Brussels Airlines verlengt samenwerking met Club Med

Brussels Airlines verlengt samenwerking met Club Med

Brussels Airlines en Club Med hebben hun samenwerkingsovereenkomst met twee jaar verlengd. Hierdoor blijft Brussels Airlines de favoriete vliegpartner van Club Med op de Belgische markt.

De verlenging van het contract werd ondertekend door Christina Foerster, Chief Commercial Officer van Brussels Airlines en Eric Georges, Managing Director bij Club Med. Brussels Airlines is al sinds 2010 de vaste vliegpartner van Club Med. Hierdoor vliegen de Club Med vakantiegangers in alle comfort met Brussels Airlines naar verschillende Medditerane bestemmingen. De Club Med klanten zijn zeer tevreden over de vluchten en service van Brussels Airlines. Die hoge tevredenheidsgraad speelde een belangrijke rol bij de beslissing om de samenwerking verder te zetten.

Brussels Airlines en Club Med werkten samen ook de succesvolle formule “Fly & Ski” uit waarmee reizigers naar de 20 Club Med resorts kunnen reizen in de Franse, Italiaanse en Zwitserse Alpen. Daarnaast  promoten beide partners sinds kort samen het Meetings, Events & Incentive aanbod van Club Med.

Corporate
Contacteer ons
Over Brussels Airlines

Brussels Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van België en verbindt de Europese hoofdstad met meer dan 70 bestemmingen, waarvan 15 in Afrika, het continent dat Brussels Airlines nauw aan het hart ligt. Bovendien vliegt de maatschappij naar 60 bestemmingen in Europa, 2 in Noord-Amerika en Tel Aviv. Het bedrijf stelt 3.100 werknemers te werk en exploiteert 38 vliegtuigen.

Omwille van de wereldwijde coronaviruspandemie heeft Brussels Airlines zich geëngageerd tot de strengste gezondheidsmaatregelen in de luchtvaart wereldwijd, volgens van het EASA (Europees Agentschap voor de Veiligheid van de Luchtvaart). Sinds de uitbraak van het coronavirus hanteert de Belgische luchtvaartmaatschappij een aangepast vluchtschema dat gebaseerd is op de marktvraag en dat rekening houdt met de reisbeperkingen van de verschillende overheden.

Dankzij haar “no compromise” positionering combineert Brussels Airlines competitieve ticketprijzen met volledige flexibiliteit en de hoogste servicekwaliteit. Met jaarlijks wisselende Belgische sterrenchefs, haar groot aanbod aan Belgisch eten en drinken en de zes Belgian Icons, is Brussels Airlines een ambassadeur voor haar land en brengt het de wereld naar België en het beste van België naar de wereld.

Met meer dan 40.000 directe en indirecte arbeidsplaatsen speelt Brussels Airlines een belangrijke rol in de Belgische economie en maakt het bedrijf deel uit van de tweede grootste economische motor van België: de hub Brussels Airport. In 2019 vervoerde de luchtvaartmaatschappij meer dan 10 miljoen passagiers van, naar en via Brussels Airport.

Brussels Airlines biedt cargo capaciteit aan op al haar vluchten, gecommercialiseerd door Lufthansa Cargo. De maatschappij verzorgt zelf het dagelijkse onderhoud van haar vliegtuigvloot.

Brussels Airlines is één van de vier netwerkmaatschappijen van de Lufthansa Groep (Austrian, Brussels Airlines, Lufthansa en Swiss) en lid van Star Alliance. Het bedrijf werd opgericht in 2002 en is voor 100% eigendom van Deutsche Lufthansa AG. Meer informatie op www.brusselsairlines.com.


Brussels Airlines
b.house
Zone General Aviation - Airport Building 26
1831 Diegem