Brussels Airlines schakelt over naar Amadeus: reservaties tijdelijk onmogelijk

Brussels Airlines schakelt over naar Amadeus: reservaties tijdelijk onmogelijk

Tijdens het weekend van 30 en 31 januari schakelt Brussels Airlines over naar het Amadeus Altea reservatieplatform. Dit systeem wordt door de hele Lufthansa Groep gebruikt en zal dus een geharmoniseerde dienstverlening toelaten. 

Tijdens de overschakeling zal het hele reservatiesysteem van Brussels Airlines onbeschikbaar zijn tussen 17h op 30 januari en de late ochtend op 31 januari. Er kunnen dan geen Brussels Airlines vluchten (inclusief codeshare-vluchten) gereserveerd worden, noch kunnen bestaande reservaties gewijzigd worden. Online en mobiele check-in service blijven wel beschikbaar via checkin.brusselsairlines.com

Corporate
Contacteer ons
Over Brussels Airlines


Brussels Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van België en verbindt de Europese hoofdstad met meer dan 100 bestemmingen, waarvan 23 in Afrika, het continent dat Brussels Airlines als tweede thuis beschouwt. Naast Afrika biedt Brussels Airlines meer dan 90 bestemmingen aan in Europa, 3 in Noord Amerika en Tel Aviv. Het bedrijf telt meer dan 4.000 werknemers en heeft 48 vliegtuigen. Met dagelijks ongeveer 250 vluchten verwelkomt de maatschappij jaarlijks meer dan 9 miljoen passagiers die naar, via en van Brussels Airport vliegen. Dankzij haar ‘no compromise’ positionering combineert Brussels Airlines competitieve ticketprijzen met de hoogste servicekwaliteit. Met jaarlijks wisselende Belgische sterrenchefs, haar groot aanbod aan Belgisch eten en drinken en de vijf Belgian Icons, is Brussels Airlines een ambassadeur voor haar land en brengt het de wereld naar België en het beste van België naar de wereld.

Brussels Airlines biedt cargo capaciteit aan op al haar vluchten, gecommercialiseerd door Lufthansa Cargo. De maatschappij verzorgt zelf het dagelijkse onderhoud van haar vliegtuigvloot.

Brussels Airlines is deel van Eurowings en lid van Star Alliance. Het bedrijf werd opgericht in 2002 en is 100% eigendom van Deutsche Lufthansa AG.

Meer informatie op brusselsairlines.com

Brussels Airlines
b.house
Zone General Aviation - Airport Building 26
1831 Diegem