Brussels Airlines breidt zomeraanbod 2015 uit met Bordeaux

Vanaf eind maart vliegt Brussels Airlines naar Bordeaux. De beroemde stad in het Zuidwesten van Frankrijk wordt vier keer per week verbonden met Brussels Airport. Bordeaux is al de twaalfde bestemming van Brussels Airlines in Frankrijk.

Met Bordeaux neemt Brussels Airlines de hoofdstad van de Franse wijnbouw in haar zomeraanbod op. Maar Bordeaux biedt veel méér dan die vermaarde ‘Appellations’. De ‘Port de la lune’, zoals haar bijnaam luidt, heeft een lange geschiedenis achter de rug die architecturaal prachtig tot uiting is gekomen dankzij talrijke monumentale gebouwen, straten, musea en pleinen. Het leverde Bordeaux enkele jaren geleden een plaatsje op de werelderfgoedlijst van Unesco op. Bordeaux ligt in het al even aantrekkelijke departement Gironde dat met haar wijde zandstranden, badsteden en vele watersportplaatsen een populaire toeristische trekpleister is.

Brussels Airlines vliegt vanaf eind maart tot eind oktober 4 keer per week naar de luchthaven Bordeaux Mérignac. De uurregeling is zowel aantrekkelijk voor zakenreizigers als toeristen. De vluchttijd bedraagt 1u35 minuten. Alle vluchten worden uitgevoerd met Airbus A 319 toestellen. Passagiers hebben de keuze uit 4 reisformules: Check&Go, Light&Relax, Flex&Fast en Bizz&Class. Tickets naar Bordeaux zijn al beschikbaar vanaf 79 euro heen en terug in de Check&Go reisklasse.

Vluchtnummer Vertrek Aankomst Dagen van de week

SN3555

BRU - 06h30

BOD - 08h05

Maandag, woensdag en donderdag

SN3556 BOD - 08h40 BRU - 10h15 Maandag, woensdag en donderdag
Vluchtnummer Vertrek Aankomst Dagen van de week

SN3555

BRU - 15h00

BOD - 16h35

Zondag

SN3556 BOD - 17h10 BRU - 18h45 Zondag

Bordeaux is de twaalfde bestemming van Brussels Airlines in Frankrijk. De andere luchthavens zijn Parijs, Straatsburg, Lyon, Nice, Marseille, Lourdes, Toulouse en de Corsicaanse bestemmingen Ajaccio, Bastia, Calvi en Figari. Met dit aanbod biedt Brussels Airlines het grootst aantal keuzemogelijkheden aan wie naar Frankrijk wil vliegen.

Netwerk
Contacteer ons
Over Brussels Airlines

***MEDIA GALLERY***

Brussels Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van België en verbindt de Europese hoofdstad met meer dan 100 bestemmingen, waarvan 23 in Afrika, het continent dat Brussels Airlines als tweede thuis beschouwt. Naast Afrika biedt Brussels Airlines meer dan 90 bestemmingen aan in Europa, 3 in Noord Amerika en Tel Aviv. Het bedrijf telt meer dan 4.000 werknemers en heeft 48 vliegtuigen. Met dagelijks ongeveer 250 vluchten verwelkomt de maatschappij jaarlijks meer dan 9 miljoen passagiers die naar, via en van Brussels Airport vliegen. Dankzij haar ‘no compromise’ positionering combineert Brussels Airlines competitieve ticketprijzen met de hoogste servicekwaliteit. Met jaarlijks wisselende Belgische sterrenchefs, haar groot aanbod aan Belgisch eten en drinken en de vijf Belgian Icons, is Brussels Airlines een ambassadeur voor haar land en brengt het de wereld naar België en het beste van België naar de wereld.

Brussels Airlines biedt cargo capaciteit aan op al haar vluchten, gecommercialiseerd door Lufthansa Cargo. De maatschappij verzorgt zelf het dagelijkse onderhoud van haar vliegtuigvloot.

Brussels Airlines is deel van Eurowings en lid van Star Alliance. Het bedrijf werd opgericht in 2002 en is 100% eigendom van Deutsche Lufthansa AG.

Meer informatie op brusselsairlines.com

Brussels Airlines
b.house
Zone General Aviation - Airport Building 26
1831 Diegem