Brussels Airlines legt vliegtickets onder de kerstboom

Brussels Airlines legt vliegtickets onder de kerstboom

Wie op zoek is naar een origineel kerstgeschenk vindt dit jaar ongetwijfeld zijn gading bij Brussels Airlines. Nog tot 3 januari biedt Brussels Airlines de mogelijkheid om aan een zacht prijsje (99 euro, taksen inbegrepen) een b.gift voucher cadeau te doen die in het nieuwe jaar kan ingeruild worden voor een retourvlucht naar één van de 33 citytrip-bestemmingen, die de ontvanger zelf kan kiezen.

De kersttijd is traditioneel de periode van het jaar waarin heel wat mensen plannen smeden voor de volgende zomervakantie en/of citytrip. Met de b.gift vouchers wil Brussels Airlines een origineel kerstgeschenk aanbieden.

Een b.gift kost slechts 99 euro (bagage en alle taksen inbegrepen) per persoon en kan ingeruild worden voor een vlucht in Light&Relax in het voorjaar of de lente (reizen kan tussen 15 januari en 15 juni).

Met een b.gift heeft de ontvanger keuze uit 33 Brussels Airlines bestemmingen* of Belgen kunnen vrienden of familie in het buitenland de kans geven om hen een bezoek te brengen in België. Nieuw is dat zowel de aankoper als de reiziger van een b.gift beloond worden met ‘LOOPs’, punten van het nieuwe getrouwheidsprogramma ‘LOOP’ van Brussels Airlines.

 

De b.gift voucher is slechts één van de voordelige reisformules die Brussels Airlines aanbiedt in haar strategie om beter tegemoet te komen aan de wensen van de klant. Studenten die in het buitenland studeren komen aan hun trekken met het b.student ticket, families worden verwend met de b.family formule en wie vaak naar dezelfde bestemming vliegt haalt heel wat voordeel uit de b.pass, een vliegabonnement.

 

Meer informatie op christmas.brusselsairlines.com

 

*De b.gift bestemmingen:

Barcelona, Basel, Berlijn, Bilbao, Billund, Birmingham, Boedapest, Bologna, Bremen, Bristol, Edinburgh, Genève, Göteborg, Hamburg, Hannover, Kopenhagen, Krakau, Lissabon, Londen, Lyon, Madrid, Manchester, Milaan, Nice, Oslo, Praag, Rome, Stockholm, Toulouse, Turijn, Venetië en Warschau

Product
Contacteer ons
Over Brussels Airlines


Brussels Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van België en verbindt de Europese hoofdstad met meer dan 80 bestemmingen, waarvan 17 in Sub-Sahara-Afrika, een markt dat Brussels Airlines als tweede thuis beschouwt. Naast Afrika biedt Brussels Airlines meer dan 65 bestemmingen aan in Europa, 3 in Noord Amerika en Tel Aviv. Het bedrijf telt meer dan 4.000 werknemers en heeft 48 vliegtuigen. Met dagelijks ongeveer 250 vluchten verwelkomt de maatschappij jaarlijks meer dan 10 miljoen passagiers die naar, via en van Brussels Airport vliegen. Dankzij haar ‘no compromise’ positionering combineert Brussels Airlines competitieve ticketprijzen met de hoogste servicekwaliteit. Met jaarlijks wisselende Belgische sterrenchefs, haar groot aanbod aan Belgisch eten en drinken en de zes Belgian Icons, is Brussels Airlines een ambassadeur voor haar land en brengt het de wereld naar België en het beste van België naar de wereld.

Brussels Airlines biedt cargo capaciteit aan op al haar vluchten, gecommercialiseerd door Lufthansa Cargo. De maatschappij verzorgt zelf het dagelijkse onderhoud van haar vliegtuigvloot.

Brussels Airlines maakt deel uit van Lufthansa Group en lid van Star Alliance. Het bedrijf werd opgericht in 2002 en is 100% eigendom van Deutsche Lufthansa AG.

Meer informatie op brusselsairlines.com

Brussels Airlines
b.house
Zone General Aviation - Airport Building 26
1831 Diegem