Brussels Airlines party vluchten brengen 15.000 mensen naar Tomorrowland voor tiende verjaardagseditie

De tiende editie van Tomorrowland wordt gevierd met een dubbel festival, verspreid over twee weekends. 360,000 mensen van over heel de wereld zakken af naar Boom voor ’s Werelds Beste Dance Festival. Voor het derde jaar op rij vliegt Brussels Airlines festivalgangers over op speciale party vluchten vanuit alle uithoeken van hun netwerk. De eerste party vlucht met live DJ-set aan boord, vanuit Frankfurt, landde deze ochtend op Brussels Airport.

Aan boord van de Tomorrowland gekleurde Airbus AA30 zaten 220 festivalgangers die naar Brussel vlogen op de beats van DJ Yves V en MC Shurukano. Tijdens de volgende twee weekends zal Brussels Airlines 14,953 mensen overvliegen naar België, op 113 party flights vanuit 64 steden over heel Europa, de US en Afrika. Nog eens 2.600 mensen vliegen met Brussels Airlines partners Lufthansa, Thai en Air Canada naar Brussel.

Vanuit elk continent vliegen 106 verschillende nationaliteiten naar ons land, zoals onder andere uit New York, Stockholm, Barcelona, Oslo en Madrid. Opvallend was de grote vraag naar Global Journey pakketten vanuit UK: maar liefst 4084 jongeren uit het Verenigd Koninkrijk kochten een pakket.

“Dit is al de derde editie van ons partnership met Tomorrowland en ook dit jaar weer hebben we ons vluchtaanbod nog kunnen vergroten voor Global Journey. Als nationale luchtvaartmaatschappij zijn we blij dat we ambassadeur van dit fantastische Belgische festival kunnen zijn, door zoveel nationaliteiten samen te brengen op Tomorrowland”, zegt Christian Dumortier, Partnership Manager bij Brussels Airlines.

De party flights vanuit Frankfurt, Munchen en Oslo kunnen herbeleefd worden op de Facebook pagina van Brussels Airlines of via de Twitter hashtag #tmlpartyflight

Brussels Airlines op Tomorrowland

Tijdens Tomorrowland geeft Brussels Airlines alle bezoekers net zoals vorig jaar weer de kans om het festival vanuit de lucht te beleven, dankzij de Cloud Rider, een reuzenrad van 55m. Alle Tomorrowland bezoekers worden gratis verwelkomd voor een rondje op het rad, dat spectaculaire uitzichten biedt over het festivalterrein. Daarnaast maken ze dankzij hun ritje op de Cloud Rider ook nog kans op fantastische prijzen, waaronder een reis rond de wereld.

Tomorrowland
Contacteer ons
Over Brussels Airlines

Brussels Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van België en verbindt de Europese hoofdstad met meer dan 70 bestemmingen, waarvan 15 in Afrika, het continent dat Brussels Airlines nauw aan het hart ligt. Bovendien vliegt de maatschappij naar 60 bestemmingen in Europa, 2 in Noord-Amerika en Tel Aviv. Het bedrijf stelt 3.100 werknemers te werk en exploiteert 38 vliegtuigen.

Omwille van de wereldwijde coronaviruspandemie heeft Brussels Airlines zich geëngageerd tot de strengste gezondheidsmaatregelen in de luchtvaart wereldwijd, volgens van het EASA (Europees Agentschap voor de Veiligheid van de Luchtvaart). Sinds de uitbraak van het coronavirus hanteert de Belgische luchtvaartmaatschappij een aangepast vluchtschema dat gebaseerd is op de marktvraag en dat rekening houdt met de reisbeperkingen van de verschillende overheden.

Dankzij haar “no compromise” positionering combineert Brussels Airlines competitieve ticketprijzen met volledige flexibiliteit en de hoogste servicekwaliteit. Met jaarlijks wisselende Belgische sterrenchefs, haar groot aanbod aan Belgisch eten en drinken en de vijf Belgian Icons, is Brussels Airlines een ambassadeur voor haar land en brengt het de wereld naar België en het beste van België naar de wereld.

Met meer dan 40.000 directe en indirecte arbeidsplaatsen speelt Brussels Airlines een belangrijke rol in de Belgische economie en maakt het bedrijf deel uit van de tweede grootste economische motor van België: de hub Brussels Airport. In 2019 vervoerde de luchtvaartmaatschappij meer dan 10 miljoen passagiers van, naar en via Brussels Airport.

Brussels Airlines biedt cargo capaciteit aan op al haar vluchten, gecommercialiseerd door Lufthansa Cargo. De maatschappij verzorgt zelf het dagelijkse onderhoud van haar vliegtuigvloot.

Brussels Airlines is één van de vier netwerkmaatschappijen van de Lufthansa Groep (Austrian, Brussels Airlines, Lufthansa en Swiss) en lid van Star Alliance. Het bedrijf werd opgericht in 2002 en is voor 100% eigendom van Deutsche Lufthansa AG. Meer informatie op www.brusselsairlines.com.


Brussels Airlines
b.house
Zone General Aviation - Airport Building 26
1831 Diegem