Brussels Airlines verbindt vanaf vandaag Bremen met Brussel

Brussels Airlines verbindt vanaf vandaag Bremen met Brussel

Met vlucht SN2596/2597 voegt Brussels Airlines vanaf vandaag Bremen toe aan haar groeiende netwerk. De Belgische maatschappij verbindt Bremen voortaan rechtstreeks met Brussels Airport en dit vijf keer per week.

Wie zich tot vandaag snel tussen Bremen en Brussel wou verplaatsen was minstens 3,5 uur onderweg en was genoodzaakt om op een buitenlandse luchthaven een overstap te maken. Dankzij de nieuwe rechtstreekse verbinding die Brussels Airlines vandaag introduceert hoeft dat niet meer. Vanaf vanavond vliegt Brussels Airlines vijf keer per week tussen de Europese hoofdstad en de belangrijke Noord-Duitse handelsstad. De vluchttijd bedraagt net iets meer dan een uur.

De eerste vlucht wordt vandaag feestelijk onthaald door de luchthaven van Bremen. “Onze nieuwe Bremen-Brussel service is uitstekend nieuws voor de talrijke zakenmensen en EU officials die tussen Bremen, Bremerhaven, de regio Nedersaksen en Brussel moeten reizen”, zegt Brussels Airlines Country Manager voor Duitsland Helmut Glaeser. “Maar ook voor wie vanuit Bremen via Brussel wil doorreizen naar andere bestemmingen in Frankrijk, Spanje en het Verenigd Koninkrijk hebben we nu een interessant vluchtaanbod. We hebben daarbij speciale inspanningen geleverd voor de vliegtuigconstructeur Airbus die nu vlotte verbindingen krijgt tussen de Airbus vestigingen in Bremen, Toulouse, Madrid en Bristol.”

Uurregeling

Vluchtnummer  

Van 

Naar 

Vertrek 

Aankomst 

Dagen 

           

SN2597  

Brussel  

Bremen 

21u00 

22u10 

12345... 

SN2596  

Bremen

Brussel 

19u00 

20u10 

12345...

Brussels Airlines vliegt telkens om 19 uur vanuit Bremen naar Brussel. De vlucht naar Bremen vertrekt in Brussel om 21 uur. Alle vluchten worden uitgevoerd met een Embraer Regional Jet. Met Bremen heeft Brussels Airlines nu zeven Duitse bestemmingen in haar netwerkportfolio.

Netwerk
Contacteer ons
Over Brussels Airlines

***MEDIA GALLERY***

Brussels Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van België en verbindt de Europese hoofdstad met meer dan 100 bestemmingen, waarvan 23 in Afrika, het continent dat Brussels Airlines als tweede thuis beschouwt. Naast Afrika biedt Brussels Airlines meer dan 90 bestemmingen aan in Europa, 3 in Noord Amerika en Tel Aviv. Het bedrijf telt meer dan 4.000 werknemers en heeft 48 vliegtuigen. Met dagelijks ongeveer 250 vluchten verwelkomt de maatschappij jaarlijks meer dan 9 miljoen passagiers die naar, via en van Brussels Airport vliegen. Dankzij haar ‘no compromise’ positionering combineert Brussels Airlines competitieve ticketprijzen met de hoogste servicekwaliteit. Met jaarlijks wisselende Belgische sterrenchefs, haar groot aanbod aan Belgisch eten en drinken en de vijf Belgian Icons, is Brussels Airlines een ambassadeur voor haar land en brengt het de wereld naar België en het beste van België naar de wereld.

Brussels Airlines biedt cargo capaciteit aan op al haar vluchten, gecommercialiseerd door Lufthansa Cargo. De maatschappij verzorgt zelf het dagelijkse onderhoud van haar vliegtuigvloot.

Brussels Airlines is deel van Eurowings en lid van Star Alliance. Het bedrijf werd opgericht in 2002 en is 100% eigendom van Deutsche Lufthansa AG.

Meer informatie op brusselsairlines.com

Brussels Airlines
b.house
Zone General Aviation - Airport Building 26
1831 Diegem