Brussels Airlines schorst al haar vluchten van en naar Italië tussen 12 maart en 3 april

Brussels Airlines schorst al haar vluchten van en naar Italië tussen 12 maart en 3 april

Door de aankondiging van de Italiaanse regering om verdere quarantainebeperkingen in te voeren om de verdere verspreiding van de coronavirusepidemie in te dijken en door de beperkingen van de nationale overheid, is Brussels Airlines genoodzaakt om tussen 12 maart en 3 april haar resterende vluchten van en naar Italië te annuleren.

De annuleringen worden momenteel in de reservatiesystemen geïmplementeerd en de getroffen passagiers worden op de hoogte gebracht van de wijzigingen en omboekingsmogelijkheden. Klanten wiens contactgegevens beschikbaar zijn in hun reservatiedossier, zullen proactief worden geïnformeerd als hun vlucht wordt geannuleerd.

Passagiers van Brussels Airlines die van plan zijn om in de komende weken te reizen, worden aangeraden om de huidige status van hun vlucht te checken op brusselsairlines.com voor het vertrek.

Om tegemoet te komen aan de behoefte van haar klanten aan meer flexibiliteit in de huidige omstandigheden, biedt Brussels Airlines meer flexibiliteit om reisplannen te wijzigen. Alle recente informatie over omboekingen en terugbetalingen zijn te vinden op brusselsairlines.com.

Over Brussels Airlines


Brussels Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van België en verbindt de Europese hoofdstad met meer dan 80 bestemmingen, waarvan 17 in Sub-Sahara-Afrika, een markt dat Brussels Airlines als tweede thuis beschouwt. Naast Afrika biedt Brussels Airlines meer dan 65 bestemmingen aan in Europa, 3 in Noord Amerika en Tel Aviv. Het bedrijf telt meer dan 4.000 werknemers en heeft 48 vliegtuigen. Met dagelijks ongeveer 250 vluchten verwelkomt de maatschappij jaarlijks meer dan 10 miljoen passagiers die naar, via en van Brussels Airport vliegen. Dankzij haar ‘no compromise’ positionering combineert Brussels Airlines competitieve ticketprijzen met de hoogste servicekwaliteit. Met jaarlijks wisselende Belgische sterrenchefs, haar groot aanbod aan Belgisch eten en drinken en de zes Belgian Icons, is Brussels Airlines een ambassadeur voor haar land en brengt het de wereld naar België en het beste van België naar de wereld.

Brussels Airlines biedt cargo capaciteit aan op al haar vluchten, gecommercialiseerd door Lufthansa Cargo. De maatschappij verzorgt zelf het dagelijkse onderhoud van haar vliegtuigvloot.

Brussels Airlines maakt deel uit van Lufthansa Group en lid van Star Alliance. Het bedrijf werd opgericht in 2002 en is 100% eigendom van Deutsche Lufthansa AG.

Meer informatie op brusselsairlines.com

Brussels Airlines
b.house
Zone General Aviation - Airport Building 26
1831 Diegem