Brussels Airlines introduceert one-way tarieven om nog meer keuze te bieden

Brussels Airlines introduceert one-way tarieven om nog meer keuze te bieden

Vanaf vandaag kunnen reizigers one-way tickets vanaf 39 euro reserveren op Europese vluchten van Brussels Airlines. In combinatie met de vier reisformules die de maatschappij lanceerde in 2014, wil Brussels Airlines de klant nu nog meer keuzevrijheid geven, om een zo breed mogelijk publiek een oplossing op maat te bieden. 

Met de introductie van voordelige one-way tarieven volgt Brussels Airlines de makttrend waarbij de klant steeds meer keuze verwacht en ook steeds meer vrijheid wil om zijn reisplannen flexibel te houden. Dankzij de nieuwe tariefstructuur kan men immers een heenvlucht reserveren en pas later beslissen over de retourvlucht. One-way vluchten binnen Europa zijn al beschikbaar vanaf 39 euro, alle taksen en toeslagen inbegrepen.

Al sinds enkele jaren spant Brussels Airlines zich in om bepaalde doelgroepen een tarief op maat te kunnen aanbieden. Zo biedt b.student een oplossing voor Erasmus studenten en is b.pass het vluchtabonnement voor bijvoorbeeld expats die pendelen tussen Brussel en een Europese stad. b.family is een familievriendelijk gratis service pakket voor gezinnen die met kinderen vliegen.

“Sinds we onze vier reisformules Check&Go, Light&Relax, Flex&Fast en Bizz&Class op de markt brachten, samen met onze retourtarieven vanaf 69 euro, zijn onze passagiersaantallen gestegen met bijna 30% tot een recordaantal van 7,5 miljoen reizigers in 2015. Nu gaan we nog een stap verder en bieden we de klant totale keuzevrijheid door ook voordelige one-way tarieven aan te bieden. De goedkoopste one-way vlucht kost 39 euro, wat een heel aantrekkelijke prijs is, maar dit betekent ook dat onze 69 euro retour nog steeds de voordeligste optie blijft. Het is belangrijk voor ons dat onze klanten geen compromis moeten sluiten tussen goede service en een lage prijs.” 

-- Lars RedeligxChief Commercial Officer 

Product
Contacteer ons
Over Brussels Airlines


Brussels Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van België en verbindt de Europese hoofdstad met meer dan 80 bestemmingen, waarvan 17 in Sub-Sahara-Afrika, een markt dat Brussels Airlines als tweede thuis beschouwt. Naast Afrika biedt Brussels Airlines meer dan 65 bestemmingen aan in Europa, 3 in Noord Amerika en Tel Aviv. Het bedrijf telt meer dan 4.000 werknemers en heeft 48 vliegtuigen. Met dagelijks ongeveer 250 vluchten verwelkomt de maatschappij jaarlijks meer dan 10 miljoen passagiers die naar, via en van Brussels Airport vliegen. Dankzij haar ‘no compromise’ positionering combineert Brussels Airlines competitieve ticketprijzen met de hoogste servicekwaliteit. Met jaarlijks wisselende Belgische sterrenchefs, haar groot aanbod aan Belgisch eten en drinken en de zes Belgian Icons, is Brussels Airlines een ambassadeur voor haar land en brengt het de wereld naar België en het beste van België naar de wereld.

Brussels Airlines biedt cargo capaciteit aan op al haar vluchten, gecommercialiseerd door Lufthansa Cargo. De maatschappij verzorgt zelf het dagelijkse onderhoud van haar vliegtuigvloot.

Brussels Airlines maakt deel uit van Lufthansa Group en lid van Star Alliance. Het bedrijf werd opgericht in 2002 en is 100% eigendom van Deutsche Lufthansa AG.

Meer informatie op brusselsairlines.com

Brussels Airlines
b.house
Zone General Aviation - Airport Building 26
1831 Diegem