Brussels Airlines organiseert elk zomerweekend koopjes

De hele zomer lang biedt Brussels Airlines late beslissers de kans om vooralsnog voordelig op reis te vertrekken. Elke vrijdagavond maakt de luchtvaartmaatschappijen een tiental bestemmingen bekend die, alle taksen inbegrepen, al bereikbaar zijn voor 99,98 euro’s all-in voor wie meteen wil afreizen. Het is de allereerste keer dat Brussels Airlines last-minute aanbiedingen lanceert.

Ondanks de hoge fuelprijzen blijft Brussels Airlines inspanningen leveren om vliegreizen budgetvriendelijk te houden. Voortaan kunnen late beslissers die snel willen afreizen elke vrijdagavond, zaterdag en zondag op de www.brusselsairlines.com  “Book&Fly”  koopjes vinden naar een achttal Europese bestemmingen. 

Een “Book&Fly” ticket kost 99,98 euro’s enkele reis. In die prijs is, in tegenstelling tot bij heel wat andere maatschappijen die elke dag nieuwe toeslagen en kleine lettertjes uitvinden, alles inbegrepen. 

Geen peperdure extra’s dus te betalen voor wie 20 kilogram bagage wil meenemen, wil inchecken op de luchthaven, naast familieleden wil zitten aan boord of per credit card betaalt.  De enige voorwaarde om van het goedkope tarief “Book&Fly” te genieten is dat je binnen de 2 weken vertrekt en terugkeert. 

De bestemmingen die worden aangeboden variëren van week tot week. De ene keer vind je bijvoorbeeld Palma de Mallorca, Malaga of trendy Berlijn in het lijstje, de andere keer bijvoorbeeld de zeer ‘gesmaakte’ citytripbestemming Bologna, Budapest, Lissabon of Wenen. We selecteren de acht  bestemmingen uit het Brussels Airlines ‘Europa’ aanbod dat meer dan 50 bestemmingen telt.

Het is de eerste keer dat Brussels Airlines inspeelt op de vraag van last-minute zoekers.

De actie loopt vanaf dit weekend tot en met 31 augustus.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Brussels Airlines

Brussels Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van België en één van de vier netwerkmaatschappijen van de Lufthansa Group. Ze verbindt de Europese hoofdstad vanuit Brussels Airport met meer dan 85 bestemmingen, waarvan 17 in Sub Sahara Afrika. Het bedrijf stelt meer dan 3.300 werknemers te werk en exploiteert 43 vliegtuigen.

Brussels Airlines wil tegen 2030 50% minder CO2 uitstoten vergeleken met 2019 en plant om tegen 2050 CO2-neutraal te zijn. De luchtvaartmaatschappij neemt deel aan het Stargate Project dat door Brussels Airport wordt geleid en maakt daardoor deel uit van de proeftuin voor duurzame luchtvaart op haar thuisbasis. Daarnaast ondertekende de maatschappij in 2021 de Circular Economy overeenkomst van de Antwerp Management School. Begin 2023, was de luchtvaartmaatschappij ook de eerste om duurzame brandstof (SAF = Sustainable Aviation Fuel) te transporteren doorheen de CEPS-pijplijn die Brussels Airport verbindt. Eind 2024, zal Brussels Airlines vijf splinternieuwe Airbus A320neo vliegtuigen verwelkomd hebben, waardoor de luchtvaartmaatschappij haar CO2- en geluidsuitstoot op haar middellange afstandsnetwerk significant kan verlagen.

Als ambassadeur van haar land brengt Brussels Airlines de wereld naar België en het beste van België naar de wereld, onder meer via samenwerkingen met Belgische sterrenchefs, Belgische culinaire producten en de Belgian Icons, speciaal beschilderde vliegtuigen die een Belgische iconisch persoon, team of evenement huldigen om de Belgische cultuur wereldwijd te promoten.

Meer informatie op brusselsairlines.com


Over Star Alliance

Het Star Alliance netwerk werd opgericht in 1997 als de eerste echt wereldwijde luchtvaartalliantie, gebaseerd op een waardepropositie voor de klant met wereldwijd bereik, internationale erkenning en naadloze service. Sinds de oprichting biedt het het grootste en meest uitgebreide netwerk van luchtvaartmaatschappijen, met een focus op het verbeteren van de klantervaring binnen de gehele alliantie.

In totaal biedt het Star Alliance netwerk momenteel meer dan 10.000 dagelijkse vluchten naar bijna 1.200 luchthavens in 184 landen.

Meer informatie op staralliance.com

Neem contact op met

b.house Zone General Aviation - Airport Building 26 1831 Diegem

+32 2 723 89 90

press@brusselsairlines.com

www.brusselsairlines.com