Brussels Airlines biedt meer flexibiliteit op haar vluchten van en naar Afrika

Brussels Airlines biedt meer flexibiliteit op haar vluchten van en naar Afrika

Vanaf vandaag verhoogt Brussels Airlines haar flexibiliteit met nieuwe reismogelijkheden op haar routes van en naar Afrika. Het nieuwe aanbod bevat voor het eerst een tariefoptie met één stuk bagage, de goedkoopste keuze voor passagiers die met beperkte bagage reizen en geen flexibel ticket nodig hebben.

Reizigers die in Economy Class naar of van een van de 17 Sub-Sahara bestemmingen van Brussels Airlines reizen, hebben voortaan de mogelijkheid om een one bag-tarief te boeken indien ze licht reizen en geen ticketflexibiliteit nodig hebben. Een tweede reisoptie is het standaardtarief, dat omvat twee ingecheckte stukken bagage en gratis reservering van een zitplaats vooraf. De derde optie binnen de Economy Class is het Flex-tarief, ideaal voor passagiers die houden van extra beenruimte en meer flexibiliteit met een gratis aanpassing en terugbetaling van het ticket. Naast een Economy Class biedt de luchtvaartmaatschappij ook een Business Class en binnenkort een gloednieuwe Premium Economy Class aan op al haar langeafstandsvluchten.

 

"Als luchtvaartmaatschappij willen we onze reizigers de keuze geven om te reizen op de manier die het best bij hun persoonlijke behoeften past. Na de introductie van een tarief met enkel handbagage op het Europese netwerk en een Economy Light-tarief op onze vluchten van en naar onze Noord-Atlantische bestemmingen, is het one bag-tarief voor de Afrikaanse routes de volgende stap naar een op maat gemaakte reiservaring voor alle passagiers die met Brussels Airlines reizen".

- Dirk Janzen, VP Pricing & Revenue Management, Distribution en Commercial Steering

 

De tarieven voor een retourvlucht tussen Brussel en Sub-Sahara Afrika beginnen vanaf € 385,-. De drie nieuwe Economy Class reisopties zijn beschikbaar op de 17 bestemmingen van Brussels Airlines in Sub-Sahara Afrika:

- Abidjan

- Accra

- Banjul

- Bujumbura

- Conakry

- Cotonou

- Dakar

- Douala

- Entebbe

- Freetown

- Kigali

- Kinshasa

- Lomé

- Luanda

- Monrovia

- Ouagadougou

- Yaoundé

 

Contacteer ons
Over Brussels Airlines

Brussels Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van België en verbindt de Europese hoofdstad met meer dan 70 bestemmingen, waarvan 15 in Afrika, het continent dat Brussels Airlines nauw aan het hart ligt. Bovendien vliegt de maatschappij naar 60 bestemmingen in Europa, 2 in Noord-Amerika en Tel Aviv. Het bedrijf stelt 3.100 werknemers te werk en exploiteert 38 vliegtuigen.

Omwille van de wereldwijde coronaviruspandemie heeft Brussels Airlines zich geëngageerd tot de strengste gezondheidsmaatregelen in de luchtvaart wereldwijd, volgens van het EASA (Europees Agentschap voor de Veiligheid van de Luchtvaart). Sinds de uitbraak van het coronavirus hanteert de Belgische luchtvaartmaatschappij een aangepast vluchtschema dat gebaseerd is op de marktvraag en dat rekening houdt met de reisbeperkingen van de verschillende overheden.

Dankzij haar “no compromise” positionering combineert Brussels Airlines competitieve ticketprijzen met volledige flexibiliteit en de hoogste servicekwaliteit. Met jaarlijks wisselende Belgische sterrenchefs, haar groot aanbod aan Belgisch eten en drinken en de vijf Belgian Icons, is Brussels Airlines een ambassadeur voor haar land en brengt het de wereld naar België en het beste van België naar de wereld.

Met meer dan 40.000 directe en indirecte arbeidsplaatsen speelt Brussels Airlines een belangrijke rol in de Belgische economie en maakt het bedrijf deel uit van de tweede grootste economische motor van België: de hub Brussels Airport. In 2019 vervoerde de luchtvaartmaatschappij meer dan 10 miljoen passagiers van, naar en via Brussels Airport.

Brussels Airlines biedt cargo capaciteit aan op al haar vluchten, gecommercialiseerd door Lufthansa Cargo. De maatschappij verzorgt zelf het dagelijkse onderhoud van haar vliegtuigvloot.

Brussels Airlines is één van de vier netwerkmaatschappijen van de Lufthansa Groep (Austrian, Brussels Airlines, Lufthansa en Swiss) en lid van Star Alliance. Het bedrijf werd opgericht in 2002 en is voor 100% eigendom van Deutsche Lufthansa AG. Meer informatie op www.brusselsairlines.com.


Brussels Airlines
b.house
Zone General Aviation - Airport Building 26
1831 Diegem