Brussels Airlines opent ‘The Suite’, een nieuwe lounge op Brussels Airport

Brussels Airlines opent ‘The Suite’, een nieuwe lounge op Brussels Airport

Brussels Airlines zet haar investering in reizigerscomfort op Brussels Airport onverminderd verder. Nadat de maatschappij eind 2014 The Loft voorstelde in terminal A, opent het in de B pier nu The Suite, die een verdubbeling in oppervlakte is ten opzichte van de vorige B pier lounge. Frequent flyers en Business Class passagiers kunnen er relaxen of in alle rust werken voor het vertrek van hun Brussels Airlines vlucht  naar de States, Canada, Rusland, Israël, het Verenigd Koninkrijk en Marokko.

Achttien maanden geleden stelde Brussels Airlines The Loft voor, een spectaculaire nieuwe lounge in Terminal A van Brussels Airport (Schengen zone), die zichzelf onderscheidde door een innovatieve combinatie van fysieke en digitale ervaring. Al snel werd The Loft the place to be voor zakenreizigers en frequent flyers. Deze week voegde Brussels Airlines nog een moderne lounge toe aan het lijstje: The Suite.

The Suite verwelkomt zowel Brussels Airlines klanten die vanuit de B pier vertrekken (korte- en middellangeafstandvluchten naar non-Schengen bestemmingen zoals Moskou, Tel Aviv, UK, Marokko,… en sinds kort ook de vluchten naar de VS en Canada), als klanten van verschillende  andere maatschappijen, waaronder Star Alliance partners.

The Suite kan 160 bezoekers ontvangen en is, net zoals The Loft, ingedeeld in verschillende zones voor verschillende noden. Een werkzone is beschikbaar voor reizigers die hun werk willen voortzetten op de luchthaven, een stille zone met comfortabele zetels voor passagiers die willen relaxen voor hun vlucht. De food zone biedt een ruime keuze rank, snacks en salades. Ten slotte is er een leeszone met een groot aanbod kranten en magazines. Vergeleken met de vroegere lounge, is de The Suite verdubbeld in oppervakte enbiedt ruimte voor 160 personen. Op piekmomenten kan de capaciteit van The Suite verder uitgebreid worden voor nog 100 extra gasten. Een meertalige Brussels Airlines lounge agent assisteert passagiers gedurende hun verblijf in de lounge.

Zoals bij alles wat de maatschappij doet, is het Belgische karakter van Brussels Airlines ook voelbaar in The Suite, door onder meer Belgische bieren, Belgische media, Belgische culinaire specialiteiten en impressies van de surrealistische kunst van René Magritte.

“Met The Suite onderstreept Brussels Airlines nogmaals haar rol als de belangrijkste maatschappij in Brussel”, zegt Brussels Airlines Chief Commercial Officer Lars Redeligx. “Elk jaar genieten 500.000 gasten van de extra smile in één van de Brussels Airlines lounges in Brussel. Na de opening van onze prachtige lounge The Loft, de opening van The Suite illustreert nogmaals onze inzet om de reiservaring van onze klanten steeds te blijven verbeteren, zowel op de grond als in de lucht”

Product
Contacteer ons
Over Brussels Airlines


Brussels Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van België en verbindt de Europese hoofdstad met meer dan 80 bestemmingen, waarvan 17 in Sub-Sahara-Afrika, een markt dat Brussels Airlines als tweede thuis beschouwt. Naast Afrika biedt Brussels Airlines meer dan 65 bestemmingen aan in Europa, 3 in Noord Amerika en Tel Aviv. Het bedrijf telt meer dan 4.000 werknemers en heeft 48 vliegtuigen. Met dagelijks ongeveer 250 vluchten verwelkomt de maatschappij jaarlijks meer dan 10 miljoen passagiers die naar, via en van Brussels Airport vliegen. Dankzij haar ‘no compromise’ positionering combineert Brussels Airlines competitieve ticketprijzen met de hoogste servicekwaliteit. Met jaarlijks wisselende Belgische sterrenchefs, haar groot aanbod aan Belgisch eten en drinken en de zes Belgian Icons, is Brussels Airlines een ambassadeur voor haar land en brengt het de wereld naar België en het beste van België naar de wereld.

Brussels Airlines biedt cargo capaciteit aan op al haar vluchten, gecommercialiseerd door Lufthansa Cargo. De maatschappij verzorgt zelf het dagelijkse onderhoud van haar vliegtuigvloot.

Brussels Airlines maakt deel uit van Lufthansa Group en lid van Star Alliance. Het bedrijf werd opgericht in 2002 en is 100% eigendom van Deutsche Lufthansa AG.

Meer informatie op brusselsairlines.com

Brussels Airlines
b.house
Zone General Aviation - Airport Building 26
1831 Diegem