Brussels Airlines kiest Duval Guillaume als reclamebureau

Brussels Airlines, de luchtvaartmaatschappij met het grootste aantal vluchten vanuit en naar België, heeft Duval Guillaume als wereldwijde communicatiepartner aangeduid. Het Brusselse kantoor van Duval Guillaume zal Brussels Airlines ondersteunen op het vlak van reclame en onlinecommunicatie in Europa en Afrika.

Ursula Silling, Executive Vice President Commercial van Brussels Airlines: “We kijken er naar uit om samen te werken met een hoogvlieger op het vlak van communicatie als Duval Guillaume. We delen met hen dezelfde passie voor innovatieve marketingcommunicatie en reclame. Hun bewezen creativiteit en strategische aanpak zal Brussels Airlines helpen om haar positie als uitverkoren luchtvaartmaatschappij te verstevigen.” 

Olivier Lecocq, Vice President Marketing voegt daaraan toe: "Duval Guillaume wordt een deel van onze crew net op het moment dat we van start gaan met een ambitieus programma dat Brussels Airlines meer merkbekendheid en –herkenning zal opleveren in België, over heel Europa en Afrika.” 

“Je nationale luchtvaartmaatschappij vertegenwoordigen geeft een bijzonder gevoel, “zegt André Duval, CEO van Duval Guillaume. “Wij zijn erg trots op deze aanstelling en kijken er naar uit om Brussels Airlines niet alleen marktaandeel maar ook harten te doen veroveren." 

Als het agentschap achter talloze campagnes die vele merken tot België’s favorieten hebben doen uitgroeien, is Duval Guillaume klaar om met passie van start te gaan voor een nationaal merkicoon als Brussels Airlines.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Brussels Airlines

Brussels Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van België en één van de vier netwerkmaatschappijen van de Lufthansa Group. Ze verbindt de Europese hoofdstad vanuit Brussels Airport met meer dan 90 bestemmingen, waarvan 18 in Sub Sahara Afrika. Het bedrijf stelt meer dan 3.400 werknemers te werk en exploiteert 44 vliegtuigen.

Brussels Airlines wil tegen 2030 50% minder CO2 uitstoten vergeleken met 2019 en plant om tegen 2050 CO2-neutraal te zijn. De luchtvaartmaatschappij neemt deel aan het Stargate Project dat door Brussels Airport wordt geleid en maakt daardoor deel uit van de proeftuin voor duurzame luchtvaart op haar thuisbasis. Daarnaast ondertekende de maatschappij in 2021 de Circular Economy overeenkomst van de Antwerp Management School. Begin 2023, was de luchtvaartmaatschappij ook de eerste om duurzame brandstof (SAF = Sustainable Aviation Fuel) te transporteren doorheen de CEPS-pijplijn die Brussels Airport verbindt. Eind 2024, zal Brussels Airlines vijf splinternieuwe Airbus A320neo vliegtuigen verwelkomd hebben, waardoor de luchtvaartmaatschappij haar CO2- en geluidsuitstoot op haar middellange afstandsnetwerk significant kan verlagen.

Als ambassadeur van haar land brengt Brussels Airlines de wereld naar België en het beste van België naar de wereld, onder meer via samenwerkingen met Belgische sterrenchefs, Belgische culinaire producten en de Belgian Icons, speciaal beschilderde vliegtuigen die een Belgische iconisch persoon, team of evenement huldigen om de Belgische cultuur wereldwijd te promoten.

Meer informatie op brusselsairlines.com


Over Star Alliance

Het Star Alliance netwerk werd opgericht in 1997 als de eerste echt wereldwijde luchtvaartalliantie, gebaseerd op een waardepropositie voor de klant met wereldwijd bereik, internationale erkenning en naadloze service. Sinds de oprichting biedt het het grootste en meest uitgebreide netwerk van luchtvaartmaatschappijen, met een focus op het verbeteren van de klantervaring binnen de gehele alliantie.

In totaal biedt het Star Alliance netwerk momenteel meer dan 17.000 dagelijkse vluchten naar bijna 1.200 luchthavens in 190 landen.

Meer informatie op staralliance.com

Neem contact op met

b.house Zone General Aviation - Airport Building 26 1831 Diegem

+32 2 723 89 90

press@brusselsairlines.com

www.brusselsairlines.com