Brussels Airlines serveert broodjes van Tamarind Foods

Donderdag 20 februari 2014 — Brussels Airlines werkt voortaan samen met de producent van verse kwaliteitsbroodjes van Tamarind Foods. Passagiers die in hun b.flex economy+ klasse vliegen krijgen vanaf vandaag op korte vluchten broodjes van deze bekende Belgische cateraar.

De Brusselse cateringspecialist Tamarind Foods is al jaren een begrip in de Belgische voedingswereld. Tamarind Foods staat voor kwaliteitsvolle, verse en eerlijke catering die fel gesmaakt wordt. Het bedrijf voorziet onder meer bekende supermarktketens,  restaurants, hogesnelheidstreinen en VIP zakenvluchten van catering. Vanaf vandaag  zijn de broodjes van Tamarind Foods ook terug te vinden aan boord van Brussels Airlines.

Passagiers die kiezen voor b.flex economy+ krijgen op korte vluchten onder meer wit & bruin  brood, multigranenbroodjes, rozijn- en  walnotenbroodjes aangeboden die belegd zijn met kipfilet ‘Sambre & Meuse’, ‘Mozarella & Pesto & Zongedroogde tomaatjes’, Brie met honing, enzovoort.

“Deze samenwerking met Tamarind Foods is nogmaals een illustratie van de Brussels Airlines’ strategie om Belgische kwaliteitsproducten aan onze klanten te serveren”, zegt Brussels Airlines Vice President Customer Experience Anne Tricot.  “Tamarind Foods garandeert kwaliteit op basis van eerlijke, gezonde voedingsproducten. We spelen me dit nieuwe broodjesassortiment volop in op de gezonde voedingstrend.”