Brussels Airlines kiest TBWA als global advertising agency

Brussels Airlines werkt de volgende jaren samen met het bekende marketingagentschap TBWA. Samen met het marketingdepartement van Brussels Airlines zullen de creatieve en strategische teams van TBWA alle marketingcommunicatie van de maatschappij ontwikkelen.

In een snel evoluerende marktomgeving wil  Brussels Airlines zich duidelijk onderscheiden van de anderen. Na een selectieprocedure waaraan verschillende bekende agencies deelnamen heeft Brussels Airlines daarom besloten om voor haar marketingcommunicatie beroep te doen op TBWA voor een 360 graden marketingstrategie.

TBWA is een toonaangevende en zeer gewaardeerde speler in de marketingwereld die de voorbije jaren talrijke prijzen in de wacht sleepte met zowel above en below the line als activation campagnes. In België werkt TBWA voor veel bekende merken, waaronder Telenet, KBC, Pepsi, Mini en Maes.

“Ons Marketingdepartement kijkt ernaar uit om samen te werken met TBWA en om samen met hen innoverende en impactvolle campagnes te creëren. We hebben dankzij onze nieuwe bestemmingen en producten, en onze nieuwe commerciële aanpak, gericht op scherpe prijzen én kwaliteitsservice, een nieuw fris imago gecreëerd dat we nu nog bekender willen maken in de reiswereld en bij het grote publiek.”

-- Lars Redeligx, Chief Commercial Officer Brussels Airlines 

 

"Eerlijk gezegd kriebelde het bij ons al enkele jaren om met Brussels Airlines samen te werken, dus we zijn heel blij om  te kunnen starten”, zegt TBWA Belgium CEO Kris Govaerts “ Een echt Belgisch merk, met lokale beslissingsmacht en met een stevige business challenge: daar houden we van."

-- Kris Govaerts, CEO TBWA België

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Brussels Airlines

Brussels Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van België en één van de vier netwerkmaatschappijen van de Lufthansa Group. Ze verbindt de Europese hoofdstad vanuit Brussels Airport met meer dan 85 bestemmingen, waarvan 17 in Sub Sahara Afrika. Het bedrijf stelt meer dan 3.300 werknemers te werk en exploiteert 43 vliegtuigen.

Brussels Airlines wil tegen 2030 50% minder CO2 uitstoten vergeleken met 2019 en plant om tegen 2050 CO2-neutraal te zijn. De luchtvaartmaatschappij neemt deel aan het Stargate Project dat door Brussels Airport wordt geleid en maakt daardoor deel uit van de proeftuin voor duurzame luchtvaart op haar thuisbasis. Daarnaast ondertekende de maatschappij in 2021 de Circular Economy overeenkomst van de Antwerp Management School. Begin 2023, was de luchtvaartmaatschappij ook de eerste om duurzame brandstof (SAF = Sustainable Aviation Fuel) te transporteren doorheen de CEPS-pijplijn die Brussels Airport verbindt. Eind 2024, zal Brussels Airlines vijf splinternieuwe Airbus A320neo vliegtuigen verwelkomd hebben, waardoor de luchtvaartmaatschappij haar CO2- en geluidsuitstoot op haar middellange afstandsnetwerk significant kan verlagen.

Als ambassadeur van haar land brengt Brussels Airlines de wereld naar België en het beste van België naar de wereld, onder meer via samenwerkingen met Belgische sterrenchefs, Belgische culinaire producten en de Belgian Icons, speciaal beschilderde vliegtuigen die een Belgische iconisch persoon, team of evenement huldigen om de Belgische cultuur wereldwijd te promoten.

Meer informatie op brusselsairlines.com


Over Star Alliance

Het Star Alliance netwerk werd opgericht in 1997 als de eerste echt wereldwijde luchtvaartalliantie, gebaseerd op een waardepropositie voor de klant met wereldwijd bereik, internationale erkenning en naadloze service. Sinds de oprichting biedt het het grootste en meest uitgebreide netwerk van luchtvaartmaatschappijen, met een focus op het verbeteren van de klantervaring binnen de gehele alliantie.

In totaal biedt het Star Alliance netwerk momenteel meer dan 10.000 dagelijkse vluchten naar bijna 1.200 luchthavens in 184 landen.

Meer informatie op staralliance.com

Neem contact op met

b.house Zone General Aviation - Airport Building 26 1831 Diegem

+32 2 723 89 90

press@brusselsairlines.com

www.brusselsairlines.com