Brussels Airlines vernieuwt haar inflight magazine b.inspired

Om haar reizigers in 2019 nog meer te inspireren, vernieuwt Brussels Airlines haar inflight magazine b.inspired. De nieuwe, moderne en elegante versie van het magazine met een Belgische touch, bevat nog meer verhalen en foto's van inspirerende reiservaringen.

b.inspired is het maandelijkse inflight magazine van Brussels Airlines, uitgegeven door 's werelds grootste reismediabedrijf Ink en verdeeld aan boord van alle vluchten van de luchtvaartmaatschappij en in haar lounges op Brussels Airport. Sinds juli 2015 heeft Ink 43 edities van het magazine gepubliceerd. Brussels Airlines wil met het vernieuwde magazine reizigers inspireren door hen een minder traditionele kant van de bestemmingen te tonen, met nieuwe reistrends en frisse verhalen over de lokale cultuur en mode, de plaatselijke keuken en interviews met lokale ondernemers. In 2018 won de designer van het magazine de "Best Designer" award met een b.inspired cover op de prestigieuze Eddie & Ozzie awards in New York.

 

Een frisse look & feel voor onze passagiers

"Ik probeer steeds mezelf in de schoenen van de reiziger te plaatsen om na te gaan waar hij of zij nood aan heeft. Met de vernieuwing van ons inflight magazine hebben we een sterkere balans gecreëerd tussen kortere en makkelijk te lezen verhalen en langere diepgaande stukken. Dit in combinatie met het stijlvolle design moet het magazine authentiek en inspirerend maken, een magazine dat de reiziger met plezier wil lezen en misschien zelfs mee naar huis wil nemen als herinnering aan zijn of haar vlucht met ons".

  • Tanguy Cartuyvels, VP Marketing Brussels Airlines

"We zijn blij dat we het nieuwe b.inspired magazine kunnen onthullen. Het is een inspirerende reispublicatie vol met de allerbeste ervaringen en verhalen uit het diverse netwerk van Brussels Airlines over drie continenten. Het nieuwe magazine bevat zowel de unieke positionering van Brussels Airlines als de eindeloze zoektocht van mensen om nieuwe horizonten te verkennen. Dankzij het continu groeiende aantal passagiers van Brussels Airlines wordt het magazine door steeds meer mensen gelezen, dat maakt het spannend."

  •  Michael Keating, Joint CEO Ink

"We hebben b.inspired een moderner, lichter en frisser tintje gegeven om de dag van vandaag relevant te blijven voor onze reizigers en hen te inspireren om nog meer van de wereld te ontdekken. De pagina's zijn gevuld met grotere foto’s en tips over onze vele bestemmingen, over waar te slapen en te eten, en must-see evenementen en tentoonstellingen. We maken kennis met innovators en shakers van de nieuwe zakenwereld en nemen de lezers mee achter de schermen van Brussels Airlines.

  • Monica Devi Lim, Publications Director b.inspired

Bekijk de nieuwe b.inspired online.

 

Over Ink:

Ink, opgericht in 1994 in Londen, is de wereldleider in reismedia en verbindt duizenden adverteerders en merken met een zeer ontvankelijk en groeiend wereldwijd publiek van 802 miljoen passagiers. Ink creëert en levert inspirerende, bekroonde content voor 's werelds grootste luchtvaartmaatschappijen, spoorwegbedrijven, reisorganisaties en hun passagiers. Ze produceren 31 tijdschriften in 14 talen en video-content voor alle digitale platforms.

Vanuit 6 kantoren over de hele wereld verbindt Ink media merken, adverteerders en marketeers met een zeer ontvankelijk, en echt, wereldwijd publiek door middel van inflight publicaties, video en online content en ervaringsgerichte advertentiemogelijkheden. Men gaat er vanuit dat het aantal passagiers van luchtvaartmaatschappijen in 2035 in omvang zal verdubbelen, waardoor Ink een steeds sterkere leider in de mediawereld van vandaag wordt.

Voor meer informatie over Ink: www.ink-global.com

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Brussels Airlines

Brussels Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van België en één van de vier netwerkmaatschappijen van de Lufthansa Group. Ze verbindt de Europese hoofdstad vanuit Brussels Airport met meer dan 85 bestemmingen, waarvan 17 in Sub Sahara Afrika. Het bedrijf stelt meer dan 3.300 werknemers te werk en exploiteert 43 vliegtuigen.

Brussels Airlines wil tegen 2030 50% minder CO2 uitstoten vergeleken met 2019 en plant om tegen 2050 CO2-neutraal te zijn. De luchtvaartmaatschappij neemt deel aan het Stargate Project dat door Brussels Airport wordt geleid en maakt daardoor deel uit van de proeftuin voor duurzame luchtvaart op haar thuisbasis. Daarnaast ondertekende de maatschappij in 2021 de Circular Economy overeenkomst van de Antwerp Management School. Begin 2023, was de luchtvaartmaatschappij ook de eerste om duurzame brandstof (SAF = Sustainable Aviation Fuel) te transporteren doorheen de CEPS-pijplijn die Brussels Airport verbindt. Eind 2024, zal Brussels Airlines vijf splinternieuwe Airbus A320neo vliegtuigen verwelkomd hebben, waardoor de luchtvaartmaatschappij haar CO2- en geluidsuitstoot op haar middellange afstandsnetwerk significant kan verlagen.

Als ambassadeur van haar land brengt Brussels Airlines de wereld naar België en het beste van België naar de wereld, onder meer via samenwerkingen met Belgische sterrenchefs, Belgische culinaire producten en de Belgian Icons, speciaal beschilderde vliegtuigen die een Belgische iconisch persoon, team of evenement huldigen om de Belgische cultuur wereldwijd te promoten.

Meer informatie op brusselsairlines.com


Over Star Alliance

Het Star Alliance netwerk werd opgericht in 1997 als de eerste echt wereldwijde luchtvaartalliantie, gebaseerd op een waardepropositie voor de klant met wereldwijd bereik, internationale erkenning en naadloze service. Sinds de oprichting biedt het het grootste en meest uitgebreide netwerk van luchtvaartmaatschappijen, met een focus op het verbeteren van de klantervaring binnen de gehele alliantie.

In totaal biedt het Star Alliance netwerk momenteel meer dan 10.000 dagelijkse vluchten naar bijna 1.200 luchthavens in 184 landen.

Meer informatie op staralliance.com

Neem contact op met

b.house Zone General Aviation - Airport Building 26 1831 Diegem

+32 2 723 89 90

press@brusselsairlines.com

www.brusselsairlines.com