Brussels Airlines blijft inspanningen doen ondanks economische crisis

Naar aanleiding van de succesvolle ‘Spaanse week’ organiseert Brussels Airlines deze week een speciale ‘Italië actie’. Vanaf vandaag worden meer dan 200.000 stoelen aangeboden naar de Italiaanse bestemmingen in het Brussels Airlines netwerk en dit vanaf 49,99€ (enkele reis, alles inbegrepen). Ondanks de economische laagconjunctuur blijft de Belgische luchtvaartmaatschappij inspanningen doen om haar klanten betaalbare vakanties aan te bieden.

Brussels Airlines wil zich onderscheiden van de anderen door in volle economische crisis speciale promoties aan te kondigen. Voortbordurend op het succes van de ‘Spaanse week’ waarin 32.000 stoelen werden verkocht, biedt de maatschappij gedurende heel deze week een massa tickets aan verminderd tarief aan naar haar Italiaanse bestemmingen.

Klanten die op zoek zijn naar een betaalbare vakantie kunnen vanaf vandaag terecht bij hun reisagent of op de website www.brusselsairlines.com om hun vlucht te boeken. Tot zondagavond zijn er 200.000 tickets in b.light beschikbaar naar Milaan, Rome, Bologna, Venetië, Turijn of Napels vanaf 49,99€, enkele reis, alles inbegrepen. In tegenstelling tot de tarieven die door andere luchtvaartmaatschappijen worden gehanteerd, zijn deze tarieven echt ‘all-in’ : alle taksen, de baggage, de keuze van de zetel en de check-in zijn in de prijs inbegrepen.

In het kader van de Italiaanse week worden ook twee wedstrijden georganiseerd voor de bezoekers van de website. De gelukkige winnaars kunnen gratis vliegen naar Italië.

Surf naar www.brusselsairlines.com voor meer informatie en reservaties.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Brussels Airlines

Brussels Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van België en één van de vier netwerkmaatschappijen van de Lufthansa Group. Ze verbindt de Europese hoofdstad vanuit Brussels Airport met meer dan 85 bestemmingen, waarvan 17 in Sub Sahara Afrika. Het bedrijf stelt meer dan 3.300 werknemers te werk en exploiteert 43 vliegtuigen.

Brussels Airlines wil tegen 2030 50% minder CO2 uitstoten vergeleken met 2019 en plant om tegen 2050 CO2-neutraal te zijn. De luchtvaartmaatschappij neemt deel aan het Stargate Project dat door Brussels Airport wordt geleid en maakt daardoor deel uit van de proeftuin voor duurzame luchtvaart op haar thuisbasis. Daarnaast ondertekende de maatschappij in 2021 de Circular Economy overeenkomst van de Antwerp Management School. Begin 2023, was de luchtvaartmaatschappij ook de eerste om duurzame brandstof (SAF = Sustainable Aviation Fuel) te transporteren doorheen de CEPS-pijplijn die Brussels Airport verbindt. Eind 2024, zal Brussels Airlines vijf splinternieuwe Airbus A320neo vliegtuigen verwelkomd hebben, waardoor de luchtvaartmaatschappij haar CO2- en geluidsuitstoot op haar middellange afstandsnetwerk significant kan verlagen.

Als ambassadeur van haar land brengt Brussels Airlines de wereld naar België en het beste van België naar de wereld, onder meer via samenwerkingen met Belgische sterrenchefs, Belgische culinaire producten en de Belgian Icons, speciaal beschilderde vliegtuigen die een Belgische iconisch persoon, team of evenement huldigen om de Belgische cultuur wereldwijd te promoten.

Meer informatie op brusselsairlines.com


Over Star Alliance

Het Star Alliance netwerk werd opgericht in 1997 als de eerste echt wereldwijde luchtvaartalliantie, gebaseerd op een waardepropositie voor de klant met wereldwijd bereik, internationale erkenning en naadloze service. Sinds de oprichting biedt het het grootste en meest uitgebreide netwerk van luchtvaartmaatschappijen, met een focus op het verbeteren van de klantervaring binnen de gehele alliantie.

In totaal biedt het Star Alliance netwerk momenteel meer dan 10.000 dagelijkse vluchten naar bijna 1.200 luchthavens in 184 landen.

Meer informatie op staralliance.com

Neem contact op met

b.house Zone General Aviation - Airport Building 26 1831 Diegem

+32 2 723 89 90

press@brusselsairlines.com

www.brusselsairlines.com