Brussels Airlines vereenvoudigt haar getrouwheidsaanbod

Miles & More wordt het enige getrouwheidsprogramma van Brussels Airlines

Om haar loyaliteitsaanbod te vereenvoudigen heeft Brussels Airlines besloten haar klanten slechts één aantrekkelijk getrouwheidsprogramma aan te bieden, Miles & More. Het in 2015 gelanceerde programma LOOP wordt vanaf 1 februari 2020 stopgezet. LOOP-leden kunnen echter nog steeds gebruik maken van hun LOOP's voor een periode van 12 maanden, tot 31 januari 2021.

Meer dan vier jaar geleden richtte Brussels Airlines LOOP op, ontworpen voor klanten die op regelmatige basis reizen maar niet genoeg vliegen om te genieten van de aanzienlijke voordelen van de traditionele frequent flyer programma's. In tussentijd heeft Miles & More – het andere loyaliteitsprogramma van Brussels Airlines en de Lufthansa Group - haar aanbod en de mogelijkheden om mijlen te verdienen en uit te geven echter uitgebreid ontwikkeld. Miles & More komt hiermee zeer dicht in de buurt van LOOP. Omdat veel LOOP-leden ook lid zijn van Miles & More en gezien de recente ontwikkelingen van het Miles & More getrouwheidsprogramma, heeft de Brusselse luchtvaartmaatschappij besloten om LOOP niet langer aan te bieden en zich in plaats daarvan te richten op de aantrekkelijke voordelen van Miles & More.

Wat betekent dit concreet voor de leden van LOOP?

  • Vanaf 1 februari 2020 zal het niet langer mogelijk zijn om zich in te schrijven voor het LOOP-programma, noch om LOOP's te verdienen.
  • Alle boekingen met een geldig LOOP-nummer gemaakt tot en met 31 januari 2020 en ten laatste gevlogen op 31 januari 2021 op vluchten die door Brussels Airlines worden uitgevoerd, worden nog beloond in LOOP's.
  • LOOP-leden kunnen hun LOOP's gebruiken tot en met 31 januari 2021 om een Brussels Airlines vlucht te boeken (volgens de LOOP-voorwaarden).

 

Meer informatie over de vele mogelijkheden van Miles & More vindt u op www.miles-and-more.com.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Brussels Airlines

Brussels Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van België en één van de vier netwerkmaatschappijen van de Lufthansa Group. Ze verbindt de Europese hoofdstad vanuit Brussels Airport met meer dan 90 bestemmingen, waarvan 18 in Sub Sahara Afrika. Het bedrijf stelt meer dan 3.400 werknemers te werk en exploiteert 44 vliegtuigen.

Brussels Airlines wil tegen 2030 50% minder CO2 uitstoten vergeleken met 2019 en plant om tegen 2050 CO2-neutraal te zijn. De luchtvaartmaatschappij neemt deel aan het Stargate Project dat door Brussels Airport wordt geleid en maakt daardoor deel uit van de proeftuin voor duurzame luchtvaart op haar thuisbasis. Daarnaast ondertekende de maatschappij in 2021 de Circular Economy overeenkomst van de Antwerp Management School. Begin 2023, was de luchtvaartmaatschappij ook de eerste om duurzame brandstof (SAF = Sustainable Aviation Fuel) te transporteren doorheen de CEPS-pijplijn die Brussels Airport verbindt. Eind 2024, zal Brussels Airlines vijf splinternieuwe Airbus A320neo vliegtuigen verwelkomd hebben, waardoor de luchtvaartmaatschappij haar CO2- en geluidsuitstoot op haar middellange afstandsnetwerk significant kan verlagen.

Als ambassadeur van haar land brengt Brussels Airlines de wereld naar België en het beste van België naar de wereld, onder meer via samenwerkingen met Belgische sterrenchefs, Belgische culinaire producten en de Belgian Icons, speciaal beschilderde vliegtuigen die een Belgische iconisch persoon, team of evenement huldigen om de Belgische cultuur wereldwijd te promoten.

Meer informatie op brusselsairlines.com


Over Star Alliance

Het Star Alliance netwerk werd opgericht in 1997 als de eerste echt wereldwijde luchtvaartalliantie, gebaseerd op een waardepropositie voor de klant met wereldwijd bereik, internationale erkenning en naadloze service. Sinds de oprichting biedt het het grootste en meest uitgebreide netwerk van luchtvaartmaatschappijen, met een focus op het verbeteren van de klantervaring binnen de gehele alliantie.

In totaal biedt het Star Alliance netwerk momenteel meer dan 10.000 dagelijkse vluchten naar bijna 1.200 luchthavens in 184 landen.

Meer informatie op staralliance.com

Neem contact op met

b.house Zone General Aviation - Airport Building 26 1831 Diegem

+32 2 723 89 90

press@brusselsairlines.com

www.brusselsairlines.com