Brussels Airlines lanceert nieuwe marketingcampagne voor Sub-Saharaans Afrika

Brussels Airlines lanceert nieuwe marketingcampagne voor Sub-Saharaans Afrika

De Ivoriaanse/Franse chef-kok Loïc Dablé en de Ghanese actrice en producer Yvonne Nelson brengen een eerbetoon aan een persoon die veel voor hen betekent

Brussel - Donderdag 26 januari 2023 - Brussels Airlines heeft zijn nieuwe marketingcampagne voor de Sub-Saharaans Afrikaanse markt gelanceerd. In de campagne zijn de Ghanese actrice en producer Yvonne Nelson en de Ivoriaans/Franse chef-kok Loïc Dablé te zien die opnieuw in contact komen met hun geliefden.

Brussels Airlines heeft een lange traditie in het vliegen van en naar het Afrikaanse continent. De luchtvaartmaatschappij heeft een echte passie voor het continent ontwikkeld en biedt vluchten aan naar 17 bestemmingen in Afrika ten zuiden van de Sahara. En met de andere maatschappijen van de Lufthansa Group worden nog eens 14 bestemmingen in Afrika aangedaan.

Goed gezelschap is van vitaal belang
Als er één levensles is die we van de afgelopen pandemie hebben geleerd, dan is het wel dat omringd zijn door goede mensen gewoonweg van levensbelang is. Of het nu thuis is met onze geliefden, op het werk met geweldige collega's, op school met lieve vrienden of op 35.000 voet met een behulpzame en gastvrije bemanning. Met goed gezelschap kom je een heel eind. Daarom koesteren we de goedhartige mensen die ons leven verrijken en het spannender, inspirerender, heerlijker, mooier of gewoon waardevoller maken.

Loïc Dablé en Yvonne Nelson zoeken geliefden op
In de nieuwe marketingcampagne zijn de Ivoriaanse/Franse chef-kok Loïc Dablé ​ en de Ghanese actrice en producer Yvonne Nelson te zien. In de commercials geven beiden een eerbetoon aan een persoon die erg veel voor hen betekent. Terwijl ze over deze personen praten, volgen we hen tot ze hun eindbestemming bereiken: het huis van de persoon van wie ze houden en aan wie ze zoveel te danken hebben.

Bekijk de commercial hieronder:

Joëlle Neeb For media requests only

 

Corporate
Over Brussels Airlines

Brussels Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van België en één van de vier netwerkmaatschappijen van de Lufthansa Groep. Ze verbindt de Europese hoofdstad vanuit Brussels Airport met meer dan 85 bestemmingen, waarvan 17 in Sub Sahara Afrika. Het bedrijf stelt 3.200 werknemers te werk en exploiteert 40 vliegtuigen.

Brussels Airlines wil tegen 2030 50% minder CO2 uitstoten vergeleken met 2019 en plant om tegen 2050 CO2-neutraal te zijn. De luchtvaartmaatschappij neemt deel aan het Stargate Project dat door Brussels Airport wordt geleid en maakt daardoor deel uit van de proeftuin voor duurzame luchtvaart op haar thuisbasis. Daarnaast ondertekende de maatschappij in 2021 de Circular Economy overeenkomst van de Antwerp Management School. In 2023 verwelkomt Brussels Airlines drie splinternieuwe Airbus A320neo vliegtuigen, waardoor de luchtvaartmaatschappij haar CO2- en geluidsuitstoot op haar middellange afstandsnetwerk significant kan verlagen. Daarnaast wil de luchtvaartmaatschappij een eerste vlucht uitvoeren met duurzame brandstof of SAF (Sustainable Aviation Fuel) tegen 2023.

Als ambassadeur van haar land brengt Brussels Airlines de wereld naar België en het beste van België naar de wereld, onder meer via samenwerkingen met Belgische sterrenchefs, Belgische culinaire producten en de Belgian Icons, speciaal beschilderde vliegtuigen die een Belgische iconisch persoon, team of evenement huldigen om de Belgische cultuur wereldwijd te promoten.

Meer informatie op brusselsairlines.com


Over Star Alliance

Het Star Alliance netwerk werd opgericht in 1997 als de eerste echt wereldwijde luchtvaartalliantie, gebaseerd op een waardepropositie voor de klant met wereldwijd bereik, internationale erkenning en naadloze service. Sinds de oprichting biedt het het grootste en meest uitgebreide netwerk van luchtvaartmaatschappijen, met een focus op het verbeteren van de klantervaring binnen de gehele alliantie.

In totaal biedt het Star Alliance netwerk momenteel meer dan 10.000 dagelijkse vluchten naar bijna 1.200 luchthavens in 184 landen.

Meer informatie op staralliance.com

Brussels Airlines
b.house
Zone General Aviation - Airport Building 26
1831 Diegem