Brussels Airlines verlengt samenwerking met Club Med

Brussels Airlines verlengt samenwerking met Club Med

Brussels Airlines en Club Med hebben hun samenwerkingsovereenkomst met twee jaar verlengd. Hierdoor blijft Brussels Airlines de favoriete vliegpartner van Club Med op de Belgische markt.

De verlenging van het contract werd ondertekend door Christina Foerster, Chief Commercial Officer van Brussels Airlines en Eric Georges, Managing Director bij Club Med. Brussels Airlines is al sinds 2010 de vaste vliegpartner van Club Med. Hierdoor vliegen de Club Med vakantiegangers in alle comfort met Brussels Airlines naar verschillende Medditerane bestemmingen. De Club Med klanten zijn zeer tevreden over de vluchten en service van Brussels Airlines. Die hoge tevredenheidsgraad speelde een belangrijke rol bij de beslissing om de samenwerking verder te zetten.

Brussels Airlines en Club Med werkten samen ook de succesvolle formule “Fly & Ski” uit waarmee reizigers naar de 20 Club Med resorts kunnen reizen in de Franse, Italiaanse en Zwitserse Alpen. Daarnaast  promoten beide partners sinds kort samen het Meetings, Events & Incentive aanbod van Club Med.

Corporate
Contacteer ons
Over Brussels Airlines


Brussels Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van België en verbindt de Europese hoofdstad met meer dan 80 bestemmingen, waarvan 17 in Sub-Sahara-Afrika, een markt dat Brussels Airlines als tweede thuis beschouwt. Naast Afrika biedt Brussels Airlines meer dan 65 bestemmingen aan in Europa, 3 in Noord Amerika en Tel Aviv. Het bedrijf telt meer dan 4.000 werknemers en heeft 48 vliegtuigen. Met dagelijks ongeveer 250 vluchten verwelkomt de maatschappij jaarlijks meer dan 10 miljoen passagiers die naar, via en van Brussels Airport vliegen. Dankzij haar ‘no compromise’ positionering combineert Brussels Airlines competitieve ticketprijzen met de hoogste servicekwaliteit. Met jaarlijks wisselende Belgische sterrenchefs, haar groot aanbod aan Belgisch eten en drinken en de zes Belgian Icons, is Brussels Airlines een ambassadeur voor haar land en brengt het de wereld naar België en het beste van België naar de wereld.

Brussels Airlines biedt cargo capaciteit aan op al haar vluchten, gecommercialiseerd door Lufthansa Cargo. De maatschappij verzorgt zelf het dagelijkse onderhoud van haar vliegtuigvloot.

Brussels Airlines maakt deel uit van Lufthansa Group en lid van Star Alliance. Het bedrijf werd opgericht in 2002 en is 100% eigendom van Deutsche Lufthansa AG.

Meer informatie op brusselsairlines.com

Brussels Airlines
b.house
Zone General Aviation - Airport Building 26
1831 Diegem