Brussels Airlines brengt 8000 festivalgangers naar Tomorrowland

Vanochtend landde de eerste partyvlucht van Brussels Airlines op Brussels Airport. Aan boord zaten 280 feestvierders en journalisten die vanuit Basel op de beats van DJ Yves V naar Brussel vlogen voor Tomorrowland. In de loop van de dag komen er nog duizenden  Tomorrowland bezoekers van 92 verschillende nationaliteiten aan op Brussels Airport.

Na het grote succes van vorig jaar en de steeds stijgende buitenlandse vraag, boden Tomorrowland en Brussels Airlines dit jaar opnieuw reispaketten aan onder de naam Global Journey. In totaal werden er 13.000 Global Journey paketten aangeboden, die in een mum van tijd uitverkocht waren. Maar liefst 140 vluchten van Brussels Airlines en Star Alliance partners brengen festivalgangers naar Brussel. In totaal vliegen 8000 mensen vanuit 67 steden over heel de wereld naar Brussel voor het beste dance festival ter wereld. Vanuit elk continent vliegen mensen van 92 verschillende nationaliteiten naar België, onder andere vanuit New York, Stockholm, Istanbul, Lissabon, Oslo, Moskou, Tel Aviv en Ibiza. Opvallend was de grote aanvraag van Australische jongeren: maar liefst 2336 Australiërs kochten een Global Journey pakket.

Vijf Brussels Airlines vliegtuigen zijn voor de gelegenheid in een Tomorrowland-kleedje gestoken. Aan boord van deze toestellen organiseert Brussels Airlines vandaag 10 party flights, waar de passagiers al helemaal in de Tomorrowland stemming kunnen komen dankzij een DJ-set aan boord. Op Brussels Airport worden alle passagiers verwelkomd aan Tomorrowland-balies en van daaruit worden ze naar de DreamVille (de camping van Tomorrowland) of naar hun hotel gebracht.

 “We zijn trots dat we het partnership met Tomorrowland dit jaar nog meer hebben kunnen uitbreiden. Als nationale luchtvaartmaatschappij associëren we ons graag met dit fantastische Belgische festival, door zoveel nationaliteiten samen te brengen op Tomorrowland,” zegt Christian Dumortier, Partnership Manager van Brussels Airlines.

Het verloop van de party flight vanuit Basel kan herbeleefd worden op de Facebook pagina van Brussels Airlines of via #tmlpartyflight op Twitter

Brussels Airlines op Tomorrowland

Tijdens Tomorrowland geeft Brussels Airlines alle bezoekers net zoals vorig jaar weer de kans om het festival vanuit de lucht te beleven, dankzij de Cloud Rider, een reuzenrad van 55m. Alle Tomorrowland bezoekers worden gratis verwelkomd voor een rondje op het rad, dat spectaculaire uitzichten biedt over het festivalterrein. Daarnaast maken ze dankzij hun ritje op de Cloud Rider ook nog kans op fantastische prijzen, waaronder een reis rond de wereld.

 

Op vrijdag 26 juli om 12 uur gaat het festival van start. De organisatie verwacht 180.000 bezoekers op het festival en 35.000 DreamVille gasten. Het festival eindigt op zondag 28 juli middernacht. Tomorrowland fans die geen ticket hebben kunnen bemachtigen, kunnen ook dit jaar het festival opnieuw op de voet volgen dankzij Tomorrowland TV, dat met zijn 170-koppige team elke dag 7 uur live televisie brengt op het Tomorrowland YouTube kanaal, met live sets, interviews, extra’s en een blik achter de schermen. Volledig nieuw is Tomorrowland Radio: van elke festivaldag wordt er een 12 uur durende radio-uitzending gemaakt om thuisblijvers in de stemming te brengen.

Tomorrowland
Contacteer ons
Over Brussels Airlines

Brussels Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van België en verbindt de Europese hoofdstad met meer dan 70 bestemmingen, waarvan 15 in Afrika, het continent dat Brussels Airlines nauw aan het hart ligt. Bovendien vliegt de maatschappij naar 54 bestemmingen in Europa en 2 in Noord-Amerika. Het bedrijf stelt 3.300 werknemers te werk en exploiteert 38 vliegtuigen.

Omwille van de wereldwijde coronaviruspandemie heeft Brussels Airlines zich geëngageerd tot de strengste gezondheidsmaatregelen in de luchtvaart wereldwijd, volgens van het EASA (Europees Agentschap voor de Veiligheid van de Luchtvaart). Sinds de uitbraak van het coronavirus hanteert de Belgische luchtvaartmaatschappij een aangepast vluchtschema dat gebaseerd is op de marktvraag en dat rekening houdt met de reisbeperkingen van de verschillende overheden.

Dankzij haar “no compromise” positionering combineert Brussels Airlines competitieve ticketprijzen met volledige flexibiliteit en de hoogste servicekwaliteit. Met jaarlijks wisselende Belgische sterrenchefs, haar groot aanbod aan Belgisch eten en drinken en de zes Belgian Icons, is Brussels Airlines een ambassadeur voor haar land en brengt het de wereld naar België en het beste van België naar de wereld.

Met meer dan 40.000 directe en indirecte arbeidsplaatsen speelt Brussels Airlines een belangrijke rol in de Belgische economie en maakt het bedrijf deel uit van de tweede grootste economische motor van België: de hub Brussels Airport. In 2019 vervoerde de luchtvaartmaatschappij meer dan 10 miljoen passagiers van, naar en via Brussels Airport.

Brussels Airlines biedt cargo capaciteit aan op al haar vluchten, gecommercialiseerd door Lufthansa Cargo. De maatschappij verzorgt zelf het dagelijkse onderhoud van haar vliegtuigvloot.

Brussels Airlines is één van de vier netwerkmaatschappijen van de Lufthansa Groep (Austrian, Brussels Airlines, Lufthansa en Swiss) en lid van Star Alliance. Het bedrijf werd opgericht in 2002 en is voor 100% eigendom van Deutsche Lufthansa AG. Meer informatie op www.brusselsairlines.com.


Brussels Airlines
b.house
Zone General Aviation - Airport Building 26
1831 Diegem