Brussels Airlines lanceert nieuwe website

Brussels Airlines lanceert nieuwe website

Donderdag 24 april 2014 — 2014 is een jaar van innovatie bij Brussels Airlines. De luchtvaartmaatschappij investeert dit jaar in haar digitale kanalen om klanten de beste mogelijke online ervaring te aan te bieden. Vanochtend werd een nieuwe website gelanceerd.

Vandaag lanceert Brussels Airlines de eerste van een aantal digitale innovaties om haar customer experience te verbeteren. De volledig vernieuwde brusselsairlines.com is ontworpen om klanten makkelijke en snelle toegang te geven tot informatie en online diensten. Dankzij vlottere navigatie, kunnen bezoekers nu nog makkelijker alle informatie vinden die ze nodig hebben voor hun reis. Zij die nog op zoek zijn naar inspiratie, kunnen bestemmingstips vinden en kunnen alle vluchtpromoties in één oogopslag raadplegen. Enkele van de nieuwigheden zijn het weerbericht voor de volgende zeven dagen op bestemmingspagina’s en uitgebreide informatie over de bestemming en lokale luchthavens, allemaal op één plaats.

De nieuwe website is slechts een eerste stap in een reeks vernieuwingen op de digitale platformen van Brussels Airlines. Later dit jaar zal er namelijk een nieuw vluchtreservatieplatform worden gelanceerd, wat ervoor moet zorgen dat klanten het nog makkelijker zullen hebben om te kiezen voor het vluchtaanbod dat het best aan hun noden beantwoord. De maatschappij werkt ook aan een mobiele applicatie om klanten ook onderweg alle nodige reisinformatie en -services aan te reiken, waaronder ook mobile booking en check-in.

“We zijn blij om onze nieuwe website vandaag te onthullen. Het nieuwe design biedt nog transparantere informatie aan onze gasten en geeft hen directe toegang tot al onze diensten vóór, tijdens en na hun reiservaring met Brussels Airlines. We kijken ernaar uit om onze digitale platformen nog meer uit te breiden om onze klanten een aangename en vlotte reiservaring te kunnen bezorgen.”

-- Lars Redeligx, Brussels Airlines Chief Commercial Officer.

Naast de website is  Brussels Airlines sinds 2010 ook heel sterk aanwezig op social media. Via hun Twitter- en Facebookpagina kunnen passagiers de luchtvaartmaatschappij contacteren met vragen, klachten of feedback. Op die manier kunnen ze makkelijk vanaf hun mobiele telefoon in contact komen met de maatschappij. Lars Redeligx benadrukt Brussels Airlines’ ambities op dit vlak:

“Ons Social Media team streeft ernaar om vragen van klanten binnen maximaal 1 uur te beantwoorden. Hiermee zijn we één van de snelste social media klantendiensten in België. We willen kort bij onze klanten staan, er zijn voor hen op de kanalen waar ze al aanwezig zijn”.