Brussels Airlines lanceert b.gift

Voor het derde jaar op rij pakt Brussels Airlines uit met haar b.gift voucher voor de kerstperiode. Met een b.gift koop je een cadeaubon voor een vlucht binnen Europa voor één, twee, drie of vier personen.

Brussels Airlines legt dit jaar opnieuw een uniek geschenk onder de kerstboom: tot en met 28 december kan online een geschenkbon van 99 euro aangekocht worden die recht geeft op een retourvlucht in Light&Relax (de nieuwe reisformule van Brussels Airlines waarin 23kg ingecheckte bagage en 12kg handbagage inbegrepen zit) naar een Europese bestemming van Brussels Airlines.

Een nieuwigheid is dat Brussels Airlines dit jaar een partnership heeft uitgewerkt met de taxi app Uber*. Elke b.gift voucher geeft de ontvanger recht op een Uber rit van 15 euro, om zich ook na de vlucht makkelijk te kunnen verplaatsen, bijvoorbeeld van de luchthaven naar het hotel.

De bon kan aangekocht worden via de website christmas.brusselsairlines.com  en de ontvanger kan hem inruilen voor een retourvlucht naar één van de 32 geselecteerde bestemmingen in Europa. De vouchers, die beschikbaar zijn voor één tot vier personen, zijn geldig om te reizen tussen 15 januari en 15 juni 2015.

Ook voor de koper van de b.gift voucher zit er een beloning in: hij of zij ontvangt 500 Miles & More mijlen per aangekochte voucher (dus tot 2000 mijlen, voor een b.gift voor vier personen).

Met de b.gift promotie toont Brussels Airlines nogmaals aan dat ze aantrekkelijke en competitieve tarieven aanbiedt. Vorig jaar ontvingen maar liefst 15.000 mensen een b.gift voucher onder de kerstboom. Deze werden verkocht in amper drie weken.

 

*Uber is een ride sharing service, die via een mobiele app klanten met bestuurders in contact brengt. Het bedrijf verbindt via zijn app klanten in 42 landen met officiële taxichauffeurs, maar ook met privéchauffeurs. Klanten kunnen een wagen vinden en boeken via de app, waarna de rit via een creditcard wordt betaald en klanten hun chauffeur een beoordeling kunnen geven. De service is vandaag beschikbaar in meer dan 200 steden wereldwijd.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Brussels Airlines

Brussels Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van België en één van de vier netwerkmaatschappijen van de Lufthansa Group. Ze verbindt de Europese hoofdstad vanuit Brussels Airport met meer dan 85 bestemmingen, waarvan 17 in Sub Sahara Afrika. Het bedrijf stelt meer dan 3.300 werknemers te werk en exploiteert 43 vliegtuigen.

Brussels Airlines wil tegen 2030 50% minder CO2 uitstoten vergeleken met 2019 en plant om tegen 2050 CO2-neutraal te zijn. De luchtvaartmaatschappij neemt deel aan het Stargate Project dat door Brussels Airport wordt geleid en maakt daardoor deel uit van de proeftuin voor duurzame luchtvaart op haar thuisbasis. Daarnaast ondertekende de maatschappij in 2021 de Circular Economy overeenkomst van de Antwerp Management School. Begin 2023, was de luchtvaartmaatschappij ook de eerste om duurzame brandstof (SAF = Sustainable Aviation Fuel) te transporteren doorheen de CEPS-pijplijn die Brussels Airport verbindt. Eind 2024, zal Brussels Airlines vijf splinternieuwe Airbus A320neo vliegtuigen verwelkomd hebben, waardoor de luchtvaartmaatschappij haar CO2- en geluidsuitstoot op haar middellange afstandsnetwerk significant kan verlagen.

Als ambassadeur van haar land brengt Brussels Airlines de wereld naar België en het beste van België naar de wereld, onder meer via samenwerkingen met Belgische sterrenchefs, Belgische culinaire producten en de Belgian Icons, speciaal beschilderde vliegtuigen die een Belgische iconisch persoon, team of evenement huldigen om de Belgische cultuur wereldwijd te promoten.

Meer informatie op brusselsairlines.com


Over Star Alliance

Het Star Alliance netwerk werd opgericht in 1997 als de eerste echt wereldwijde luchtvaartalliantie, gebaseerd op een waardepropositie voor de klant met wereldwijd bereik, internationale erkenning en naadloze service. Sinds de oprichting biedt het het grootste en meest uitgebreide netwerk van luchtvaartmaatschappijen, met een focus op het verbeteren van de klantervaring binnen de gehele alliantie.

In totaal biedt het Star Alliance netwerk momenteel meer dan 10.000 dagelijkse vluchten naar bijna 1.200 luchthavens in 184 landen.

Meer informatie op staralliance.com

Neem contact op met

b.house Zone General Aviation - Airport Building 26 1831 Diegem

+32 2 723 89 90

press@brusselsairlines.com

www.brusselsairlines.com