Brussels Airlines lanceert b.gift, het meest originele geschenk

Brussels Airlines lanceert b.gift, het meest originele geschenk

Ook dit jaar lanceert Brussels Airlines opnieuw b.gift, een heen- en terugvlucht om onder de kerstboom te leggen. Met de cadeaubon biedt de maatschappij de mogelijkheid om een citytrip, een zonnige vakantie of een reis naar Noord-Amerika cadeau te geven.

Brussels Airlines legt dit jaar opnieuw vluchten onder de kerstboom, want quality-time is nog steeds het meest waardevolle geschenk. De wintervakantie is voor velen het ideale moment om een volgende citytrip of zonnige vakantie te boeken. Daardoor is de Brussels Airlines b.gift ieder jaar een populair geschenk voor een geliefde of gewoon voor jezelf.

Vanaf vandaag, 3 december 2019, tot 3 januari 2020 verkoopt Brussels Airlines haar b.gift voucher(brusselsairlines.com/b.gift) voor vluchten naar 50 bestemmingen. Een cadeaubon met 1b.gift (99€) biedt een check&go vliegticket naar 36 bestemmingen in Europa*, een cadeaubon met 2 b.gifts (198€) biedt een light&relax vlucht naar 11 zonnige bestemmingen* en een cadeaubon met 4 b.gifts (396€) geeft u de kans om de prachtige steden New York, Montréal of Washington D.C. te ontdekken.

B.gift ontvangers kunnen hun vlucht online boeken (brusselsairlines.com/vliegmetbgift) met hun cadeaubon tussen 10 januari en 13 maart 2019, en vliegen vanaf 18 januari tot 21 juni 2019.

Meer informatie op brusselsairlines.com/bgift

*De b.gift bestemmingen:

Onze 36 "City" bestemmingen

Bazel, Berlijn, Bilbao, Billund, Birmingham, Bologna, Bordeaux, Bristol, Boedapest, Kopenhagen, Edinburgh, Genève, Geneve, Göteborg, Hamburg, Hannover, Krakau, Ljubljana,  Londen, Lyon, Madrid, Manchester, Marseille, Milaan Linate, Milaan Malpensa, Nice, Oslo, Praag, Rome, Stockholm, Toulouse, Turijn, Venetië, Wenen, Vilnius, Warschau, Zagreb.

 

Onze 11 "zon" bestemmingen

Alicante, Athene, Barcelona, Dubrovnik, Faro, Firenze**, Lissabon, Malaga, Napels, Porto, Valencia.

**Bestemming beschikbaar vanaf 31 maart 2020.

 

Onze 3 "Amerika" bestemmingen

New York, Montréal** of Washington DC.*

**Bestemming beschikbaar vanaf 31 maart 2020
*Bestemming beschikbaar vanaf 20 februari 2020

Over Brussels Airlines


Brussels Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van België en verbindt de Europese hoofdstad met meer dan 80 bestemmingen, waarvan 17 in Sub-Sahara-Afrika, een markt dat Brussels Airlines als tweede thuis beschouwt. Naast Afrika biedt Brussels Airlines meer dan 65 bestemmingen aan in Europa, 3 in Noord Amerika en Tel Aviv. Het bedrijf telt meer dan 4.000 werknemers en heeft 48 vliegtuigen. Met dagelijks ongeveer 250 vluchten verwelkomt de maatschappij jaarlijks meer dan 10 miljoen passagiers die naar, via en van Brussels Airport vliegen. Dankzij haar ‘no compromise’ positionering combineert Brussels Airlines competitieve ticketprijzen met de hoogste servicekwaliteit. Met jaarlijks wisselende Belgische sterrenchefs, haar groot aanbod aan Belgisch eten en drinken en de zes Belgian Icons, is Brussels Airlines een ambassadeur voor haar land en brengt het de wereld naar België en het beste van België naar de wereld.

Brussels Airlines biedt cargo capaciteit aan op al haar vluchten, gecommercialiseerd door Lufthansa Cargo. De maatschappij verzorgt zelf het dagelijkse onderhoud van haar vliegtuigvloot.

Brussels Airlines maakt deel uit van Lufthansa Group en lid van Star Alliance. Het bedrijf werd opgericht in 2002 en is 100% eigendom van Deutsche Lufthansa AG.

Meer informatie op brusselsairlines.com

Brussels Airlines
b.house
Zone General Aviation - Airport Building 26
1831 Diegem