Brussels Airlines verhuist Moskou-route van Domodedovo naar Sheremetyevo

Brussels Airlines verhuist Moskou-route van Domodedovo naar Sheremetyevo

Vanaf 2 juni biedt Brussels Airlines vluchten aan van Brussel naar Sheremetyevo International Airport nabij Moskou. Voordien vloog de maatschappij naar de luchthaven van Domodedovo in Moskou. De internationale luchthaven van Sheremetyevo is met de vele bedrijven in de buurt een toplocatie en de eerste keuze van vele zakenreizigers. Voor passagiers die naar Domodedovo Airport willen vliegen, bieden de luchtvaartmaatschappijen van de Lufthansa Group Austrian, Lufthansa en Swiss aantrekkelijke reisalternatieven via hun respectievelijke hubs.

Sinds de start van de Brussels Airlines verbinding tussen Brussel en Moskou in 2004 vliegt de maatschappij naar de internationale luchthaven van Domodedovo. Vanaf 2 juni verhuist de luchtvaartmaatschappij haar activiteiten van de luchthaven van Domodedovo naar Sheremetyevo International Airport, de waaier aan daar gevestigde bedrijven en de vele industriele activiteiten maken van deze luchthaven een toplocatie voor het grote aantal zakenreizigers dat tussen Brussel en Moskou reist. Sheremetyevo is ook voor vrijetijdsreizigers een aantrekkelijke luchthaven gezien deze makkelijker bereikbaar is en dichter bij het centrum ligt.

Passagiers die van en naar Sheremetyevo Airport reizen, kunnen genieten van het grote aanbod aan boord van Brussels Airlines (Bizz&Class, Flex&Fast, Light&Relax, Check&Go) en kunnen ofwel mijlen verdienen binnen het frequent flyer programma Miles&More of LOOP's uit het Loop-programma van Brussels Airlines.

Dit nieuwe vluchtaanbod is complementair aan de aantrekkelijke vluchtschema’s van de luchtvaartmaatschappijen van de Lufthansa Group Austrian, Lufthansa en Swiss die dagelijks vluchten naar de luchthaven van Domodedovo aanbieden.

Naast vluchten naar de Russische hoofdstad Moskou biedt Brussels Airlines ook vluchten aan naar Sint-Petersburg.

Contacteer ons
Over Brussels Airlines


Brussels Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van België en verbindt de Europese hoofdstad met meer dan 80 bestemmingen, waarvan 17 in Sub-Sahara-Afrika, een markt dat Brussels Airlines als tweede thuis beschouwt. Naast Afrika biedt Brussels Airlines meer dan 65 bestemmingen aan in Europa, 3 in Noord Amerika en Tel Aviv. Het bedrijf telt meer dan 4.000 werknemers en heeft 48 vliegtuigen. Met dagelijks ongeveer 250 vluchten verwelkomt de maatschappij jaarlijks meer dan 10 miljoen passagiers die naar, via en van Brussels Airport vliegen. Dankzij haar ‘no compromise’ positionering combineert Brussels Airlines competitieve ticketprijzen met de hoogste servicekwaliteit. Met jaarlijks wisselende Belgische sterrenchefs, haar groot aanbod aan Belgisch eten en drinken en de zes Belgian Icons, is Brussels Airlines een ambassadeur voor haar land en brengt het de wereld naar België en het beste van België naar de wereld.

Brussels Airlines biedt cargo capaciteit aan op al haar vluchten, gecommercialiseerd door Lufthansa Cargo. De maatschappij verzorgt zelf het dagelijkse onderhoud van haar vliegtuigvloot.

Brussels Airlines maakt deel uit van Lufthansa Group en lid van Star Alliance. Het bedrijf werd opgericht in 2002 en is 100% eigendom van Deutsche Lufthansa AG.

Meer informatie op brusselsairlines.com

Brussels Airlines
b.house
Zone General Aviation - Airport Building 26
1831 Diegem