Brussels Airlines organiseert fan flight naar Rusland voor de achtste finales van het WK

Brussels Airlines organiseert fan flight naar Rusland voor de achtste finales van het WK

Na de overwinning van de Rode Duivels tegen Tunesië, is het Belgische nationale elftal zeker van een plaats in de achtste finale van het WK. Als nationale luchtvaartmaatschappij organiseert Brussels Airlines opnieuw een fan flight om 280 Belgische fans van op de eerste rij te laten supporteren voor de Duivels. Afhankelijk van hun uiteindelijke positie in de groep, zal het team ofwel de achtste finales in Moskou of in Rostov spelen. Reservaties voor de fan vlucht zijn open vanaf vandaag.

Afhankelijk van hun eindpositie in de groepsfase zullen de Duivels ofwel de achtste finale spelen in Rostov ofwel in Moskou. Als het team groepswinnaar wordt, spelen ze op 2 juli in Rostov, terwijl een tweede plaats in de groepsfase zal resulteren in een wedstrijd op 3 juli in Moskou. Hoewel dit nog niet bekend is, kunnen de fans toch al één van de 280 plaatsen op de fan flight van Brussels Airlines reserveren via  brusselsairlines.com/fanflights.

Als grote supporter van de Rode Duivels anticipeert Brussels Airlines op een positief resultaat voor de achtste finale en heeft de maatschappij ook al een fan flight gepland voor de kwartfinale. Als het team zich plaatst voor de kwartfinale voorziet de maatschappij vluchten voor elk scenario: Kazan op 6 juli of Samara op 7 juli.

Alle supportersvluchten na de groepsfase zullen eendagsvluchten zijn, wat betekent dat de fans de dag van de wedstrijd vanuit Brussels Airport vertrekken en direct na de wedstrijd terugkeren, waardoor een hotelnacht wordt vermeden.

Over Brussels Airlines


Brussels Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van België en verbindt de Europese hoofdstad met meer dan 80 bestemmingen, waarvan 17 in Sub-Sahara-Afrika, een markt dat Brussels Airlines als tweede thuis beschouwt. Naast Afrika biedt Brussels Airlines meer dan 65 bestemmingen aan in Europa, 3 in Noord Amerika en Tel Aviv. Het bedrijf telt meer dan 4.000 werknemers en heeft 48 vliegtuigen. Met dagelijks ongeveer 250 vluchten verwelkomt de maatschappij jaarlijks meer dan 10 miljoen passagiers die naar, via en van Brussels Airport vliegen. Dankzij haar ‘no compromise’ positionering combineert Brussels Airlines competitieve ticketprijzen met de hoogste servicekwaliteit. Met jaarlijks wisselende Belgische sterrenchefs, haar groot aanbod aan Belgisch eten en drinken en de zes Belgian Icons, is Brussels Airlines een ambassadeur voor haar land en brengt het de wereld naar België en het beste van België naar de wereld.

Brussels Airlines biedt cargo capaciteit aan op al haar vluchten, gecommercialiseerd door Lufthansa Cargo. De maatschappij verzorgt zelf het dagelijkse onderhoud van haar vliegtuigvloot.

Brussels Airlines maakt deel uit van Lufthansa Group en lid van Star Alliance. Het bedrijf werd opgericht in 2002 en is 100% eigendom van Deutsche Lufthansa AG.

Meer informatie op brusselsairlines.com

Brussels Airlines
b.house
Zone General Aviation - Airport Building 26
1831 Diegem