Brussels Airlines gaat in zee met het Belgische Foodmaker

Brussels Airlines gaat in zee met het Belgische Foodmaker

Woensdag 1 juni 2016 — Vanaf vandaag serveert Brussels Airlines op haar Europese vluchten producten van Foodmaker. Het Belgische bedrijf creëerde speciaal voor de luchtvaartmaatschappij een uitgebreid aanbod gezonde verse maaltijden en snacks.

Na samenwerkingen met Belgische sterrenchefs op haar langeafstandsvluchten, gaat Brussels Airlines nu ook op haar Euopese vluchten voor nog meer kwaliteit aan boord, en ook dit keer weer van Belgische bodem. Foodmaker, dat gevestigd is in Westerlo, is een bedrijf dat verse en gezonde salades en maaltijden aanbiedt met kwaliteitsingrediënten, zoals biologische groenten die van hun eigen veld komen of lokaal geproduceerd zijn. Onder het motto “we will never never never give up to make our food fresher and tastier”, gaat het bedrijf steeds op zoek naar verbetering in de producten die het aanbiedt.

Voor Brussels Airlines Flex&Fast passagiers creëerde Foodmaker warme maaltijden voor de vluchten langer dan 2 uur en salades en koude snacks voor de kortere vluchten. Voor de Light&Relax en Check&Go reizigers bieden ze een breed assortiment gezonde snacks en maaltijden te koop aan aan boord, in het nieuwe Buy-on-board menu.

Door zoveel mogelijk variatie te brengen in de maaltijden wil Brussels Airlines klanten die in één dag heen en terug reizen van hun bestemming steeds een andere keuze aanbieden.

 “Foodmaker is voor ons de ideale partner: Belgisch, innoverend en gefocused op kwaliteit. Door nauw met de mensen van Foodmaker samen te werken, heb ik van dichtbij mogen meemaken hoe erg ze bezig zijn met hun product, en met de constante zoektocht naar kwaliteit en verbetering. Dankzij deze samenwerking kunnen we onze klanten een nóg betere ervaring aanbieden tijdens hun vlucht.”

-- Grégory Baillet, Head of Inflight Product Brussels Airlines

 

"Door de internationalisering van Foodmaker spendeer ik veel tijd in een vliegtuig. Ik ben dan ook zeer trots dat we samen met Brussels Airlines ultraverse en kwalitatieve producten kunnen aanbieden aan hun klanten. Twee Belgische bedrijven die een statement maken dat je ook aan boord healthy food kan serveren."

-- Lieven Vanlommel, CEO Foodmaker

Als vliegende ambassadeur voor ons land, gebruikt Brussels Airlines gebruikt aan boord van haar vluchten zoveel mogelijk Belgische producten, zoals ondermeer chocolade van Neuhaus en Belgische bieren.

Menu
Pollo Dragone Sandwich - Buy-On-Board
Penne Salad - Buy-On-Board
Wrap Riviera - Buy-on-Board
Wortelsalade, nieuwe Flex&Fast maaltijd
Quiche met geitenkaas, nieuwe Flex&Fast maaltijd
Linzensalade, nieuwe Flex&Fast maaltijd