Brussels Airlines maakt zich klaar voor 108 Tomorrowland vluchten

Brussels Airlines maakt zich klaar voor 108 Tomorrowland vluchten

Voor het vijfde jaar op rij bereidt Brussels Airlines zich voor om duizenden Tomorrowland bezoekers van over heel de wereld naar België te brengen voor de twaalfde editie van Tomorrowland

Volgende week reizen 180.000 muziekfans vanuit elke hoek van de wereld af naar België voor een sprookjesachtig weekend op Tomorrowland in Boom. Meer dan 10.000 van hen vliegen op een van Brussels Airlines’ 108 Tomorrowland vluchten.

Onder de naam Global Journey bieden Brussels Airlines en Tomorrowland pakketten aan met hotel, bus, trein of vluchten. Vele van de muziekfans kozen voor een Discover Europe pakket, waarbij ze Tomorrowland combineren met een bezoek aan verschillende Europese steden, waaronder Amsterdam, Barcelona en Ibiza.

Zoals de vorige jare, heeft Brussels Airlines opnieuw een van haar Airbus A330 vliegtuigen in een Tomorrowland-jasje gestoken voor de gelegenheid. Op het festivalterrein verwelkomt de airline opnieuw duizenden bezoekers op de Cloudrider, een 55 meter hoog reuzenrad dat een spectaculair uitzicht over het festivalterrein geeft.

Brussels Airlines vliegt morgen 10.372 fans op 108 vluchten vanuit 68 luchthavens naar België voor Tomorrowland. Om de feestvierders al in de juiste sfeer te brengen, organiseren 17 vertrekluchthavens een gate party  net voor het vertrek van de vlucht, helemaal in Tomorrowland-stijl. 59 vluchten worden omgetoverd tot party flights, met muziek aan boord. Op 3 vluchten speelt zelfs een  DJ een live set op 30.000 voet hoogte. Alle vluchten zullen live kunnen gevolgd worden op brusselsairlines.com/TMLpartyflight of via #TMLpartyflight

Ontdek alle facts and figures hier

Tomorrowland
Contacteer ons
Over Brussels Airlines


Brussels Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van België en verbindt de Europese hoofdstad met meer dan 80 bestemmingen, waarvan 17 in Sub-Sahara-Afrika, een markt dat Brussels Airlines als tweede thuis beschouwt. Naast Afrika biedt Brussels Airlines meer dan 65 bestemmingen aan in Europa, 3 in Noord Amerika en Tel Aviv. Het bedrijf telt meer dan 4.000 werknemers en heeft 48 vliegtuigen. Met dagelijks ongeveer 250 vluchten verwelkomt de maatschappij jaarlijks meer dan 10 miljoen passagiers die naar, via en van Brussels Airport vliegen. Dankzij haar ‘no compromise’ positionering combineert Brussels Airlines competitieve ticketprijzen met de hoogste servicekwaliteit. Met jaarlijks wisselende Belgische sterrenchefs, haar groot aanbod aan Belgisch eten en drinken en de zes Belgian Icons, is Brussels Airlines een ambassadeur voor haar land en brengt het de wereld naar België en het beste van België naar de wereld.

Brussels Airlines biedt cargo capaciteit aan op al haar vluchten, gecommercialiseerd door Lufthansa Cargo. De maatschappij verzorgt zelf het dagelijkse onderhoud van haar vliegtuigvloot.

Brussels Airlines maakt deel uit van Lufthansa Group en lid van Star Alliance. Het bedrijf werd opgericht in 2002 en is 100% eigendom van Deutsche Lufthansa AG.

Meer informatie op brusselsairlines.com

Brussels Airlines
b.house
Zone General Aviation - Airport Building 26
1831 Diegem