Brussels Airlines maakt zich klaar voor 108 Tomorrowland vluchten

Voor het vijfde jaar op rij bereidt Brussels Airlines zich voor om duizenden Tomorrowland bezoekers van over heel de wereld naar België te brengen voor de twaalfde editie van Tomorrowland

Volgende week reizen 180.000 muziekfans vanuit elke hoek van de wereld af naar België voor een sprookjesachtig weekend op Tomorrowland in Boom. Meer dan 10.000 van hen vliegen op een van Brussels Airlines’ 108 Tomorrowland vluchten.

Onder de naam Global Journey bieden Brussels Airlines en Tomorrowland pakketten aan met hotel, bus, trein of vluchten. Vele van de muziekfans kozen voor een Discover Europe pakket, waarbij ze Tomorrowland combineren met een bezoek aan verschillende Europese steden, waaronder Amsterdam, Barcelona en Ibiza.

Zoals de vorige jare, heeft Brussels Airlines opnieuw een van haar Airbus A330 vliegtuigen in een Tomorrowland-jasje gestoken voor de gelegenheid. Op het festivalterrein verwelkomt de airline opnieuw duizenden bezoekers op de Cloudrider, een 55 meter hoog reuzenrad dat een spectaculair uitzicht over het festivalterrein geeft.

Brussels Airlines vliegt morgen 10.372 fans op 108 vluchten vanuit 68 luchthavens naar België voor Tomorrowland. Om de feestvierders al in de juiste sfeer te brengen, organiseren 17 vertrekluchthavens een gate party  net voor het vertrek van de vlucht, helemaal in Tomorrowland-stijl. 59 vluchten worden omgetoverd tot party flights, met muziek aan boord. Op 3 vluchten speelt zelfs een  DJ een live set op 30.000 voet hoogte. Alle vluchten zullen live kunnen gevolgd worden op brusselsairlines.com/TMLpartyflight of via #TMLpartyflight

Ontdek alle facts and figures hier

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Brussels Airlines

Brussels Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van België en één van de vier netwerkmaatschappijen van de Lufthansa Group. Ze verbindt de Europese hoofdstad vanuit Brussels Airport met meer dan 85 bestemmingen, waarvan 17 in Sub Sahara Afrika. Het bedrijf stelt meer dan 3.300 werknemers te werk en exploiteert 43 vliegtuigen.

Brussels Airlines wil tegen 2030 50% minder CO2 uitstoten vergeleken met 2019 en plant om tegen 2050 CO2-neutraal te zijn. De luchtvaartmaatschappij neemt deel aan het Stargate Project dat door Brussels Airport wordt geleid en maakt daardoor deel uit van de proeftuin voor duurzame luchtvaart op haar thuisbasis. Daarnaast ondertekende de maatschappij in 2021 de Circular Economy overeenkomst van de Antwerp Management School. Begin 2023, was de luchtvaartmaatschappij ook de eerste om duurzame brandstof (SAF = Sustainable Aviation Fuel) te transporteren doorheen de CEPS-pijplijn die Brussels Airport verbindt. Eind 2024, zal Brussels Airlines vijf splinternieuwe Airbus A320neo vliegtuigen verwelkomd hebben, waardoor de luchtvaartmaatschappij haar CO2- en geluidsuitstoot op haar middellange afstandsnetwerk significant kan verlagen.

Als ambassadeur van haar land brengt Brussels Airlines de wereld naar België en het beste van België naar de wereld, onder meer via samenwerkingen met Belgische sterrenchefs, Belgische culinaire producten en de Belgian Icons, speciaal beschilderde vliegtuigen die een Belgische iconisch persoon, team of evenement huldigen om de Belgische cultuur wereldwijd te promoten.

Meer informatie op brusselsairlines.com


Over Star Alliance

Het Star Alliance netwerk werd opgericht in 1997 als de eerste echt wereldwijde luchtvaartalliantie, gebaseerd op een waardepropositie voor de klant met wereldwijd bereik, internationale erkenning en naadloze service. Sinds de oprichting biedt het het grootste en meest uitgebreide netwerk van luchtvaartmaatschappijen, met een focus op het verbeteren van de klantervaring binnen de gehele alliantie.

In totaal biedt het Star Alliance netwerk momenteel meer dan 10.000 dagelijkse vluchten naar bijna 1.200 luchthavens in 184 landen.

Meer informatie op staralliance.com

Neem contact op met

b.house Zone General Aviation - Airport Building 26 1831 Diegem

+32 2 723 89 90

press@brusselsairlines.com

www.brusselsairlines.com