Brussels Airlines’ fanvluchten brengen 750 supporters naar Lyon

Brussels Airlines’ fanvluchten brengen 750 supporters naar Lyon

Vandaag vertrekken 5 fanvluchten naar Lyon voor de eerste EK match van de Rode Duivels. De #TousenFrance vluchten van Brussels Airlines brengen 150 fans per vlucht samen, die de EK sfeer aan boord al in gang zetten.

 

Voor de gelegenheid ruilde de bemanning haar gewoonlijke uniform in voor het officiële Adidas shirt van de Rode Duivels en daagden ze het hele vliegtuig uit voor een quiz over ons nationale elftal. Vanavond, na de match vliegen alle fans terug naar België. In totaal organiseert Brussels Airlines 15 fanvluchten naar de drie matchen van de Belgen tijdens de groepsfase.

Product Rode Duivels
Contacteer ons
Over Brussels Airlines


Brussels Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van België en verbindt de Europese hoofdstad met meer dan 100 bestemmingen, waarvan 23 in Afrika, het continent dat Brussels Airlines als tweede thuis beschouwt. Naast Afrika biedt Brussels Airlines meer dan 90 bestemmingen aan in Europa, 3 in Noord Amerika en Tel Aviv. Het bedrijf telt meer dan 4.000 werknemers en heeft 48 vliegtuigen. Met dagelijks ongeveer 250 vluchten verwelkomt de maatschappij jaarlijks meer dan 10 miljoen passagiers die naar, via en van Brussels Airport vliegen. Dankzij haar ‘no compromise’ positionering combineert Brussels Airlines competitieve ticketprijzen met de hoogste servicekwaliteit. Met jaarlijks wisselende Belgische sterrenchefs, haar groot aanbod aan Belgisch eten en drinken en de vijf Belgian Icons, is Brussels Airlines een ambassadeur voor haar land en brengt het de wereld naar België en het beste van België naar de wereld.

Brussels Airlines biedt cargo capaciteit aan op al haar vluchten, gecommercialiseerd door Lufthansa Cargo. De maatschappij verzorgt zelf het dagelijkse onderhoud van haar vliegtuigvloot.

Brussels Airlines maakt deel uit van Lufthansa Group en lid van Star Alliance. Het bedrijf werd opgericht in 2002 en is 100% eigendom van Deutsche Lufthansa AG.

Meer informatie op brusselsairlines.com

Brussels Airlines
b.house
Zone General Aviation - Airport Building 26
1831 Diegem