Brussels Airlines landt onder de kerstboom

Brussels Airlines biedt deze kerst vluchtvouchers aan naar 15 Europese bestemmingen voor 89 euro

Brussels Airlines legt dit jaar een uniek geschenk onder de kerstboom: nog tot en met 31 december kan online een geschenkbon van 89 euro aangekocht worden die recht geeft op een retourvlucht naar een Europese bestemming van Brussels Airlines. De voucher werd op een week tijd al door meer dan 4000 mensen gekocht.

Met de b.gift voucher heeft Brussels Airlines deze kerstperiode een populair geschenkidee uitgewerkt. De bon kan aangekocht worden via de website christmas.brusselsairlines.com  en de ontvanger kan hem inruilen voor een retourvlucht in b.light economy naar één van de 15 geselecteerde bestemmingen: Alicante, Barcelona, Bilbao, Bologna, Genève, Gotebörg, Lissabon, Madrid, Malaga, Oslo, Porto, Rome, Stockholm, Turijn en Venetië. De vouchers, die beschikbaar zijn voor 1 tot 3 personen, blijven geldig tot 15 juni 2014.

De prijs van de voucher, 89 euro per persoon, illustreert dat Brussels Airlines zeer scherpe tarieven aanbiedt. “Deze ticketprijs is bovendien ‘all in’”, legt Brussels Airlines Chief Commercial Officer Lars Redeligx uit. “Wie de bon inruilt voor een vlucht betaalt dus niets extra want taksen, toeslagen én een stuk bagage van 23 kg zijn inbegrepen.” Geen onaangename verrassingen of verborgen supplementen dus. Dankzij een samenwerking met bpost krijgt elke passagier bovendien gratis een mobile postcard die vanop de bestemming kan worden verzonden.

De b.gift kerstvoucher, die nog tot 31 december verkocht wordt, inspireerde de voorbije dagen al meer dan 4000 personen die op zoek waren naar een origineel kerstgeschenk.

Brussels Airlines is trouwens tijdens de feestperiode helemaal in de kerstsfeer ondergedompeld. Naar goede gewoonte wordt aan boord van alle vliegtuigen weer kerstversiering aangebracht en op kerstavond en kerstdag worden aangepaste maaltijden geserveerd. Tijdens de eindejaarvakantie brengt Brussels Airlines 235.200 passagiers naar huis of naar hun familie in het buitenland om Kerstmis te vieren. De populairste bestemmingen zijn Tel Aviv, New York, Barcelona en Dakar.

Passagiers kunnen tijdens de eindejaarperiode de liefdadigheidsinitiatieven van Brussels Airlines steunen door kerstmutsen te kopen aan boord. Voor wie een kunstwerk verkiest stelt  Brussels Airlines dit jaar foto’s van topfotografen als Lieve Blancquaert en Tim Dirven te koop om het werk van ngo’s in Afrika te steunen. De foto’s van de campagne, die “A Shot For Charity” werd gedoopt, zijn nog tot 24 december te koop op de website van MTWalls.be. Alle opbrengsten van beide verkopen gaan naar Artsen Zonder Vakantie, Artsen Zonder Grenzen, Ex-Change en Memisa.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Brussels Airlines

Brussels Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van België en één van de vier netwerkmaatschappijen van de Lufthansa Group. Ze verbindt de Europese hoofdstad vanuit Brussels Airport met meer dan 85 bestemmingen, waarvan 17 in Sub Sahara Afrika. Het bedrijf stelt meer dan 3.300 werknemers te werk en exploiteert 43 vliegtuigen.

Brussels Airlines wil tegen 2030 50% minder CO2 uitstoten vergeleken met 2019 en plant om tegen 2050 CO2-neutraal te zijn. De luchtvaartmaatschappij neemt deel aan het Stargate Project dat door Brussels Airport wordt geleid en maakt daardoor deel uit van de proeftuin voor duurzame luchtvaart op haar thuisbasis. Daarnaast ondertekende de maatschappij in 2021 de Circular Economy overeenkomst van de Antwerp Management School. Begin 2023, was de luchtvaartmaatschappij ook de eerste om duurzame brandstof (SAF = Sustainable Aviation Fuel) te transporteren doorheen de CEPS-pijplijn die Brussels Airport verbindt. Eind 2024, zal Brussels Airlines vijf splinternieuwe Airbus A320neo vliegtuigen verwelkomd hebben, waardoor de luchtvaartmaatschappij haar CO2- en geluidsuitstoot op haar middellange afstandsnetwerk significant kan verlagen.

Als ambassadeur van haar land brengt Brussels Airlines de wereld naar België en het beste van België naar de wereld, onder meer via samenwerkingen met Belgische sterrenchefs, Belgische culinaire producten en de Belgian Icons, speciaal beschilderde vliegtuigen die een Belgische iconisch persoon, team of evenement huldigen om de Belgische cultuur wereldwijd te promoten.

Meer informatie op brusselsairlines.com


Over Star Alliance

Het Star Alliance netwerk werd opgericht in 1997 als de eerste echt wereldwijde luchtvaartalliantie, gebaseerd op een waardepropositie voor de klant met wereldwijd bereik, internationale erkenning en naadloze service. Sinds de oprichting biedt het het grootste en meest uitgebreide netwerk van luchtvaartmaatschappijen, met een focus op het verbeteren van de klantervaring binnen de gehele alliantie.

In totaal biedt het Star Alliance netwerk momenteel meer dan 10.000 dagelijkse vluchten naar bijna 1.200 luchthavens in 184 landen.

Meer informatie op staralliance.com

Neem contact op met

b.house Zone General Aviation - Airport Building 26 1831 Diegem

+32 2 723 89 90

press@brusselsairlines.com

www.brusselsairlines.com