Brussels Airlines vernieuwt passagierslounges

Brussels Airlines heeft een project gelanceerd om haar lounges in Brussels Airport te vernieuwen. De lounges zullen niet enkel verdubbelen in oppervlakte, ze zullen de Business Class passagiers en frequent travellers een totaal nieuwe ervaring aanbieden. Het nieuwe innovatieve concept wordt ontwikkeld door het gerenommeerde strategische design agentschap Designit.

Brussels Airlines biedt haar passagiers vandaag 3 lounges aan in Brussels Airport. Eén lounge speciaal voor de lange afstandspassagiers en twee andere voor de Schengen en non-Schengen passagiers. Na het introduceren van een nieuw product aan boord, heeft Brussels Airlines beslist om deze lounges helemaal te redesignen als onderdeel van het innovatieproject van hun gronddiensten, dat passagiers een reeks nieuwe state-of-the-art comfortdiensten zal aanbieden tijdens hun verblijf op de luchthaven.

 

Voor dit loungeproject werkt Brussels Airlines samen met een ervaren internationale partner, Designit, die momenteel een origineel concept uitwerkt gebaseerd op wat moderne reizigers van vandaag echt nodig hebben. Designit heeft zijn roots in Scandinavië maar is uitgegroeid tot een wereldwijd strategisch design agentschap met een indrukwekkend portfolio in verschillende industrieën zoals de automobiel-, energie-, retail- en transportindustrie en de gezondheidszorg .

 

Het project zal gerealiseerd worden in nauwe samenwerking met Brussels Airport.

De totale oppervlakte van de lounge in Pier A zal verdubbeld worden. Lounge gasten kunnen zich verwachten aan verschillende nieuwigheden die hen een nieuwe en nog comfortabelere ervaring zullen bieden.

De nieuwe lounges zullen klaar zijn in de loop van 2014. 

 

 

About Designit

Designit is one of the worlds leading design and innovation companies. At 15 locations worldwide appr. 300 professionals create design and innovation strategies, products, spaces, services and applications for Fortune 500 companies and innovative brands such as Audi, BMW, LG, Samsung, Brussels Airlines and DHL. Founded in 1991, Designit is headquartered in Aarhus, with locations in Barcelona, Copenhagen, Curitiba, Gothenburg, London, Madrid, Munich, Oslo, San Francisco, São Paulo, Shanghai, Stockholm, Tel Aviv and Tokyo. Inspired by users’ experience, Designit works at the interface between business, design and technology. Designit creates growth for his clients driven by innovation.

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Brussels Airlines

Brussels Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van België en één van de vier netwerkmaatschappijen van de Lufthansa Group. Ze verbindt de Europese hoofdstad vanuit Brussels Airport met meer dan 90 bestemmingen, waarvan 18 in Sub Sahara Afrika. Het bedrijf stelt meer dan 3.400 werknemers te werk en exploiteert 44 vliegtuigen.

Brussels Airlines wil tegen 2030 50% minder CO2 uitstoten vergeleken met 2019 en plant om tegen 2050 CO2-neutraal te zijn. De luchtvaartmaatschappij neemt deel aan het Stargate Project dat door Brussels Airport wordt geleid en maakt daardoor deel uit van de proeftuin voor duurzame luchtvaart op haar thuisbasis. Daarnaast ondertekende de maatschappij in 2021 de Circular Economy overeenkomst van de Antwerp Management School. Begin 2023, was de luchtvaartmaatschappij ook de eerste om duurzame brandstof (SAF = Sustainable Aviation Fuel) te transporteren doorheen de CEPS-pijplijn die Brussels Airport verbindt. Eind 2024, zal Brussels Airlines vijf splinternieuwe Airbus A320neo vliegtuigen verwelkomd hebben, waardoor de luchtvaartmaatschappij haar CO2- en geluidsuitstoot op haar middellange afstandsnetwerk significant kan verlagen.

Als ambassadeur van haar land brengt Brussels Airlines de wereld naar België en het beste van België naar de wereld, onder meer via samenwerkingen met Belgische sterrenchefs, Belgische culinaire producten en de Belgian Icons, speciaal beschilderde vliegtuigen die een Belgische iconisch persoon, team of evenement huldigen om de Belgische cultuur wereldwijd te promoten.

Meer informatie op brusselsairlines.com


Over Star Alliance

Het Star Alliance netwerk werd opgericht in 1997 als de eerste echt wereldwijde luchtvaartalliantie, gebaseerd op een waardepropositie voor de klant met wereldwijd bereik, internationale erkenning en naadloze service. Sinds de oprichting biedt het het grootste en meest uitgebreide netwerk van luchtvaartmaatschappijen, met een focus op het verbeteren van de klantervaring binnen de gehele alliantie.

In totaal biedt het Star Alliance netwerk momenteel meer dan 17.000 dagelijkse vluchten naar bijna 1.200 luchthavens in 190 landen.

Meer informatie op staralliance.com

Neem contact op met

b.house Zone General Aviation - Airport Building 26 1831 Diegem

+32 2 723 89 90

press@brusselsairlines.com

www.brusselsairlines.com