Brussels Airlines speelt in op vraag naar winterzon

Brussels Airlines speelt in op vraag naar winterzon

  • Brussels Airlines ziet de vraag naar winter-zonbestemmingen van zowel individuele passagiers als reisagentschappen stijgen.
  • De maatschappij voegt vanaf 30 september Marrakesh toe aan haar vluchtaanbod.
  • Vanaf 31 oktober ook vluchten naar winter-zonbestemmingen Lanzarote & Hurghada.
  • Extra vluchten naar Tenerife en Gran Canaria tijdens schoolvakanties.

In de nasleep van een regenachtige zomervakantie in België, waarin vooral de vluchten naar vakantiebestemmingen in Zuid-Europa een groot succes kenden, merkt Brussels Airlines dat er ook in de komende maanden vraag is naar vakantiebestemmingen in de zon. De maatschappij wil aan die vraag tegemoetkomen met extra vluchten naar zonnige vakantiebestemmingen.

Marrakesh maakt vanaf 30 september voor het eerst deel uit van het aanbod van Brussels Airlines met vluchten op donderdag en zondag. Dankzij de lage kans op neerslag is deze stad, die een brede waaier aan culturen huist op minder dan 4 uur vliegen, de ideale bestemming voor zowel een weekend als een langere vakantie in de winterzon.

Hurghada maakt voor het eerst sinds maart 2020 weer deel uit van het Brussels Airlines netwerk. De badplaats aan de Rode Zee wordt vanaf 31 oktober drie keer per week aangevlogen (woensdag, zaterdag en zondag).

Met de toevoeging van Lanzarote vanaf 31 oktober versterkt Brussels Airlines haar aanwezigheid op de Canarische eilanden, waar het ook Tenerife en Gran Canaria aanvliegt deze winter. Naar deze laatste bestemmingen worden alvast extra frequenties ingelegd tijdens de schoolvakanties. Met vluchten op donderdag en zaterdag is Lanzarote deze winter de ideale bestemming voor zowel korte als langere wintervakanties richting de zon.

Tickets zijn beschikbaar op brusselsairlines.com of bij reisagentschappen.

Het volledige winteraanbod van Brussels Airlines volgt in de loop van september.

Netwerk
Contacteer ons
Over Brussels Airlines

Brussels Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van België en verbindt de Europese hoofdstad met meer dan 70 bestemmingen, waarvan 15 in Afrika, het continent dat Brussels Airlines nauw aan het hart ligt. Bovendien vliegt de maatschappij naar 60 bestemmingen in Europa, 2 in Noord-Amerika en Tel Aviv. Het bedrijf stelt 3.100 werknemers te werk en exploiteert 38 vliegtuigen.

Omwille van de wereldwijde coronaviruspandemie heeft Brussels Airlines zich geëngageerd tot de strengste gezondheidsmaatregelen in de luchtvaart wereldwijd, volgens van het EASA (Europees Agentschap voor de Veiligheid van de Luchtvaart). Sinds de uitbraak van het coronavirus hanteert de Belgische luchtvaartmaatschappij een aangepast vluchtschema dat gebaseerd is op de marktvraag en dat rekening houdt met de reisbeperkingen van de verschillende overheden.

Dankzij haar “no compromise” positionering combineert Brussels Airlines competitieve ticketprijzen met volledige flexibiliteit en de hoogste servicekwaliteit. Met jaarlijks wisselende Belgische sterrenchefs, haar groot aanbod aan Belgisch eten en drinken en de vijf Belgian Icons, is Brussels Airlines een ambassadeur voor haar land en brengt het de wereld naar België en het beste van België naar de wereld.

Met meer dan 40.000 directe en indirecte arbeidsplaatsen speelt Brussels Airlines een belangrijke rol in de Belgische economie en maakt het bedrijf deel uit van de tweede grootste economische motor van België: de hub Brussels Airport. In 2019 vervoerde de luchtvaartmaatschappij meer dan 10 miljoen passagiers van, naar en via Brussels Airport.

Brussels Airlines biedt cargo capaciteit aan op al haar vluchten, gecommercialiseerd door Lufthansa Cargo. De maatschappij verzorgt zelf het dagelijkse onderhoud van haar vliegtuigvloot.

Brussels Airlines is één van de vier netwerkmaatschappijen van de Lufthansa Groep (Austrian, Brussels Airlines, Lufthansa en Swiss) en lid van Star Alliance. Het bedrijf werd opgericht in 2002 en is voor 100% eigendom van Deutsche Lufthansa AG. Meer informatie op www.brusselsairlines.com.


Brussels Airlines
b.house
Zone General Aviation - Airport Building 26
1831 Diegem