Brussels Airlines lanceert volgend zomerseizoen zes nieuwe bestemmingen

Brussels Airlines breidt haar vluchtaanbod tijdens de zomer 2015 met maar liefst six nieuwe bestemmingen uit. De nieuwkomers zijn St Petersburg, Dubrovnik, Calvi, Lourdes, Olbia en Billund. Tickets zijn al beschikbaar vanaf 69 euro retour. Volgend zomerseizoen wordt ook het bestaand vluchtaanbod naar Tel Aviv en Malta verhoogd.

Terwijl de herfst is ingetreden blikt Brussels Airlines al vooruit naar de zomer 2015.  In het nieuwe zomeraanbod dat vanaf vandaag kan gereserveerd worden, focust Brussels Airlines op populaire vakantiebestemmingen en culturele toppers. Dankzij de nieuwe reisformules zijn er voor al deze nieuwkomers al retourtickets beschikbaar vanaf 69 euro.

Nieuwe bestemmingen

In het Noorden prijkt Billund voor het eerst op de netwerkkaart van Brussels Airlines. Billund, gelegen in de Deense Jutland regio, wordt vanaf 29 maart twee keer per dag aangevlogen met een vluchtschema dat zowel op zakenreizigers als toeristen mikt en dat toelaat om te door te reizen naar talrijke andere Europese bestemmingen,  Afrika en de States .

Ook in Zuid-Europa verstevigt Brussels Airlines haar vluchtaanbod. Met Dubrovnik wordt dé toegangspoort tot de prachtige Kroatische kust en eilanden in het netwerk opgenomen. Dubrovnik wordt twee keer per week bediend.  

Ook wie zomerse eilandsfeer wil opsnuiven in Corsica of Sardinië komt bij Brussels volgende zomer aan zijn trekken dankzij een wekelijkse vlucht naar Calvi en  twee vluchten per week naar Olbia.

Goed nieuws is er tot slot ook voor wie naar Lourdes of de Pyreneeën wil. De luchthaven van Tarbes/Lourdes wordt vanaf 11 mei tot 25 september twee keer (maandag & vrijdag) rechtstreeks verbonden met Brussels Airport. Met de Lourdes vluchten biedt Brussels Airlines een alternatief aan de duizenden pelgrims die niet langer per trein naar het West-Franse bedevaartsoord kunnen reizen.

Met St Petersburg, een bestemming die tot nog toe niet rechtstreeks kon bereikt worden vanuit een Belgische luchthaven, voegt Brussels Airlines een culturele topper toe aan haar vluchtaanbod. De stad van de Tsaren en van het wereldberoemde Hermitage museum wordt drie keer per week rechtstreeks aangevlogen (maandag, woensdag en vrijdag).

 

Méér aanbod naar bestaande bestemmingen

Het vluchtaanbod naar Malta, dat de voorbije zomer met succes werd gelanceerd, keert terug in 2015 met een verlengd vluchtschema. Omwille van de grote vraag wordt in 2015 vanaf begin april tot eind oktober twee keer per week koers gezet naar Malta (donderdag en zondag). Brussels Airlines biedt ook wie naar Tel Aviv wil reizen nog meer afreismogelijkheden aan. Vanaf het zomerseizoen kan twee keer per dag afgereisd worden (ochtendvlucht en avond/nachtvlucht).  Naar de hoofdstad van Andalousië, Sevilla, worden volgende zomer vier in plaats van drie wekelijkse vluchten aangeboden en naar Faro, de toegangspoort tot de Algarve, zes in plaats van vijf.

Uiteraard blijft Brussels Airlines ook onverminderd naar haar andere populaire zomerbestemmingen vliegen. Dankzij de nieuwe reisformules heeft al wie naar  Nice, Malaga, Barcelona , Firenze, Alicante, Marrakech, Agadir, Athene,  Napels, Porto, Palermo, Catania, Venetië of één van de vele andere Europese bestemmingen wil reizen nog meer keuzemogelijkheden.

Tickets zijn beschikbaar op brusselsairlines.com

Netwerk
Contacteer ons
Over Brussels Airlines

***MEDIA GALLERY***

Brussels Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van België en verbindt de Europese hoofdstad met meer dan 100 bestemmingen, waarvan 23 in Afrika, het continent dat Brussels Airlines als tweede thuis beschouwt. Naast Afrika biedt Brussels Airlines meer dan 90 bestemmingen aan in Europa, 3 in Noord Amerika en Tel Aviv. Het bedrijf telt meer dan 4.000 werknemers en heeft 48 vliegtuigen. Met dagelijks ongeveer 250 vluchten verwelkomt de maatschappij jaarlijks meer dan 9 miljoen passagiers die naar, via en van Brussels Airport vliegen. Dankzij haar ‘no compromise’ positionering combineert Brussels Airlines competitieve ticketprijzen met de hoogste servicekwaliteit. Met jaarlijks wisselende Belgische sterrenchefs, haar groot aanbod aan Belgisch eten en drinken en de vijf Belgian Icons, is Brussels Airlines een ambassadeur voor haar land en brengt het de wereld naar België en het beste van België naar de wereld.

Brussels Airlines biedt cargo capaciteit aan op al haar vluchten, gecommercialiseerd door Lufthansa Cargo. De maatschappij verzorgt zelf het dagelijkse onderhoud van haar vliegtuigvloot.

Brussels Airlines is deel van Eurowings en lid van Star Alliance. Het bedrijf werd opgericht in 2002 en is 100% eigendom van Deutsche Lufthansa AG.

Meer informatie op brusselsairlines.com

Brussels Airlines
b.house
Zone General Aviation - Airport Building 26
1831 Diegem