Brussels Airlines stelt b.student voor

Brussels Airlines streeft ernaar om aantrekkelijke producten aan te bieden aangepast aan de verschillende noden van haar reizigers. Daarom biedt de luchtvaartmaatschappij nu een vluchtpakket aan speciaal op maat van uitwisselingsstudenten.

Na de lancering van b.pass vorige maand, een vluchtabonnement voor reizigers die regelmatig naar dezelfde bestemming vliegen, introduceert Brussels Airlines nu een ander  vluchtproduct, gericht op studenten.
Het b.student pakker is speciaal ontwikkeld voor studenten die tussen 3 maanden en 1 jaar in het buitenland gaan studeren, in één van de Europese steden uit het Brussels Airlines netwerk.

 

Voor €199 kunnen studenten rekenen op een retourvlucht van of naar Brussel met de broodnodige extra kilo’s bagage (52kg in totaal) voor hun lange verblijf in het buitenland. Omdat uitwisselingsstudenten niet altijd zeker zijn op welke dag ze exact zullen terugkeren, biedt het b.student pakket ook een flexibele retourdatum. Voor familie en vrienden die de student willen bezoeken, is er 20% korting voorzien op vluchten naar zijn of haar bestemming.

Om meer te weten te komen over b.student, surf naar brusselsairlines.com/exchangestudent

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Brussels Airlines

Brussels Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van België en één van de vier netwerkmaatschappijen van de Lufthansa Group. Ze verbindt de Europese hoofdstad vanuit Brussels Airport met meer dan 85 bestemmingen, waarvan 17 in Sub Sahara Afrika. Het bedrijf stelt meer dan 3.300 werknemers te werk en exploiteert 43 vliegtuigen.

Brussels Airlines wil tegen 2030 50% minder CO2 uitstoten vergeleken met 2019 en plant om tegen 2050 CO2-neutraal te zijn. De luchtvaartmaatschappij neemt deel aan het Stargate Project dat door Brussels Airport wordt geleid en maakt daardoor deel uit van de proeftuin voor duurzame luchtvaart op haar thuisbasis. Daarnaast ondertekende de maatschappij in 2021 de Circular Economy overeenkomst van de Antwerp Management School. Begin 2023, was de luchtvaartmaatschappij ook de eerste om duurzame brandstof (SAF = Sustainable Aviation Fuel) te transporteren doorheen de CEPS-pijplijn die Brussels Airport verbindt. Eind 2024, zal Brussels Airlines vijf splinternieuwe Airbus A320neo vliegtuigen verwelkomd hebben, waardoor de luchtvaartmaatschappij haar CO2- en geluidsuitstoot op haar middellange afstandsnetwerk significant kan verlagen.

Als ambassadeur van haar land brengt Brussels Airlines de wereld naar België en het beste van België naar de wereld, onder meer via samenwerkingen met Belgische sterrenchefs, Belgische culinaire producten en de Belgian Icons, speciaal beschilderde vliegtuigen die een Belgische iconisch persoon, team of evenement huldigen om de Belgische cultuur wereldwijd te promoten.

Meer informatie op brusselsairlines.com


Over Star Alliance

Het Star Alliance netwerk werd opgericht in 1997 als de eerste echt wereldwijde luchtvaartalliantie, gebaseerd op een waardepropositie voor de klant met wereldwijd bereik, internationale erkenning en naadloze service. Sinds de oprichting biedt het het grootste en meest uitgebreide netwerk van luchtvaartmaatschappijen, met een focus op het verbeteren van de klantervaring binnen de gehele alliantie.

In totaal biedt het Star Alliance netwerk momenteel meer dan 10.000 dagelijkse vluchten naar bijna 1.200 luchthavens in 184 landen.

Meer informatie op staralliance.com

Neem contact op met

b.house Zone General Aviation - Airport Building 26 1831 Diegem

+32 2 723 89 90

press@brusselsairlines.com

www.brusselsairlines.com