Brussels Airlines legt vliegtickets onder de kerstboom

Brussels Airlines legt vliegtickets onder de kerstboom

Woensdag 9 december 2015 — Wie op zoek is naar een origineel kerstgeschenk vindt dit jaar ongetwijfeld zijn gading bij Brussels Airlines. Nog tot 3 januari biedt Brussels Airlines de mogelijkheid om aan een zacht prijsje (99 euro, taksen inbegrepen) een b.gift voucher cadeau te doen die in het nieuwe jaar kan ingeruild worden voor een retourvlucht naar één van de 33 citytrip-bestemmingen, die de ontvanger zelf kan kiezen.

De kersttijd is traditioneel de periode van het jaar waarin heel wat mensen plannen smeden voor de volgende zomervakantie en/of citytrip. Met de b.gift vouchers wil Brussels Airlines een origineel kerstgeschenk aanbieden.

Een b.gift kost slechts 99 euro (bagage en alle taksen inbegrepen) per persoon en kan ingeruild worden voor een vlucht in Light&Relax in het voorjaar of de lente (reizen kan tussen 15 januari en 15 juni).

Met een b.gift heeft de ontvanger keuze uit 33 Brussels Airlines bestemmingen* of Belgen kunnen vrienden of familie in het buitenland de kans geven om hen een bezoek te brengen in België. Nieuw is dat zowel de aankoper als de reiziger van een b.gift beloond worden met ‘LOOPs’, punten van het nieuwe getrouwheidsprogramma ‘LOOP’ van Brussels Airlines.

 

De b.gift voucher is slechts één van de voordelige reisformules die Brussels Airlines aanbiedt in haar strategie om beter tegemoet te komen aan de wensen van de klant. Studenten die in het buitenland studeren komen aan hun trekken met het b.student ticket, families worden verwend met de b.family formule en wie vaak naar dezelfde bestemming vliegt haalt heel wat voordeel uit de b.pass, een vliegabonnement.

 

Meer informatie op christmas.brusselsairlines.com

 

*De b.gift bestemmingen:

Barcelona, Basel, Berlijn, Bilbao, Billund, Birmingham, Boedapest, Bologna, Bremen, Bristol, Edinburgh, Genève, Göteborg, Hamburg, Hannover, Kopenhagen, Krakau, Lissabon, Londen, Lyon, Madrid, Manchester, Milaan, Nice, Oslo, Praag, Rome, Stockholm, Toulouse, Turijn, Venetië en Warschau