Brussels Airlines vereenvoudigt haar getrouwheidsaanbod

Brussels Airlines vereenvoudigt haar getrouwheidsaanbod

Miles & More wordt het enige getrouwheidsprogramma van Brussels Airlines

Om haar loyaliteitsaanbod te vereenvoudigen heeft Brussels Airlines besloten haar klanten slechts één aantrekkelijk getrouwheidsprogramma aan te bieden, Miles & More. Het in 2015 gelanceerde programma LOOP wordt vanaf 1 februari 2020 stopgezet. LOOP-leden kunnen echter nog steeds gebruik maken van hun LOOP's voor een periode van 12 maanden, tot 31 januari 2021.

Meer dan vier jaar geleden richtte Brussels Airlines LOOP op, ontworpen voor klanten die op regelmatige basis reizen maar niet genoeg vliegen om te genieten van de aanzienlijke voordelen van de traditionele frequent flyer programma's. In tussentijd heeft Miles & More – het andere loyaliteitsprogramma van Brussels Airlines en de Lufthansa Group - haar aanbod en de mogelijkheden om mijlen te verdienen en uit te geven echter uitgebreid ontwikkeld. Miles & More komt hiermee zeer dicht in de buurt van LOOP. Omdat veel LOOP-leden ook lid zijn van Miles & More en gezien de recente ontwikkelingen van het Miles & More getrouwheidsprogramma, heeft de Brusselse luchtvaartmaatschappij besloten om LOOP niet langer aan te bieden en zich in plaats daarvan te richten op de aantrekkelijke voordelen van Miles & More.

Wat betekent dit concreet voor de leden van LOOP?

  • Vanaf 1 februari 2020 zal het niet langer mogelijk zijn om zich in te schrijven voor het LOOP-programma, noch om LOOP's te verdienen.
  • Alle boekingen met een geldig LOOP-nummer gemaakt tot en met 31 januari 2020 en ten laatste gevlogen op 31 januari 2021 op vluchten die door Brussels Airlines worden uitgevoerd, worden nog beloond in LOOP's.
  • LOOP-leden kunnen hun LOOP's gebruiken tot en met 31 januari 2021 om een Brussels Airlines vlucht te boeken (volgens de LOOP-voorwaarden).

 

Meer informatie over de vele mogelijkheden van Miles & More vindt u op www.miles-and-more.com.

Over Brussels Airlines

Brussels Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van België en verbindt de Europese hoofdstad met meer dan 70 bestemmingen, waarvan 15 in Afrika, het continent dat Brussels Airlines nauw aan het hart ligt. Bovendien vliegt de maatschappij naar 60 bestemmingen in Europa, 2 in Noord-Amerika en Tel Aviv. Het bedrijf stelt 3.100 werknemers te werk en exploiteert 38 vliegtuigen.

Omwille van de wereldwijde coronaviruspandemie heeft Brussels Airlines zich geëngageerd tot de strengste gezondheidsmaatregelen in de luchtvaart wereldwijd, volgens van het EASA (Europees Agentschap voor de Veiligheid van de Luchtvaart). Sinds de uitbraak van het coronavirus hanteert de Belgische luchtvaartmaatschappij een aangepast vluchtschema dat gebaseerd is op de marktvraag en dat rekening houdt met de reisbeperkingen van de verschillende overheden.

Dankzij haar “no compromise” positionering combineert Brussels Airlines competitieve ticketprijzen met volledige flexibiliteit en de hoogste servicekwaliteit. Met jaarlijks wisselende Belgische sterrenchefs, haar groot aanbod aan Belgisch eten en drinken en de vijf Belgian Icons, is Brussels Airlines een ambassadeur voor haar land en brengt het de wereld naar België en het beste van België naar de wereld.

Met meer dan 40.000 directe en indirecte arbeidsplaatsen speelt Brussels Airlines een belangrijke rol in de Belgische economie en maakt het bedrijf deel uit van de tweede grootste economische motor van België: de hub Brussels Airport. In 2019 vervoerde de luchtvaartmaatschappij meer dan 10 miljoen passagiers van, naar en via Brussels Airport.

Brussels Airlines biedt cargo capaciteit aan op al haar vluchten, gecommercialiseerd door Lufthansa Cargo. De maatschappij verzorgt zelf het dagelijkse onderhoud van haar vliegtuigvloot.

Brussels Airlines is één van de vier netwerkmaatschappijen van de Lufthansa Groep (Austrian, Brussels Airlines, Lufthansa en Swiss) en lid van Star Alliance. Het bedrijf werd opgericht in 2002 en is voor 100% eigendom van Deutsche Lufthansa AG. Meer informatie op www.brusselsairlines.com.


Brussels Airlines
b.house
Zone General Aviation - Airport Building 26
1831 Diegem