Brussels Airlines verbindt Nantes met Brussel

Brussels Airlines verbindt Nantes met Brussel

Vanaf 14 juni vliegt Brussels Airlines 12 keer per week tussen Nantes en Brussels Airport.  Met Nantes neemt Brussels Airlines nu ook de zowel economisch als toeristisch aantrekkelijke Pays de la Loire regio in haar groeiend netwerk op. De vluchten zijn vanaf vandaag te reserveren.

Brussels Airlines zet haar netwerkgroei verder. Nadat eerder al werd bekend gemaakt dat het vluchtaanbod deze lente uitbreidt met Toronto, Nuerenberg, Belfast, Thessaloniki, Heraklion en Jerez de La Frontera lanceert Brussels Airlines vandaag een nieuwe verbinding tussen Nantes en Brussels Airport.

Vanaf 14 juni zal Nantes op weekdagen twee keer per dag bediend worden (ochtend- en avondvlucht). Het vluchtschema maakt op weekdagen zelfs dagtrips naar Brussel mogelijk. Op zaterdag en zondag is er één vlucht gepland. De vluchten worden uitgevoerd met Embraer 145 Regional Jets. Retourtickets zijn al te koop vanaf 69 euro, taksen inbegrepen.

 

Uurregeling

Vlucht

Van

Naar

Vertrek

Aankomst

Dagen

SN3563

Brussel

Nantes

10h00

11h20

1 2 3 4 5 6 .

SN3564

Nantes

Brussel

11h55

13h15

1 2 3 4 5 6 .

SN3569

Brussel

Nantes

20h45

22h05

1 2 3 4 5 . 7

SN3570

Nantes

Brussel

06h55

08h15

1 2 3 4 5 6 .

 

“Met Nantes, de zesde grootste stad en een belangrijk economisch centrum in Frankrijk, zet Brussels Airlines haar inspanningen verder om de belangrijkste Franse regio’s te verbinden met de Europese hoofdstad. We bieden vanaf 14 juni niet alleen vluchten tussen Nantes en Brussel, maar via Brussels Airport kunnen passagiers immers makkelijk doorreizen naar tientallen andere Europese bestemmingen, Afrika en de States. De uurregeling werd geoptimaliseerd om vlotte connecties mogelijk te maken.”

-- Thadee Nawrocki, Brussels Airlines Country Manager Frankrijk 

Nantes, gelegen aan het estuarium van de Loire, is samen met het nabijgelegen St Nazaire vooral bekend als maritiem centrum van de scheepsbouw. Maar ook de luchtvaartindustrie is met constructeur Airbus sterk vertegenwoordigd en talrijke bekende voedingsbedrijven hebben in de regio hun thuisbasis. Daarnaast ontwikkelt Nantes zich ook in sneltempo als IT hub.

Ook toeristisch is Nantes een topper. De bekendste inwoner van de stad Nantes was ongetwijfeld schrijver Jules Verne. Het museum genoemd naar zijn naam is een bezoek meer dan waard. Ook de futuristische ‘Machines de l’Ile’ brengen de dromen van Jules Verne tot leven.  Het middeleeuwse verleden ontdekken kan in het schitterende kasteel van de Hertogen van Bretagne, de liefhebbers van Gothiek en Renaissance kunnen hun hart ophalen in de statige kathedraal, shoppers vinden ongetwijfeld hun gading in de historische Passage Pommeraye gallerij en de prachtige botanische tuinen wachten op al wie van groen houdt. In de regio ligt ook het fantastische historische pretpark Puy-du-Fou

Inclusief de nieuwe bestemming Nantes vliegt Brussels Airlines volgend zomerseizoen naar dertien bestemmingen op het Franse vasteland en Corsica.

Netwerk
Contacteer ons
Over Brussels Airlines

Brussels Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van België en verbindt de Europese hoofdstad met meer dan 70 bestemmingen, waarvan 15 in Afrika, het continent dat Brussels Airlines nauw aan het hart ligt. Bovendien vliegt de maatschappij naar 54 bestemmingen in Europa en 2 in Noord-Amerika. Het bedrijf stelt 3.300 werknemers te werk en exploiteert 38 vliegtuigen.

Omwille van de wereldwijde coronaviruspandemie heeft Brussels Airlines zich geëngageerd tot de strengste gezondheidsmaatregelen in de luchtvaart wereldwijd, volgens van het EASA (Europees Agentschap voor de Veiligheid van de Luchtvaart). Sinds de uitbraak van het coronavirus hanteert de Belgische luchtvaartmaatschappij een aangepast vluchtschema dat gebaseerd is op de marktvraag en dat rekening houdt met de reisbeperkingen van de verschillende overheden.

Dankzij haar “no compromise” positionering combineert Brussels Airlines competitieve ticketprijzen met volledige flexibiliteit en de hoogste servicekwaliteit. Met jaarlijks wisselende Belgische sterrenchefs, haar groot aanbod aan Belgisch eten en drinken en de zes Belgian Icons, is Brussels Airlines een ambassadeur voor haar land en brengt het de wereld naar België en het beste van België naar de wereld.

Met meer dan 40.000 directe en indirecte arbeidsplaatsen speelt Brussels Airlines een belangrijke rol in de Belgische economie en maakt het bedrijf deel uit van de tweede grootste economische motor van België: de hub Brussels Airport. In 2019 vervoerde de luchtvaartmaatschappij meer dan 10 miljoen passagiers van, naar en via Brussels Airport.

Brussels Airlines biedt cargo capaciteit aan op al haar vluchten, gecommercialiseerd door Lufthansa Cargo. De maatschappij verzorgt zelf het dagelijkse onderhoud van haar vliegtuigvloot.

Brussels Airlines is één van de vier netwerkmaatschappijen van de Lufthansa Groep (Austrian, Brussels Airlines, Lufthansa en Swiss) en lid van Star Alliance. Het bedrijf werd opgericht in 2002 en is voor 100% eigendom van Deutsche Lufthansa AG. Meer informatie op www.brusselsairlines.com.


Brussels Airlines
b.house
Zone General Aviation - Airport Building 26
1831 Diegem