Brussels Airlines breidt haar aanbod voor uitwisselingsstudenten flink uit

Brussels Airlines breidt haar bestaand aanbod voor uitwisselingsstudenten die in het buitenland studeren verder uit met nieuwe bestemmingen en voordelen. Studenten die gebruik maken van de b.student formule krijgen tegen een vaste prijs een flexibel ticket, ze mogen extra bagage meenemen en ze krijgen korting voor familie en vrienden die hen willen komen bezoeken.

In 2013 lanceerde Brussels Airlines de b.student reisformule voor uitwisselingsstudenten.  Het aanbod, dat zich richt op studenten die naar of vanuit België reizen en  voor een uitwisseling van minstens 3 maanden, werd zeer goed onthaald en wordt nu verder uitgebreid.  Zo geldt b.student vanaf nu voor niet minder dan 52 in plaats van 35 Europese Brussels Airlines bestemmingen.

Een b.student pakket heeft een vaste prijs van 199 euro all-in, en levert talrijke voordelen op.  Zo mag er 58 kilogram bagage meegenomen worden (12kg als handbagage en 2x 23kg ruimbagage) en kan de terugkeerdatum eenmalig kosteloos veranderd worden. Wie een b.student formule reserveert, krijgt ook 20% korting op 5 Light&Relax of Flex&Fast tickets. Die kunnen gebruikt worden voor familie of vrienden die tijdens de uitwisseling op bezoek willen komen, of voor de studenten zelf indien ze tussentijds even naar het thuisfront willen terugkeren.
 

Reisformules op maat

b.student is maar één  van de vele op maat gemaakte reisformules van Brussels Airlines. Zo is er ook het gratis b.family product dat zich richt op families die met kinderen reizen en dat talrijke voordelen oplevert zoals bijvoorbeeld gegarandeerde zitplaatsen naast elkaar. Voor wie om beroeps- of privéredenen regelmatig naar dezelfde bestemming vliegt is er de b.pass. Met de b.pass kan 6 keer heen en terug naar dezelfde bestemming worden gevlogen. Ideaal dus voor expats of voor personen met een tweede woning in het buitenland.  Wie in groep wil reizen, haalt dan weer zijn voordeel uit het b.group aanbod en in de Kerstperiode lanceert Brussels Airlines elk jaar een b.gift cadeaubon voor een vlucht naar een Europese bestemming.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Brussels Airlines

Brussels Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van België en één van de vier netwerkmaatschappijen van de Lufthansa Group. Ze verbindt de Europese hoofdstad vanuit Brussels Airport met meer dan 85 bestemmingen, waarvan 17 in Sub Sahara Afrika. Het bedrijf stelt meer dan 3.300 werknemers te werk en exploiteert 43 vliegtuigen.

Brussels Airlines wil tegen 2030 50% minder CO2 uitstoten vergeleken met 2019 en plant om tegen 2050 CO2-neutraal te zijn. De luchtvaartmaatschappij neemt deel aan het Stargate Project dat door Brussels Airport wordt geleid en maakt daardoor deel uit van de proeftuin voor duurzame luchtvaart op haar thuisbasis. Daarnaast ondertekende de maatschappij in 2021 de Circular Economy overeenkomst van de Antwerp Management School. Begin 2023, was de luchtvaartmaatschappij ook de eerste om duurzame brandstof (SAF = Sustainable Aviation Fuel) te transporteren doorheen de CEPS-pijplijn die Brussels Airport verbindt. Eind 2024, zal Brussels Airlines vijf splinternieuwe Airbus A320neo vliegtuigen verwelkomd hebben, waardoor de luchtvaartmaatschappij haar CO2- en geluidsuitstoot op haar middellange afstandsnetwerk significant kan verlagen.

Als ambassadeur van haar land brengt Brussels Airlines de wereld naar België en het beste van België naar de wereld, onder meer via samenwerkingen met Belgische sterrenchefs, Belgische culinaire producten en de Belgian Icons, speciaal beschilderde vliegtuigen die een Belgische iconisch persoon, team of evenement huldigen om de Belgische cultuur wereldwijd te promoten.

Meer informatie op brusselsairlines.com


Over Star Alliance

Het Star Alliance netwerk werd opgericht in 1997 als de eerste echt wereldwijde luchtvaartalliantie, gebaseerd op een waardepropositie voor de klant met wereldwijd bereik, internationale erkenning en naadloze service. Sinds de oprichting biedt het het grootste en meest uitgebreide netwerk van luchtvaartmaatschappijen, met een focus op het verbeteren van de klantervaring binnen de gehele alliantie.

In totaal biedt het Star Alliance netwerk momenteel meer dan 10.000 dagelijkse vluchten naar bijna 1.200 luchthavens in 184 landen.

Meer informatie op staralliance.com

Neem contact op met

b.house Zone General Aviation - Airport Building 26 1831 Diegem

+32 2 723 89 90

press@brusselsairlines.com

www.brusselsairlines.com