Brussels Airlines kiest TBWA als global advertising agency

Donderdag 10 april 2014 — Brussels Airlines werkt de volgende jaren samen met het bekende marketingagentschap TBWA. Samen met het marketingdepartement van Brussels Airlines zullen de creatieve en strategische teams van TBWA alle marketingcommunicatie van de maatschappij ontwikkelen.

In een snel evoluerende marktomgeving wil  Brussels Airlines zich duidelijk onderscheiden van de anderen. Na een selectieprocedure waaraan verschillende bekende agencies deelnamen heeft Brussels Airlines daarom besloten om voor haar marketingcommunicatie beroep te doen op TBWA voor een 360 graden marketingstrategie.

TBWA is een toonaangevende en zeer gewaardeerde speler in de marketingwereld die de voorbije jaren talrijke prijzen in de wacht sleepte met zowel above en below the line als activation campagnes. In België werkt TBWA voor veel bekende merken, waaronder Telenet, KBC, Pepsi, Mini en Maes.

“Ons Marketingdepartement kijkt ernaar uit om samen te werken met TBWA en om samen met hen innoverende en impactvolle campagnes te creëren. We hebben dankzij onze nieuwe bestemmingen en producten, en onze nieuwe commerciële aanpak, gericht op scherpe prijzen én kwaliteitsservice, een nieuw fris imago gecreëerd dat we nu nog bekender willen maken in de reiswereld en bij het grote publiek.”

-- Lars Redeligx, Chief Commercial Officer Brussels Airlines 

 

"Eerlijk gezegd kriebelde het bij ons al enkele jaren om met Brussels Airlines samen te werken, dus we zijn heel blij om  te kunnen starten”, zegt TBWA Belgium CEO Kris Govaerts “ Een echt Belgisch merk, met lokale beslissingsmacht en met een stevige business challenge: daar houden we van."

-- Kris Govaerts, CEO TBWA België