Brussels Airlines breidt getrouwheidsprogramma LOOP uit

Brussels Airlines voegt nieuwe voordelen toe aan haar getrouwheidsprogramma LOOP, ontworpen voor het toenemend aantal klanten dat met Brussels Airlines vliegt.  Passagiers kunnen voortaan ook LOOPs verdienen op langeafstandsvluchten en deze onmiddellijk uitgeven op hun volgende Brussels Airlines vlucht.

Brussels Airlines ontwikkelde LOOP in 2015 als aanvulling op het bestaande Miles & More programma, om haar klanten nog sneller meer voordelen te bieden. LOOP wil breken met de regels van de traditionele frequent flyer-programma's en biedt Brussels Airlines reizigers die minder vaak vliegen een eenvoudig, transparant en gul getrouwheidsprogramma aan. Voor elke euro die wordt uitgegeven aan vluchten van Brussels Airlines (exclusief luchthavenbelastingen) krijgen de leden drie LOOPs die ze nu onmiddellijk en zonder beperkingen kunnen uitgeven aan elke Brussels Airlines vlucht, terwijl er voordien een minimumaantal vluchten nodig was alvorens de verdiende LOOPs konden uitgeven worden. Daarnaast hebben de leden nu de mogelijkheid om LOOPs te verdienen op alle vluchten van Brussels Airlines, ook buiten Europa.

Tot vijf familieleden die onder één dak wonen, kunnen samen LOOPs verzamelen, zodat ze nog sneller van een gratis vlucht kunnen genieten. Voor meer flexibiliteit kunnen LOOPs altijd gecombineerd worden met een contante betaling voor de aankoop van tickets. In LOOP zijn er geen statusniveaus, noch heeft men een lidkaart nodig - alles gebeurt online op www.loop.be.

Reizigers kunnen tegelijkertijd lid zijn van Miles & More en van LOOP, ze moeten dan zelf kiezen of ze LOOPs of Miles & More mijlen willen verdienen voor een bepaalde vlucht. LOOPs vervallen nooit, zolang de deelnemer eenmaal per jaar met Brussels Airlines vliegt.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Brussels Airlines

Brussels Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van België en één van de vier netwerkmaatschappijen van de Lufthansa Group. Ze verbindt de Europese hoofdstad vanuit Brussels Airport met meer dan 85 bestemmingen, waarvan 17 in Sub Sahara Afrika. Het bedrijf stelt meer dan 3.300 werknemers te werk en exploiteert 43 vliegtuigen.

Brussels Airlines wil tegen 2030 50% minder CO2 uitstoten vergeleken met 2019 en plant om tegen 2050 CO2-neutraal te zijn. De luchtvaartmaatschappij neemt deel aan het Stargate Project dat door Brussels Airport wordt geleid en maakt daardoor deel uit van de proeftuin voor duurzame luchtvaart op haar thuisbasis. Daarnaast ondertekende de maatschappij in 2021 de Circular Economy overeenkomst van de Antwerp Management School. Begin 2023, was de luchtvaartmaatschappij ook de eerste om duurzame brandstof (SAF = Sustainable Aviation Fuel) te transporteren doorheen de CEPS-pijplijn die Brussels Airport verbindt. Eind 2024, zal Brussels Airlines vijf splinternieuwe Airbus A320neo vliegtuigen verwelkomd hebben, waardoor de luchtvaartmaatschappij haar CO2- en geluidsuitstoot op haar middellange afstandsnetwerk significant kan verlagen.

Als ambassadeur van haar land brengt Brussels Airlines de wereld naar België en het beste van België naar de wereld, onder meer via samenwerkingen met Belgische sterrenchefs, Belgische culinaire producten en de Belgian Icons, speciaal beschilderde vliegtuigen die een Belgische iconisch persoon, team of evenement huldigen om de Belgische cultuur wereldwijd te promoten.

Meer informatie op brusselsairlines.com


Over Star Alliance

Het Star Alliance netwerk werd opgericht in 1997 als de eerste echt wereldwijde luchtvaartalliantie, gebaseerd op een waardepropositie voor de klant met wereldwijd bereik, internationale erkenning en naadloze service. Sinds de oprichting biedt het het grootste en meest uitgebreide netwerk van luchtvaartmaatschappijen, met een focus op het verbeteren van de klantervaring binnen de gehele alliantie.

In totaal biedt het Star Alliance netwerk momenteel meer dan 10.000 dagelijkse vluchten naar bijna 1.200 luchthavens in 184 landen.

Meer informatie op staralliance.com

Neem contact op met

b.house Zone General Aviation - Airport Building 26 1831 Diegem

+32 2 723 89 90

press@brusselsairlines.com

www.brusselsairlines.com