Brussels Airlines breidt getrouwheidsprogramma LOOP uit

Brussels Airlines breidt getrouwheidsprogramma LOOP uit

Brussels Airlines voegt nieuwe voordelen toe aan haar getrouwheidsprogramma LOOP, ontworpen voor het toenemend aantal klanten dat met Brussels Airlines vliegt.  Passagiers kunnen voortaan ook LOOPs verdienen op langeafstandsvluchten en deze onmiddellijk uitgeven op hun volgende Brussels Airlines vlucht.

Brussels Airlines ontwikkelde LOOP in 2015 als aanvulling op het bestaande Miles & More programma, om haar klanten nog sneller meer voordelen te bieden. LOOP wil breken met de regels van de traditionele frequent flyer-programma's en biedt Brussels Airlines reizigers die minder vaak vliegen een eenvoudig, transparant en gul getrouwheidsprogramma aan. Voor elke euro die wordt uitgegeven aan vluchten van Brussels Airlines (exclusief luchthavenbelastingen) krijgen de leden drie LOOPs die ze nu onmiddellijk en zonder beperkingen kunnen uitgeven aan elke Brussels Airlines vlucht, terwijl er voordien een minimumaantal vluchten nodig was alvorens de verdiende LOOPs konden uitgeven worden. Daarnaast hebben de leden nu de mogelijkheid om LOOPs te verdienen op alle vluchten van Brussels Airlines, ook buiten Europa.

Tot vijf familieleden die onder één dak wonen, kunnen samen LOOPs verzamelen, zodat ze nog sneller van een gratis vlucht kunnen genieten. Voor meer flexibiliteit kunnen LOOPs altijd gecombineerd worden met een contante betaling voor de aankoop van tickets. In LOOP zijn er geen statusniveaus, noch heeft men een lidkaart nodig - alles gebeurt online op www.loop.be.

Reizigers kunnen tegelijkertijd lid zijn van Miles & More en van LOOP, ze moeten dan zelf kiezen of ze LOOPs of Miles & More mijlen willen verdienen voor een bepaalde vlucht. LOOPs vervallen nooit, zolang de deelnemer eenmaal per jaar met Brussels Airlines vliegt.

Contacteer ons
Over Brussels Airlines

Brussels Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van België en verbindt de Europese hoofdstad met meer dan 70 bestemmingen, waarvan 15 in Afrika, het continent dat Brussels Airlines nauw aan het hart ligt. Bovendien vliegt de maatschappij naar 60 bestemmingen in Europa, 2 in Noord-Amerika en Tel Aviv. Het bedrijf stelt 3.100 werknemers te werk en exploiteert 38 vliegtuigen.

Omwille van de wereldwijde coronaviruspandemie heeft Brussels Airlines zich geëngageerd tot de strengste gezondheidsmaatregelen in de luchtvaart wereldwijd, volgens van het EASA (Europees Agentschap voor de Veiligheid van de Luchtvaart). Sinds de uitbraak van het coronavirus hanteert de Belgische luchtvaartmaatschappij een aangepast vluchtschema dat gebaseerd is op de marktvraag en dat rekening houdt met de reisbeperkingen van de verschillende overheden.

Dankzij haar “no compromise” positionering combineert Brussels Airlines competitieve ticketprijzen met volledige flexibiliteit en de hoogste servicekwaliteit. Met jaarlijks wisselende Belgische sterrenchefs, haar groot aanbod aan Belgisch eten en drinken en de vijf Belgian Icons, is Brussels Airlines een ambassadeur voor haar land en brengt het de wereld naar België en het beste van België naar de wereld.

Met meer dan 40.000 directe en indirecte arbeidsplaatsen speelt Brussels Airlines een belangrijke rol in de Belgische economie en maakt het bedrijf deel uit van de tweede grootste economische motor van België: de hub Brussels Airport. In 2019 vervoerde de luchtvaartmaatschappij meer dan 10 miljoen passagiers van, naar en via Brussels Airport.

Brussels Airlines biedt cargo capaciteit aan op al haar vluchten, gecommercialiseerd door Lufthansa Cargo. De maatschappij verzorgt zelf het dagelijkse onderhoud van haar vliegtuigvloot.

Brussels Airlines is één van de vier netwerkmaatschappijen van de Lufthansa Groep (Austrian, Brussels Airlines, Lufthansa en Swiss) en lid van Star Alliance. Het bedrijf werd opgericht in 2002 en is voor 100% eigendom van Deutsche Lufthansa AG. Meer informatie op www.brusselsairlines.com.


Brussels Airlines
b.house
Zone General Aviation - Airport Building 26
1831 Diegem