Brussels Airlines vernieuwt haar inflight magazine b.inspired

Brussels Airlines vernieuwt haar inflight magazine b.inspired

Om haar reizigers in 2019 nog meer te inspireren, vernieuwt Brussels Airlines haar inflight magazine b.inspired. De nieuwe, moderne en elegante versie van het magazine met een Belgische touch, bevat nog meer verhalen en foto's van inspirerende reiservaringen.

b.inspired is het maandelijkse inflight magazine van Brussels Airlines, uitgegeven door 's werelds grootste reismediabedrijf Ink en verdeeld aan boord van alle vluchten van de luchtvaartmaatschappij en in haar lounges op Brussels Airport. Sinds juli 2015 heeft Ink 43 edities van het magazine gepubliceerd. Brussels Airlines wil met het vernieuwde magazine reizigers inspireren door hen een minder traditionele kant van de bestemmingen te tonen, met nieuwe reistrends en frisse verhalen over de lokale cultuur en mode, de plaatselijke keuken en interviews met lokale ondernemers. In 2018 won de designer van het magazine de "Best Designer" award met een b.inspired cover op de prestigieuze Eddie & Ozzie awards in New York.

 

Een frisse look & feel voor onze passagiers

"Ik probeer steeds mezelf in de schoenen van de reiziger te plaatsen om na te gaan waar hij of zij nood aan heeft. Met de vernieuwing van ons inflight magazine hebben we een sterkere balans gecreëerd tussen kortere en makkelijk te lezen verhalen en langere diepgaande stukken. Dit in combinatie met het stijlvolle design moet het magazine authentiek en inspirerend maken, een magazine dat de reiziger met plezier wil lezen en misschien zelfs mee naar huis wil nemen als herinnering aan zijn of haar vlucht met ons".

  • Tanguy Cartuyvels, VP Marketing Brussels Airlines

"We zijn blij dat we het nieuwe b.inspired magazine kunnen onthullen. Het is een inspirerende reispublicatie vol met de allerbeste ervaringen en verhalen uit het diverse netwerk van Brussels Airlines over drie continenten. Het nieuwe magazine bevat zowel de unieke positionering van Brussels Airlines als de eindeloze zoektocht van mensen om nieuwe horizonten te verkennen. Dankzij het continu groeiende aantal passagiers van Brussels Airlines wordt het magazine door steeds meer mensen gelezen, dat maakt het spannend."

  •  Michael Keating, Joint CEO Ink

"We hebben b.inspired een moderner, lichter en frisser tintje gegeven om de dag van vandaag relevant te blijven voor onze reizigers en hen te inspireren om nog meer van de wereld te ontdekken. De pagina's zijn gevuld met grotere foto’s en tips over onze vele bestemmingen, over waar te slapen en te eten, en must-see evenementen en tentoonstellingen. We maken kennis met innovators en shakers van de nieuwe zakenwereld en nemen de lezers mee achter de schermen van Brussels Airlines.

  • Monica Devi Lim, Publications Director b.inspired

Bekijk de nieuwe b.inspired online.

 

Over Ink:

Ink, opgericht in 1994 in Londen, is de wereldleider in reismedia en verbindt duizenden adverteerders en merken met een zeer ontvankelijk en groeiend wereldwijd publiek van 802 miljoen passagiers. Ink creëert en levert inspirerende, bekroonde content voor 's werelds grootste luchtvaartmaatschappijen, spoorwegbedrijven, reisorganisaties en hun passagiers. Ze produceren 31 tijdschriften in 14 talen en video-content voor alle digitale platforms.

Vanuit 6 kantoren over de hele wereld verbindt Ink media merken, adverteerders en marketeers met een zeer ontvankelijk, en echt, wereldwijd publiek door middel van inflight publicaties, video en online content en ervaringsgerichte advertentiemogelijkheden. Men gaat er vanuit dat het aantal passagiers van luchtvaartmaatschappijen in 2035 in omvang zal verdubbelen, waardoor Ink een steeds sterkere leider in de mediawereld van vandaag wordt.

Voor meer informatie over Ink: www.ink-global.com

Contacteer ons
Over Brussels Airlines

Brussels Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van België en verbindt de Europese hoofdstad met meer dan 70 bestemmingen, waarvan 15 in Afrika, het continent dat Brussels Airlines nauw aan het hart ligt. Bovendien vliegt de maatschappij naar 60 bestemmingen in Europa, 2 in Noord-Amerika en Tel Aviv. Het bedrijf stelt 3.100 werknemers te werk en exploiteert 38 vliegtuigen.

Omwille van de wereldwijde coronaviruspandemie heeft Brussels Airlines zich geëngageerd tot de strengste gezondheidsmaatregelen in de luchtvaart wereldwijd, volgens van het EASA (Europees Agentschap voor de Veiligheid van de Luchtvaart). Sinds de uitbraak van het coronavirus hanteert de Belgische luchtvaartmaatschappij een aangepast vluchtschema dat gebaseerd is op de marktvraag en dat rekening houdt met de reisbeperkingen van de verschillende overheden.

Dankzij haar “no compromise” positionering combineert Brussels Airlines competitieve ticketprijzen met volledige flexibiliteit en de hoogste servicekwaliteit. Met jaarlijks wisselende Belgische sterrenchefs, haar groot aanbod aan Belgisch eten en drinken en de vijf Belgian Icons, is Brussels Airlines een ambassadeur voor haar land en brengt het de wereld naar België en het beste van België naar de wereld.

Met meer dan 40.000 directe en indirecte arbeidsplaatsen speelt Brussels Airlines een belangrijke rol in de Belgische economie en maakt het bedrijf deel uit van de tweede grootste economische motor van België: de hub Brussels Airport. In 2019 vervoerde de luchtvaartmaatschappij meer dan 10 miljoen passagiers van, naar en via Brussels Airport.

Brussels Airlines biedt cargo capaciteit aan op al haar vluchten, gecommercialiseerd door Lufthansa Cargo. De maatschappij verzorgt zelf het dagelijkse onderhoud van haar vliegtuigvloot.

Brussels Airlines is één van de vier netwerkmaatschappijen van de Lufthansa Groep (Austrian, Brussels Airlines, Lufthansa en Swiss) en lid van Star Alliance. Het bedrijf werd opgericht in 2002 en is voor 100% eigendom van Deutsche Lufthansa AG. Meer informatie op www.brusselsairlines.com.


Brussels Airlines
b.house
Zone General Aviation - Airport Building 26
1831 Diegem