Brussels Airlines lanceert b.gift, het meest originele geschenk

Ook dit jaar lanceert Brussels Airlines opnieuw b.gift, een heen- en terugvlucht om onder de kerstboom te leggen. Met de cadeaubon biedt de maatschappij de mogelijkheid om een citytrip, een zonnige vakantie of een reis naar Noord-Amerika cadeau te geven.

Brussels Airlines legt dit jaar opnieuw vluchten onder de kerstboom, want quality-time is nog steeds het meest waardevolle geschenk. De wintervakantie is voor velen het ideale moment om een volgende citytrip of zonnige vakantie te boeken. Daardoor is de Brussels Airlines b.gift ieder jaar een populair geschenk voor een geliefde of gewoon voor jezelf.

Vanaf vandaag, 3 december 2019, tot 3 januari 2020 verkoopt Brussels Airlines haar b.gift voucher(brusselsairlines.com/b.gift) voor vluchten naar 50 bestemmingen. Een cadeaubon met 1b.gift (99€) biedt een check&go vliegticket naar 36 bestemmingen in Europa*, een cadeaubon met 2 b.gifts (198€) biedt een light&relax vlucht naar 11 zonnige bestemmingen* en een cadeaubon met 4 b.gifts (396€) geeft u de kans om de prachtige steden New York, Montréal of Washington D.C. te ontdekken.

B.gift ontvangers kunnen hun vlucht online boeken (brusselsairlines.com/vliegmetbgift) met hun cadeaubon tussen 10 januari en 13 maart 2019, en vliegen vanaf 18 januari tot 21 juni 2019.

Meer informatie op brusselsairlines.com/bgift

*De b.gift bestemmingen:

Onze 36 "City" bestemmingen

Bazel, Berlijn, Bilbao, Billund, Birmingham, Bologna, Bordeaux, Bristol, Boedapest, Kopenhagen, Edinburgh, Genève, Geneve, Göteborg, Hamburg, Hannover, Krakau, Ljubljana,  Londen, Lyon, Madrid, Manchester, Marseille, Milaan Linate, Milaan Malpensa, Nice, Oslo, Praag, Rome, Stockholm, Toulouse, Turijn, Venetië, Wenen, Vilnius, Warschau, Zagreb.

 

Onze 11 "zon" bestemmingen

Alicante, Athene, Barcelona, Dubrovnik, Faro, Firenze**, Lissabon, Malaga, Napels, Porto, Valencia.

**Bestemming beschikbaar vanaf 31 maart 2020.

 

Onze 3 "Amerika" bestemmingen

New York, Montréal** of Washington DC.*

**Bestemming beschikbaar vanaf 31 maart 2020
*Bestemming beschikbaar vanaf 20 februari 2020

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Brussels Airlines

Brussels Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van België en één van de vier netwerkmaatschappijen van de Lufthansa Group. Ze verbindt de Europese hoofdstad vanuit Brussels Airport met meer dan 85 bestemmingen, waarvan 17 in Sub Sahara Afrika. Het bedrijf stelt meer dan 3.300 werknemers te werk en exploiteert 43 vliegtuigen.

Brussels Airlines wil tegen 2030 50% minder CO2 uitstoten vergeleken met 2019 en plant om tegen 2050 CO2-neutraal te zijn. De luchtvaartmaatschappij neemt deel aan het Stargate Project dat door Brussels Airport wordt geleid en maakt daardoor deel uit van de proeftuin voor duurzame luchtvaart op haar thuisbasis. Daarnaast ondertekende de maatschappij in 2021 de Circular Economy overeenkomst van de Antwerp Management School. Begin 2023, was de luchtvaartmaatschappij ook de eerste om duurzame brandstof (SAF = Sustainable Aviation Fuel) te transporteren doorheen de CEPS-pijplijn die Brussels Airport verbindt. Eind 2024, zal Brussels Airlines vijf splinternieuwe Airbus A320neo vliegtuigen verwelkomd hebben, waardoor de luchtvaartmaatschappij haar CO2- en geluidsuitstoot op haar middellange afstandsnetwerk significant kan verlagen.

Als ambassadeur van haar land brengt Brussels Airlines de wereld naar België en het beste van België naar de wereld, onder meer via samenwerkingen met Belgische sterrenchefs, Belgische culinaire producten en de Belgian Icons, speciaal beschilderde vliegtuigen die een Belgische iconisch persoon, team of evenement huldigen om de Belgische cultuur wereldwijd te promoten.

Meer informatie op brusselsairlines.com


Over Star Alliance

Het Star Alliance netwerk werd opgericht in 1997 als de eerste echt wereldwijde luchtvaartalliantie, gebaseerd op een waardepropositie voor de klant met wereldwijd bereik, internationale erkenning en naadloze service. Sinds de oprichting biedt het het grootste en meest uitgebreide netwerk van luchtvaartmaatschappijen, met een focus op het verbeteren van de klantervaring binnen de gehele alliantie.

In totaal biedt het Star Alliance netwerk momenteel meer dan 10.000 dagelijkse vluchten naar bijna 1.200 luchthavens in 184 landen.

Meer informatie op staralliance.com

Neem contact op met

b.house Zone General Aviation - Airport Building 26 1831 Diegem

+32 2 723 89 90

[email protected]

www.brusselsairlines.com