Brussels Airlines party vluchten brengen 15.000 mensen naar Tomorrowland voor tiende verjaardagseditie

De tiende editie van Tomorrowland wordt gevierd met een dubbel festival, verspreid over twee weekends. 360,000 mensen van over heel de wereld zakken af naar Boom voor ’s Werelds Beste Dance Festival. Voor het derde jaar op rij vliegt Brussels Airlines festivalgangers over op speciale party vluchten vanuit alle uithoeken van hun netwerk. De eerste party vlucht met live DJ-set aan boord, vanuit Frankfurt, landde deze ochtend op Brussels Airport.

Aan boord van de Tomorrowland gekleurde Airbus AA30 zaten 220 festivalgangers die naar Brussel vlogen op de beats van DJ Yves V en MC Shurukano. Tijdens de volgende twee weekends zal Brussels Airlines 14,953 mensen overvliegen naar België, op 113 party flights vanuit 64 steden over heel Europa, de US en Afrika. Nog eens 2.600 mensen vliegen met Brussels Airlines partners Lufthansa, Thai en Air Canada naar Brussel.

Vanuit elk continent vliegen 106 verschillende nationaliteiten naar ons land, zoals onder andere uit New York, Stockholm, Barcelona, Oslo en Madrid. Opvallend was de grote vraag naar Global Journey pakketten vanuit UK: maar liefst 4084 jongeren uit het Verenigd Koninkrijk kochten een pakket.

“Dit is al de derde editie van ons partnership met Tomorrowland en ook dit jaar weer hebben we ons vluchtaanbod nog kunnen vergroten voor Global Journey. Als nationale luchtvaartmaatschappij zijn we blij dat we ambassadeur van dit fantastische Belgische festival kunnen zijn, door zoveel nationaliteiten samen te brengen op Tomorrowland”, zegt Christian Dumortier, Partnership Manager bij Brussels Airlines.

De party flights vanuit Frankfurt, Munchen en Oslo kunnen herbeleefd worden op de Facebook pagina van Brussels Airlines of via de Twitter hashtag #tmlpartyflight

Brussels Airlines op Tomorrowland

Tijdens Tomorrowland geeft Brussels Airlines alle bezoekers net zoals vorig jaar weer de kans om het festival vanuit de lucht te beleven, dankzij de Cloud Rider, een reuzenrad van 55m. Alle Tomorrowland bezoekers worden gratis verwelkomd voor een rondje op het rad, dat spectaculaire uitzichten biedt over het festivalterrein. Daarnaast maken ze dankzij hun ritje op de Cloud Rider ook nog kans op fantastische prijzen, waaronder een reis rond de wereld.

Tomorrowland
Contacteer ons
Over Brussels Airlines


Brussels Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van België en verbindt de Europese hoofdstad met meer dan 80 bestemmingen, waarvan 17 in Sub-Sahara-Afrika, een markt dat Brussels Airlines als tweede thuis beschouwt. Naast Afrika biedt Brussels Airlines meer dan 65 bestemmingen aan in Europa, 3 in Noord Amerika en Tel Aviv. Het bedrijf telt meer dan 4.000 werknemers en heeft 48 vliegtuigen. Met dagelijks ongeveer 250 vluchten verwelkomt de maatschappij jaarlijks meer dan 10 miljoen passagiers die naar, via en van Brussels Airport vliegen. Dankzij haar ‘no compromise’ positionering combineert Brussels Airlines competitieve ticketprijzen met de hoogste servicekwaliteit. Met jaarlijks wisselende Belgische sterrenchefs, haar groot aanbod aan Belgisch eten en drinken en de zes Belgian Icons, is Brussels Airlines een ambassadeur voor haar land en brengt het de wereld naar België en het beste van België naar de wereld.

Brussels Airlines biedt cargo capaciteit aan op al haar vluchten, gecommercialiseerd door Lufthansa Cargo. De maatschappij verzorgt zelf het dagelijkse onderhoud van haar vliegtuigvloot.

Brussels Airlines maakt deel uit van Lufthansa Group en lid van Star Alliance. Het bedrijf werd opgericht in 2002 en is 100% eigendom van Deutsche Lufthansa AG.

Meer informatie op brusselsairlines.com

Brussels Airlines
b.house
Zone General Aviation - Airport Building 26
1831 Diegem