Brussels Airlines passagiers sparen vanaf nu Miles & More punten

Privilege, het getrouwheidsprogramma van Brussels Airlines, wordt volgende week vervangen door het Miles & More programma van de Lufthansa groep. Enkele honderdduizenden Privilege leden gaven hun akkoord voor de omschakeling en kunnen voortaan bij nog meer luchtvaartmaatschappijen vliegmijlen sparen en naar nog meer bestemmingen reizen.

De honderdduizenden leden van het Brussels Airlines Frequent Flyer Programma Privilege kregen in de loop van de voorbije zomer een persoonlijke uitnodiging om aan te sluiten bij Miles & More. Tezelfdertijd werden ze geïnformeerd dat Privilege ophoudt te bestaan. Na hun akkoord te hebben ontvangen, werden hun gespaarde vliegmijlen aan Miles & More overgedragen. Leden met een “Privilege Gold” of een “Platinum” status kregen respectievelijk een “Miles & More Frequent Traveller” en een “Miles & More Senator” status.

In de toekomst zal Brussels Airlines Miles & More vertegenwoordigen in België voor alle Belgische leden en partners. De nieuwe Miles & More getrouwheidskaarten werden begin oktober naar alle leden gestuurd.

Met Miles & More als nieuw getrouwheidsprogramma zet Brussels Airlines een nieuwe, belangrijke stap met het oog op de toetreding tot Star Alliance. Deze toetreding is gepland op 9 december.

Miles & More, Europa’s grootste frequent flyer programma

Miles & More is het getrouwheidsprogramma van Lufthansa, SWISS, Adria Airways, Air Dolomiti, Austrian Airlines, Croatia Airlines, LOT Polish Airlines en Luxair. Vele gereputeerde hotelketens, autoverhuurders, touroperators en hotels zijn partner in het Miles & More programma. Miles & More telt wereldwijd ongeveer 18 miljoen leden en elke dag registreren zich 3.500 nieuwe Miles & More leden. Elke seconde wordt de kaart wel ergens ter wereld gebruikt.

Miles & More steun aan Belgische sporters

Tijdens een evenement in Brussel werden Brussels Airlines Miles & More getrouwheidskaarten uitgereikt aan talrijke Belgische atleten die zich voorbereiden op de Olympische Spelen van Londen. De atleten kregen Miles & More kaarten met vliegmijlen die hen toelaten om de volgende maanden in het kader van competitie- en kwalificatiewedstrijden naar talrijke Europese tornooien te vliegen. Het initiatief kwam tot stand met de medewerking van de Belgacom Memorial Van Damme.

Meer informatie op www.miles-and-more.be.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Brussels Airlines

Brussels Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van België en één van de vier netwerkmaatschappijen van de Lufthansa Group. Ze verbindt de Europese hoofdstad vanuit Brussels Airport met meer dan 85 bestemmingen, waarvan 17 in Sub Sahara Afrika. Het bedrijf stelt meer dan 3.300 werknemers te werk en exploiteert 43 vliegtuigen.

Brussels Airlines wil tegen 2030 50% minder CO2 uitstoten vergeleken met 2019 en plant om tegen 2050 CO2-neutraal te zijn. De luchtvaartmaatschappij neemt deel aan het Stargate Project dat door Brussels Airport wordt geleid en maakt daardoor deel uit van de proeftuin voor duurzame luchtvaart op haar thuisbasis. Daarnaast ondertekende de maatschappij in 2021 de Circular Economy overeenkomst van de Antwerp Management School. Begin 2023, was de luchtvaartmaatschappij ook de eerste om duurzame brandstof (SAF = Sustainable Aviation Fuel) te transporteren doorheen de CEPS-pijplijn die Brussels Airport verbindt. Eind 2024, zal Brussels Airlines vijf splinternieuwe Airbus A320neo vliegtuigen verwelkomd hebben, waardoor de luchtvaartmaatschappij haar CO2- en geluidsuitstoot op haar middellange afstandsnetwerk significant kan verlagen.

Als ambassadeur van haar land brengt Brussels Airlines de wereld naar België en het beste van België naar de wereld, onder meer via samenwerkingen met Belgische sterrenchefs, Belgische culinaire producten en de Belgian Icons, speciaal beschilderde vliegtuigen die een Belgische iconisch persoon, team of evenement huldigen om de Belgische cultuur wereldwijd te promoten.

Meer informatie op brusselsairlines.com


Over Star Alliance

Het Star Alliance netwerk werd opgericht in 1997 als de eerste echt wereldwijde luchtvaartalliantie, gebaseerd op een waardepropositie voor de klant met wereldwijd bereik, internationale erkenning en naadloze service. Sinds de oprichting biedt het het grootste en meest uitgebreide netwerk van luchtvaartmaatschappijen, met een focus op het verbeteren van de klantervaring binnen de gehele alliantie.

In totaal biedt het Star Alliance netwerk momenteel meer dan 10.000 dagelijkse vluchten naar bijna 1.200 luchthavens in 184 landen.

Meer informatie op staralliance.com

Neem contact op met

b.house Zone General Aviation - Airport Building 26 1831 Diegem

+32 2 723 89 90

[email protected]

www.brusselsairlines.com