Brussels Airlines schorst al haar vluchten van en naar Italië tussen 12 maart en 3 april

Brussels Airlines schorst al haar vluchten van en naar Italië tussen 12 maart en 3 april

Door de aankondiging van de Italiaanse regering om verdere quarantainebeperkingen in te voeren om de verdere verspreiding van de coronavirusepidemie in te dijken en door de beperkingen van de nationale overheid, is Brussels Airlines genoodzaakt om tussen 12 maart en 3 april haar resterende vluchten van en naar Italië te annuleren.

De annuleringen worden momenteel in de reservatiesystemen geïmplementeerd en de getroffen passagiers worden op de hoogte gebracht van de wijzigingen en omboekingsmogelijkheden. Klanten wiens contactgegevens beschikbaar zijn in hun reservatiedossier, zullen proactief worden geïnformeerd als hun vlucht wordt geannuleerd.

Passagiers van Brussels Airlines die van plan zijn om in de komende weken te reizen, worden aangeraden om de huidige status van hun vlucht te checken op brusselsairlines.com voor het vertrek.

Om tegemoet te komen aan de behoefte van haar klanten aan meer flexibiliteit in de huidige omstandigheden, biedt Brussels Airlines meer flexibiliteit om reisplannen te wijzigen. Alle recente informatie over omboekingen en terugbetalingen zijn te vinden op brusselsairlines.com.

Over Brussels Airlines

Brussels Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van België en verbindt de Europese hoofdstad met meer dan 70 bestemmingen, waarvan 15 in Afrika, het continent dat Brussels Airlines nauw aan het hart ligt. Bovendien vliegt de maatschappij naar 60 bestemmingen in Europa, 2 in Noord-Amerika en Tel Aviv. Het bedrijf stelt 3.100 werknemers te werk en exploiteert 38 vliegtuigen.

Omwille van de wereldwijde coronaviruspandemie heeft Brussels Airlines zich geëngageerd tot de strengste gezondheidsmaatregelen in de luchtvaart wereldwijd, volgens van het EASA (Europees Agentschap voor de Veiligheid van de Luchtvaart). Sinds de uitbraak van het coronavirus hanteert de Belgische luchtvaartmaatschappij een aangepast vluchtschema dat gebaseerd is op de marktvraag en dat rekening houdt met de reisbeperkingen van de verschillende overheden.

Dankzij haar “no compromise” positionering combineert Brussels Airlines competitieve ticketprijzen met volledige flexibiliteit en de hoogste servicekwaliteit. Met jaarlijks wisselende Belgische sterrenchefs, haar groot aanbod aan Belgisch eten en drinken en de vijf Belgian Icons, is Brussels Airlines een ambassadeur voor haar land en brengt het de wereld naar België en het beste van België naar de wereld.

Met meer dan 40.000 directe en indirecte arbeidsplaatsen speelt Brussels Airlines een belangrijke rol in de Belgische economie en maakt het bedrijf deel uit van de tweede grootste economische motor van België: de hub Brussels Airport. In 2019 vervoerde de luchtvaartmaatschappij meer dan 10 miljoen passagiers van, naar en via Brussels Airport.

Brussels Airlines biedt cargo capaciteit aan op al haar vluchten, gecommercialiseerd door Lufthansa Cargo. De maatschappij verzorgt zelf het dagelijkse onderhoud van haar vliegtuigvloot.

Brussels Airlines is één van de vier netwerkmaatschappijen van de Lufthansa Groep (Austrian, Brussels Airlines, Lufthansa en Swiss) en lid van Star Alliance. Het bedrijf werd opgericht in 2002 en is voor 100% eigendom van Deutsche Lufthansa AG. Meer informatie op www.brusselsairlines.com.


Brussels Airlines
b.house
Zone General Aviation - Airport Building 26
1831 Diegem