brussels Airlines bereidt zich voor op zomer 2019

Brussels Airlines verhoogt haar vluchtfrequenties naar Afrikaanse bestemmingen Accra, Freetown, Lomé en Monrovia om meer flexibiliteit en nog vlottere verbindingen te bieden. Bovendien biedt de luchtvaartmaatschappij in de zomer van 2019 extra vluchten aan naar Europese vakantiebestemmingen. Hoewel technologie steeds meer aan belang wint, blijft een persoonlijke service, ook aan de grond, erg belangrijk voor Brussels Airlines.

Brussels Airlines biedt komend zomerseizoen extra vluchten aan naar Accra (Ghana), Freetown (Sierra Leone), Lomé (Togo) en Monrovia (Liberia) en zorgt zo voor meer flexibiliteit en nog vlottere connecties via Brussel naar het grote continentale en intercontinentale netwerk van de maatschappij. Op het Europese netwerk vliegt Brussels Airlines voor het eerst gedurende de zomer naar Kiev. Bovendien verhoogt de luchtvaartmaatschappij haar frequenties naar verschillende vakantieregio's. In vergelijking met het zomerseizoen van vorig jaar voert Brussels Airlines extra vluchten uit naar vakantiebestemmingen Alicante, Athene, Faro, Florence, Napels, Sint-Petersburg en naar de Griekse eilanden Kreta, Kos en Rhodos alsook naar Lanzarote en Djerba. Tijdens de werken aan de landingsbaan op Linate Airport worden alle vluchten naar Milaan tussen 27 juli en 27 oktober omgeleid van Linate Airport naar Malpensa Airport.

Persoonlijke service hand in hand met digitalisering

Het aanbieden van de juiste persoonlijke service aan elke reiziger blijft erg belangrijk voor Brussels Airlines. Het bedrijf is daarom op zoek naar collega's met verschillende profielen om het passenger service team te vervoegen op Brussels Airport. De luchtvaartmaatschappij is daarbovenop ook op zoek naar studenten die volgende zomer of gedurende het hele jaar op de luchthaven willen werken.

Brussels Airlines biedt naast een persoonlijke service ook digitale alternatieven aan. Tijdens het zomerseizoen van 2018 gebruikte 63% van alle passagiers van Brussels Airlines een mobiele instapkaart op de smartphone en 82% van alle passagiers checkten zich zelf in voor hun vlucht; ofwel via automatische check-in, via de mobiele telefoon, via de website of app van Brussels Airlines of aan een van de express check-in automaten op de luchthaven.

 

Nieuwe bestemming

Kiev (Oekraïne): 4 x per week

 

Extra frequenties

Accra (Ghana) : 7 x Week

Freetown (Sierra Leone): 5 x per week

Lomé (Togo): 7 x per week

Monrovia (Liberia): 5 x per week

Alicante: 8 x week

Athene: 6 x per week

Faro: 8 x week

Firenze: 8 x week

Napels: 8 x week

Sint-Petersburg: 4 x per week

Heraklion (Kreta): 9 x week

Kos: 4 x per week

Rhodes: 5 x per week

Lanzarote: 4 x per week

Djerba: 3 x per week

 

 

Contacteer ons
Over Brussels Airlines

Brussels Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van België en verbindt de Europese hoofdstad met meer dan 70 bestemmingen, waarvan 15 in Afrika, het continent dat Brussels Airlines nauw aan het hart ligt. Bovendien vliegt de maatschappij naar 60 bestemmingen in Europa, 2 in Noord-Amerika en Tel Aviv. Het bedrijf stelt 3.100 werknemers te werk en exploiteert 38 vliegtuigen.

Omwille van de wereldwijde coronaviruspandemie heeft Brussels Airlines zich geëngageerd tot de strengste gezondheidsmaatregelen in de luchtvaart wereldwijd, volgens van het EASA (Europees Agentschap voor de Veiligheid van de Luchtvaart). Sinds de uitbraak van het coronavirus hanteert de Belgische luchtvaartmaatschappij een aangepast vluchtschema dat gebaseerd is op de marktvraag en dat rekening houdt met de reisbeperkingen van de verschillende overheden.

Dankzij haar “no compromise” positionering combineert Brussels Airlines competitieve ticketprijzen met volledige flexibiliteit en de hoogste servicekwaliteit. Met jaarlijks wisselende Belgische sterrenchefs, haar groot aanbod aan Belgisch eten en drinken en de vijf Belgian Icons, is Brussels Airlines een ambassadeur voor haar land en brengt het de wereld naar België en het beste van België naar de wereld.

Met meer dan 40.000 directe en indirecte arbeidsplaatsen speelt Brussels Airlines een belangrijke rol in de Belgische economie en maakt het bedrijf deel uit van de tweede grootste economische motor van België: de hub Brussels Airport. In 2019 vervoerde de luchtvaartmaatschappij meer dan 10 miljoen passagiers van, naar en via Brussels Airport.

Brussels Airlines biedt cargo capaciteit aan op al haar vluchten, gecommercialiseerd door Lufthansa Cargo. De maatschappij verzorgt zelf het dagelijkse onderhoud van haar vliegtuigvloot.

Brussels Airlines is één van de vier netwerkmaatschappijen van de Lufthansa Groep (Austrian, Brussels Airlines, Lufthansa en Swiss) en lid van Star Alliance. Het bedrijf werd opgericht in 2002 en is voor 100% eigendom van Deutsche Lufthansa AG. Meer informatie op www.brusselsairlines.com.


Brussels Airlines
b.house
Zone General Aviation - Airport Building 26
1831 Diegem