Brussels Airlines klaar voor twee weekends Tomorrowland madness

Brussels Airlines klaar voor twee weekends Tomorrowland madness

Voor de zesde keer op rij vliegen duizenden passagiers van over de hele wereld naar Tomorrowland met Brussels Airlines. De 13e editie van ’s werelds beste dance festival vindt dit jaar plaats gedurende twee weekends.

Brussels Airlines brengt dit jaar 10.207 passagiers naar België om te feesten op het Tomorrowland festival. De festivalgangers komen naar ons land op 236 verschillende vluchten uit 79 steden van over de hele wereld. De populairste vertrekplaatsen zijn Genève, Madrid en Barcelona. Zo’n 500 feestvierders kozen voor een Discover Europe Package waarmee ze het festival combineren met een bezoek aan verschillende Europese steden.

Nog voor de vlucht worden veel festivalgangers al opgewarmd worden voor het dancefestival met een gate party op de luchthaven van vertrek. 47 vluchten nemen het feest mee de lucht in met muziek aan boord, waarvan 8 vluchten zelfs een live DJ-set aan boord hebben op 30,000 voet hoog. De partyvluchten van Brussels Airlines kunnen live gevolgd worden via brusselsairlines.com

Met trots organiseert Brussels Airlines dit jaar een deel van haar party flights met Amare, het vierde Belgian Icon toestel. Brussels Airlines koos Tomorrowland als thema voor haar vierde special livery  vliegtuig omdat het festival uitgegroeid is tot één van België’s grote pronkstukken, bekend over heel de wereld. Passagiers aan boord van Amare komen al in de Tomorrowland-sfeer met speciale lichteffecten en een professionele muziekinstallatie aan boord. Vanavond speelt DJ Yves V een live DJ-set voor 180 Tomorrowland feestvierders aan boord van Amare, op weg van Ibiza naar Brussels Airport. Sterrenchef Roger Van Damme serveert een speciaal Tomorrowland dessert aan boord van deze party flight.

Nieuw dit jaar is dat Brussels Airlines, in samenwerking met Brussels Airport, een bagage drop-off punt uittest op de Dreamville camping. Op de dag dat ze weer naar huis keren, kunnen de festivalgangers hun bagage en tent daar droppen en hoeven ze die niet meer mee te sleuren naar de luchthaven. Zo kunnen zij die nog een dagje in België blijven ook rustig wat sightseeing doen voor ze naar Brussels Airport trekken.

Dit jaar viert Tomorrowland zijn 13de verjaardag. Het festival verwelkomt 200.000 festivalgangers per weekend. De belangstelling was wereldwijd opnieuw heel groot, waardoor Tomorrowland ook dit jaar weer één van de meest internationale events in de wereld wordt. Samen brengen Brussels Airlines en Tomorrowland de wereld samen in België. Om de verschillende nationaliteiten ook echt met elkaar in contact te brengen, daagt Brussels Airlines iedereen op het festival uit om een foto te nemen met een Belg en die te delen op Instagram met de hashtag #brusselsairlinesunitestheworld. Meer informatie over de Instagram-wedstrijd vind je hier.

Op het terrein kunnen festivalgangers ook dit jaar met hun hoofd in de wolken komen, op het reuzenrad van Brussels Airlines, dit jaar omgedoopt tot The Loop van Brussels Airlines (voorheen Cloudrider). Het reuzenrad biedt het beste zicht over het festivalterrein en ver daarbuiten en is zoals elk jaar gratis voor iedereen. 

Tomorrowland
Contacteer ons
Over Brussels Airlines

Brussels Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van België en verbindt de Europese hoofdstad met meer dan 70 bestemmingen, waarvan 15 in Afrika, het continent dat Brussels Airlines nauw aan het hart ligt. Bovendien vliegt de maatschappij naar 60 bestemmingen in Europa, 2 in Noord-Amerika en Tel Aviv. Het bedrijf stelt 3.100 werknemers te werk en exploiteert 38 vliegtuigen.

Omwille van de wereldwijde coronaviruspandemie heeft Brussels Airlines zich geëngageerd tot de strengste gezondheidsmaatregelen in de luchtvaart wereldwijd, volgens van het EASA (Europees Agentschap voor de Veiligheid van de Luchtvaart). Sinds de uitbraak van het coronavirus hanteert de Belgische luchtvaartmaatschappij een aangepast vluchtschema dat gebaseerd is op de marktvraag en dat rekening houdt met de reisbeperkingen van de verschillende overheden.

Dankzij haar “no compromise” positionering combineert Brussels Airlines competitieve ticketprijzen met volledige flexibiliteit en de hoogste servicekwaliteit. Met jaarlijks wisselende Belgische sterrenchefs, haar groot aanbod aan Belgisch eten en drinken en de vijf Belgian Icons, is Brussels Airlines een ambassadeur voor haar land en brengt het de wereld naar België en het beste van België naar de wereld.

Met meer dan 40.000 directe en indirecte arbeidsplaatsen speelt Brussels Airlines een belangrijke rol in de Belgische economie en maakt het bedrijf deel uit van de tweede grootste economische motor van België: de hub Brussels Airport. In 2019 vervoerde de luchtvaartmaatschappij meer dan 10 miljoen passagiers van, naar en via Brussels Airport.

Brussels Airlines biedt cargo capaciteit aan op al haar vluchten, gecommercialiseerd door Lufthansa Cargo. De maatschappij verzorgt zelf het dagelijkse onderhoud van haar vliegtuigvloot.

Brussels Airlines is één van de vier netwerkmaatschappijen van de Lufthansa Groep (Austrian, Brussels Airlines, Lufthansa en Swiss) en lid van Star Alliance. Het bedrijf werd opgericht in 2002 en is voor 100% eigendom van Deutsche Lufthansa AG. Meer informatie op www.brusselsairlines.com.


Brussels Airlines
b.house
Zone General Aviation - Airport Building 26
1831 Diegem