Brussels Airlines legt vliegtickets onder de kerstboom

Wie op zoek is naar een origineel kerstgeschenk vindt dit jaar ongetwijfeld zijn gading bij Brussels Airlines. Nog tot 3 januari biedt Brussels Airlines de mogelijkheid om aan een zacht prijsje (99 euro, taksen inbegrepen) een b.gift voucher cadeau te doen die in het nieuwe jaar kan ingeruild worden voor een retourvlucht naar één van de 33 citytrip-bestemmingen, die de ontvanger zelf kan kiezen.

De kersttijd is traditioneel de periode van het jaar waarin heel wat mensen plannen smeden voor de volgende zomervakantie en/of citytrip. Met de b.gift vouchers wil Brussels Airlines een origineel kerstgeschenk aanbieden.

Een b.gift kost slechts 99 euro (bagage en alle taksen inbegrepen) per persoon en kan ingeruild worden voor een vlucht in Light&Relax in het voorjaar of de lente (reizen kan tussen 15 januari en 15 juni).

Met een b.gift heeft de ontvanger keuze uit 33 Brussels Airlines bestemmingen* of Belgen kunnen vrienden of familie in het buitenland de kans geven om hen een bezoek te brengen in België. Nieuw is dat zowel de aankoper als de reiziger van een b.gift beloond worden met ‘LOOPs’, punten van het nieuwe getrouwheidsprogramma ‘LOOP’ van Brussels Airlines.

 

De b.gift voucher is slechts één van de voordelige reisformules die Brussels Airlines aanbiedt in haar strategie om beter tegemoet te komen aan de wensen van de klant. Studenten die in het buitenland studeren komen aan hun trekken met het b.student ticket, families worden verwend met de b.family formule en wie vaak naar dezelfde bestemming vliegt haalt heel wat voordeel uit de b.pass, een vliegabonnement.

 

Meer informatie op christmas.brusselsairlines.com

 

*De b.gift bestemmingen:

Barcelona, Basel, Berlijn, Bilbao, Billund, Birmingham, Boedapest, Bologna, Bremen, Bristol, Edinburgh, Genève, Göteborg, Hamburg, Hannover, Kopenhagen, Krakau, Lissabon, Londen, Lyon, Madrid, Manchester, Milaan, Nice, Oslo, Praag, Rome, Stockholm, Toulouse, Turijn, Venetië en Warschau

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Brussels Airlines

Brussels Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van België en één van de vier netwerkmaatschappijen van de Lufthansa Group. Ze verbindt de Europese hoofdstad vanuit Brussels Airport met meer dan 90 bestemmingen, waarvan 18 in Sub Sahara Afrika. Het bedrijf stelt meer dan 3.400 werknemers te werk en exploiteert 44 vliegtuigen.

Brussels Airlines wil tegen 2030 50% minder CO2 uitstoten vergeleken met 2019 en plant om tegen 2050 CO2-neutraal te zijn. De luchtvaartmaatschappij neemt deel aan het Stargate Project dat door Brussels Airport wordt geleid en maakt daardoor deel uit van de proeftuin voor duurzame luchtvaart op haar thuisbasis. Daarnaast ondertekende de maatschappij in 2021 de Circular Economy overeenkomst van de Antwerp Management School. Begin 2023, was de luchtvaartmaatschappij ook de eerste om duurzame brandstof (SAF = Sustainable Aviation Fuel) te transporteren doorheen de CEPS-pijplijn die Brussels Airport verbindt. Eind 2024, zal Brussels Airlines vijf splinternieuwe Airbus A320neo vliegtuigen verwelkomd hebben, waardoor de luchtvaartmaatschappij haar CO2- en geluidsuitstoot op haar middellange afstandsnetwerk significant kan verlagen.

Als ambassadeur van haar land brengt Brussels Airlines de wereld naar België en het beste van België naar de wereld, onder meer via samenwerkingen met Belgische sterrenchefs, Belgische culinaire producten en de Belgian Icons, speciaal beschilderde vliegtuigen die een Belgische iconisch persoon, team of evenement huldigen om de Belgische cultuur wereldwijd te promoten.

Meer informatie op brusselsairlines.com


Over Star Alliance

Het Star Alliance netwerk werd opgericht in 1997 als de eerste echt wereldwijde luchtvaartalliantie, gebaseerd op een waardepropositie voor de klant met wereldwijd bereik, internationale erkenning en naadloze service. Sinds de oprichting biedt het het grootste en meest uitgebreide netwerk van luchtvaartmaatschappijen, met een focus op het verbeteren van de klantervaring binnen de gehele alliantie.

In totaal biedt het Star Alliance netwerk momenteel meer dan 10.000 dagelijkse vluchten naar bijna 1.200 luchthavens in 184 landen.

Meer informatie op staralliance.com

Neem contact op met

b.house Zone General Aviation - Airport Building 26 1831 Diegem

+32 2 723 89 90

press@brusselsairlines.com

www.brusselsairlines.com