Brussels Airlines legt vluchten onder de kerstboom

Brussels Airlines legt vluchten onder de kerstboom

Het is weer die tijd van het jaar. Brussels Airlines lanceert b.gift, de reisvoucher voor onder de kerstboom. Nieuw dit jaar is dat de geliefde voucher nu ook bestaat voor verre bestemmingen.

Brussels Airlines lanceert haar populaire reisvoucher voor de eindejaarperiode: b.gift, de cadeaubon die kan ingeruild worden voor een Brussels Airlines vlucht voor één tot vijf personen. Een heel speciaal kerstgeschenk, aangezien het een open vluchtticket biedt waarmee de ontvanger zijn of haar favoriete bestemming zelf kan kiezen uit niet minder dan 83 bestemmingen wereldwijd. Maar er is ook een voordeel voor degene die de b.gift schenkt, want die verdient LOOPS voor elke voucher die hij of zij aankoopt.

Als antwoord op de toenemende vraag naar meer keuze, biedt b.gift voor de eerste keer drie verschillende formules aan. Met b.gift City kan de ontvanger kiezen uit 37 steden in Europa, waaronder Barcelona, Berlijn, Kopenhagen, Lissabon en Praag. b.gift Sunny biedt de keuze uit 42 winterzonbestemmingen zoals Ibiza, Tenerife, Mallorca, Marrakech, Gran Canaria en verschillende Griekse eilanden. Tenslotte laat b.gift World de fantastische steden New York, Toronto, Washington D.C. en Mumbai ontdekken. 

b.gift is beschikbaar tot en met 1 januari op brusselsairlines.com en kost €99 (City) of 198€ (Sunny, beide geldig voor een retourvlucht in Light&Relax (23kg bagage en 12kg handbagage inbegrepen). B.gift World, waarmee je naar een langeafstandsbestemming kan vliegen in Economy Class, is beschikbaar voor €396. Wie een b.Gift ontvangt kan deze vanaf 3 januari tot 28 februari inruilen voor een vlucht tussen 15 januari en 15 juni 2018.

 

Product
Contacteer ons
Over Brussels Airlines

Brussels Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van België en verbindt de Europese hoofdstad met meer dan 70 bestemmingen, waarvan 15 in Afrika, het continent dat Brussels Airlines nauw aan het hart ligt. Bovendien vliegt de maatschappij naar 60 bestemmingen in Europa, 2 in Noord-Amerika en Tel Aviv. Het bedrijf stelt 3.100 werknemers te werk en exploiteert 38 vliegtuigen.

Omwille van de wereldwijde coronaviruspandemie heeft Brussels Airlines zich geëngageerd tot de strengste gezondheidsmaatregelen in de luchtvaart wereldwijd, volgens van het EASA (Europees Agentschap voor de Veiligheid van de Luchtvaart). Sinds de uitbraak van het coronavirus hanteert de Belgische luchtvaartmaatschappij een aangepast vluchtschema dat gebaseerd is op de marktvraag en dat rekening houdt met de reisbeperkingen van de verschillende overheden.

Dankzij haar “no compromise” positionering combineert Brussels Airlines competitieve ticketprijzen met volledige flexibiliteit en de hoogste servicekwaliteit. Met jaarlijks wisselende Belgische sterrenchefs, haar groot aanbod aan Belgisch eten en drinken en de vijf Belgian Icons, is Brussels Airlines een ambassadeur voor haar land en brengt het de wereld naar België en het beste van België naar de wereld.

Met meer dan 40.000 directe en indirecte arbeidsplaatsen speelt Brussels Airlines een belangrijke rol in de Belgische economie en maakt het bedrijf deel uit van de tweede grootste economische motor van België: de hub Brussels Airport. In 2019 vervoerde de luchtvaartmaatschappij meer dan 10 miljoen passagiers van, naar en via Brussels Airport.

Brussels Airlines biedt cargo capaciteit aan op al haar vluchten, gecommercialiseerd door Lufthansa Cargo. De maatschappij verzorgt zelf het dagelijkse onderhoud van haar vliegtuigvloot.

Brussels Airlines is één van de vier netwerkmaatschappijen van de Lufthansa Groep (Austrian, Brussels Airlines, Lufthansa en Swiss) en lid van Star Alliance. Het bedrijf werd opgericht in 2002 en is voor 100% eigendom van Deutsche Lufthansa AG. Meer informatie op www.brusselsairlines.com.


Brussels Airlines
b.house
Zone General Aviation - Airport Building 26
1831 Diegem