Brussels Airlines lanceert 3 nieuwe bestemmingen

Brussels Airlines lanceert drie nieuwe zonbestemmingen. Vanaf april volgend jaar verbindt Brussels Airlines haar thuisbasis in Brussels Airport elk weekend met Marrakech en Agadir in Marrokko en Lamezia Terme in Italië.

Dankzij de opening van Marrakech en Agadir maakt Brussels Airlines haar intrede in Marokko en breidt het Afrika netwerk uit tot 20 bestemmingen.

De Keizerlijke stad Marrakech is uitgeroepen tot werelderfgoed en een geliefkoosde citytrip bestemming dankzij de charmante hotels, kleine straatjes en pleinen, de indrukwekkende souks, de exotische sfeer en de vele bezienswaardigheden.

Agadir is een prachtige strandbestemming aan de Westkust van het land. De stad groeide uit tot de belangrijkste badplaats van Marokko en beschikt over een uitstekende hotelinfrastructuur. De zon schijnt er meer dan 300 dagen per jaar.

Met Lamezia Terme breidt Brussels Airlines haar indrukwekkend Italië aanbod uit tot elf bestemmingen. Lamezia ligt in Zuid-Italië in de regio Calabrië en is een perfecte uitvalsbasis om dit prachtig stukje Italië, gekenmerkt door kilometerlange stranden en idylische landschappen, te verkennen.

Tickets naar Marrakech, Agadir en Lamezia Terme zijn al beschikbaar vanaf 139 euro 'all in'. Alle vluchten worden tijdens het weekend uitgevoerd (elke zaterdag vanaf april 2011 naar Marrakech en Lamezia en elke zondag naar Agadir).

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Brussels Airlines

Brussels Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van België en één van de vier netwerkmaatschappijen van de Lufthansa Group. Ze verbindt de Europese hoofdstad vanuit Brussels Airport met meer dan 85 bestemmingen, waarvan 17 in Sub Sahara Afrika. Het bedrijf stelt meer dan 3.300 werknemers te werk en exploiteert 43 vliegtuigen.

Brussels Airlines wil tegen 2030 50% minder CO2 uitstoten vergeleken met 2019 en plant om tegen 2050 CO2-neutraal te zijn. De luchtvaartmaatschappij neemt deel aan het Stargate Project dat door Brussels Airport wordt geleid en maakt daardoor deel uit van de proeftuin voor duurzame luchtvaart op haar thuisbasis. Daarnaast ondertekende de maatschappij in 2021 de Circular Economy overeenkomst van de Antwerp Management School. Begin 2023, was de luchtvaartmaatschappij ook de eerste om duurzame brandstof (SAF = Sustainable Aviation Fuel) te transporteren doorheen de CEPS-pijplijn die Brussels Airport verbindt. Eind 2024, zal Brussels Airlines vijf splinternieuwe Airbus A320neo vliegtuigen verwelkomd hebben, waardoor de luchtvaartmaatschappij haar CO2- en geluidsuitstoot op haar middellange afstandsnetwerk significant kan verlagen.

Als ambassadeur van haar land brengt Brussels Airlines de wereld naar België en het beste van België naar de wereld, onder meer via samenwerkingen met Belgische sterrenchefs, Belgische culinaire producten en de Belgian Icons, speciaal beschilderde vliegtuigen die een Belgische iconisch persoon, team of evenement huldigen om de Belgische cultuur wereldwijd te promoten.

Meer informatie op brusselsairlines.com


Over Star Alliance

Het Star Alliance netwerk werd opgericht in 1997 als de eerste echt wereldwijde luchtvaartalliantie, gebaseerd op een waardepropositie voor de klant met wereldwijd bereik, internationale erkenning en naadloze service. Sinds de oprichting biedt het het grootste en meest uitgebreide netwerk van luchtvaartmaatschappijen, met een focus op het verbeteren van de klantervaring binnen de gehele alliantie.

In totaal biedt het Star Alliance netwerk momenteel meer dan 10.000 dagelijkse vluchten naar bijna 1.200 luchthavens in 184 landen.

Meer informatie op staralliance.com

Neem contact op met

b.house Zone General Aviation - Airport Building 26 1831 Diegem

+32 2 723 89 90

press@brusselsairlines.com

www.brusselsairlines.com