Brussels Airlines en Jet Airways voegen Bangkok aan hun aanbod toe dankzij uitbreiding partnership

Eén jaar na de start van de samenwerking breidt Brussels Airlines haar partnership met Jet Airways verder uit. Voortaan kunnen Brussels Airlines en Jet Airways klanten dankzij een nieuwe codeshare overeenkomst zeer vlot tussen Brussel en de Thaise hoofdstad Bangkok reizen.

Sinds augustus 2007, startdatum van de Jet Airways vluchten vanuit Brussels Airport, werken Brussels Airlines en Jet Airways nauw samen. Brussels Airlines klanten kunnen dankzij codeshare akkoorden tickets kopen voor de dagelijkse Jet Airways vluchten naar Mumbai, Delhi en Chennai. Jet Airways passagiers kunnen dankzij het vluchtaanbod van Brussels Airlines en de uitstekende transfermogelijkheden op Brussels Airport vlotjes doorreizen naar zowat alle voorname Europese steden en naar 15 Afrikaanse bestemmingen. 

Vanaf vandaag gaan Jet Airways en Brussels Airlines nog een stapje verder in hun samenwerking. Brussels Airlines en Jet Airways klanten kunnen vanaf nu ook vlot tussen de Europese hoofdstad en Bangkok reizen. De Thaise hoofdstad is vlot bereikbaar via een rechtstreekse vlucht Delhi - Bangkok die perfect aansluit op de aankomst van de dagelijkse Brussel-Delhi codeshare service. Vice versa volstaat een vluchtaansluiting in Delhi om vanuit Bangkok de Europese hoofdstad te bereiken. 

Alle vluchten dragen een ‘SN’ vluchtnummer en worden uitgevoerd door Jet Airways met Airbus A 330 en Boeing B 737 toestellen. Aan boord genieten de Brussels Airlines passagiers van de uitstekende Jet Airways in-flight service. De Brussels Airlines passagiers kunnen bij het reserveren van deze nieuwe Brussel - Bangkok service ook mijlen sparen voor het Privilege getrouwheidsprogramma. 

Belgen die totnogtoe naar Bangkok wilden reizen waren genoodzaakt om via Londen, Frankfurt, Amsterdam of Zurich te vliegen en verloren vaak heel wat tijd. Dit nieuwe Brussels Airlines / Jet Airways lijndienst aanbod is dus een duidelijke investering in comfort.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Brussels Airlines

Brussels Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van België en één van de vier netwerkmaatschappijen van de Lufthansa Group. Ze verbindt de Europese hoofdstad vanuit Brussels Airport met meer dan 90 bestemmingen, waarvan 18 in Sub Sahara Afrika. Het bedrijf stelt meer dan 3.400 werknemers te werk en exploiteert 44 vliegtuigen.

Brussels Airlines wil tegen 2030 50% minder CO2 uitstoten vergeleken met 2019 en plant om tegen 2050 CO2-neutraal te zijn. De luchtvaartmaatschappij neemt deel aan het Stargate Project dat door Brussels Airport wordt geleid en maakt daardoor deel uit van de proeftuin voor duurzame luchtvaart op haar thuisbasis. Daarnaast ondertekende de maatschappij in 2021 de Circular Economy overeenkomst van de Antwerp Management School. Begin 2023, was de luchtvaartmaatschappij ook de eerste om duurzame brandstof (SAF = Sustainable Aviation Fuel) te transporteren doorheen de CEPS-pijplijn die Brussels Airport verbindt. Eind 2024, zal Brussels Airlines vijf splinternieuwe Airbus A320neo vliegtuigen verwelkomd hebben, waardoor de luchtvaartmaatschappij haar CO2- en geluidsuitstoot op haar middellange afstandsnetwerk significant kan verlagen.

Als ambassadeur van haar land brengt Brussels Airlines de wereld naar België en het beste van België naar de wereld, onder meer via samenwerkingen met Belgische sterrenchefs, Belgische culinaire producten en de Belgian Icons, speciaal beschilderde vliegtuigen die een Belgische iconisch persoon, team of evenement huldigen om de Belgische cultuur wereldwijd te promoten.

Meer informatie op brusselsairlines.com


Over Star Alliance

Het Star Alliance netwerk werd opgericht in 1997 als de eerste echt wereldwijde luchtvaartalliantie, gebaseerd op een waardepropositie voor de klant met wereldwijd bereik, internationale erkenning en naadloze service. Sinds de oprichting biedt het het grootste en meest uitgebreide netwerk van luchtvaartmaatschappijen, met een focus op het verbeteren van de klantervaring binnen de gehele alliantie.

In totaal biedt het Star Alliance netwerk momenteel meer dan 17.000 dagelijkse vluchten naar bijna 1.200 luchthavens in 190 landen.

Meer informatie op staralliance.com

Neem contact op met

b.house Zone General Aviation - Airport Building 26 1831 Diegem

+32 2 723 89 90

press@brusselsairlines.com

www.brusselsairlines.com