Brussels Airlines gaat in zee met het Belgische Foodmaker

Brussels Airlines gaat in zee met het Belgische Foodmaker

Vanaf vandaag serveert Brussels Airlines op haar Europese vluchten producten van Foodmaker. Het Belgische bedrijf creëerde speciaal voor de luchtvaartmaatschappij een uitgebreid aanbod gezonde verse maaltijden en snacks.

Na samenwerkingen met Belgische sterrenchefs op haar langeafstandsvluchten, gaat Brussels Airlines nu ook op haar Euopese vluchten voor nog meer kwaliteit aan boord, en ook dit keer weer van Belgische bodem. Foodmaker, dat gevestigd is in Westerlo, is een bedrijf dat verse en gezonde salades en maaltijden aanbiedt met kwaliteitsingrediënten, zoals biologische groenten die van hun eigen veld komen of lokaal geproduceerd zijn. Onder het motto “we will never never never give up to make our food fresher and tastier”, gaat het bedrijf steeds op zoek naar verbetering in de producten die het aanbiedt.

Voor Brussels Airlines Flex&Fast passagiers creëerde Foodmaker warme maaltijden voor de vluchten langer dan 2 uur en salades en koude snacks voor de kortere vluchten. Voor de Light&Relax en Check&Go reizigers bieden ze een breed assortiment gezonde snacks en maaltijden te koop aan aan boord, in het nieuwe Buy-on-board menu.

Door zoveel mogelijk variatie te brengen in de maaltijden wil Brussels Airlines klanten die in één dag heen en terug reizen van hun bestemming steeds een andere keuze aanbieden.

 “Foodmaker is voor ons de ideale partner: Belgisch, innoverend en gefocused op kwaliteit. Door nauw met de mensen van Foodmaker samen te werken, heb ik van dichtbij mogen meemaken hoe erg ze bezig zijn met hun product, en met de constante zoektocht naar kwaliteit en verbetering. Dankzij deze samenwerking kunnen we onze klanten een nóg betere ervaring aanbieden tijdens hun vlucht.”

-- Grégory Baillet, Head of Inflight Product Brussels Airlines

 

"Door de internationalisering van Foodmaker spendeer ik veel tijd in een vliegtuig. Ik ben dan ook zeer trots dat we samen met Brussels Airlines ultraverse en kwalitatieve producten kunnen aanbieden aan hun klanten. Twee Belgische bedrijven die een statement maken dat je ook aan boord healthy food kan serveren."

-- Lieven Vanlommel, CEO Foodmaker

Als vliegende ambassadeur voor ons land, gebruikt Brussels Airlines gebruikt aan boord van haar vluchten zoveel mogelijk Belgische producten, zoals ondermeer chocolade van Neuhaus en Belgische bieren.

Corporate
Contacteer ons
Lieven Vanlommel Foodmaker
Over Brussels Airlines


Brussels Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van België en verbindt de Europese hoofdstad met meer dan 80 bestemmingen, waarvan 17 in Sub-Sahara-Afrika, een markt dat Brussels Airlines als tweede thuis beschouwt. Naast Afrika biedt Brussels Airlines meer dan 65 bestemmingen aan in Europa, 3 in Noord Amerika en Tel Aviv. Het bedrijf telt meer dan 4.000 werknemers en heeft 48 vliegtuigen. Met dagelijks ongeveer 250 vluchten verwelkomt de maatschappij jaarlijks meer dan 10 miljoen passagiers die naar, via en van Brussels Airport vliegen. Dankzij haar ‘no compromise’ positionering combineert Brussels Airlines competitieve ticketprijzen met de hoogste servicekwaliteit. Met jaarlijks wisselende Belgische sterrenchefs, haar groot aanbod aan Belgisch eten en drinken en de zes Belgian Icons, is Brussels Airlines een ambassadeur voor haar land en brengt het de wereld naar België en het beste van België naar de wereld.

Brussels Airlines biedt cargo capaciteit aan op al haar vluchten, gecommercialiseerd door Lufthansa Cargo. De maatschappij verzorgt zelf het dagelijkse onderhoud van haar vliegtuigvloot.

Brussels Airlines maakt deel uit van Lufthansa Group en lid van Star Alliance. Het bedrijf werd opgericht in 2002 en is 100% eigendom van Deutsche Lufthansa AG.

Meer informatie op brusselsairlines.com

Brussels Airlines
b.house
Zone General Aviation - Airport Building 26
1831 Diegem