Brussels Airlines verwelkomt Ice-Watch aan boord

Brussels Airlines verwelkomt Ice-Watch aan boord

Vrijdag 16 mei 2014 — Brussels Airlines gaat samenwerken met Ice-Watch. De Brussels Airlines crews worden de ambassadeurs van één van de populairste Belgische exportproducten en Ice-Watch zal voortaan ook op Brussels Airlines vluchten te koop worden aangeboden.

Sinds jaren schrijft Ice-Watch een succesverhaal. Het Belgische horlogemerk verovert dankzij haar design, goede prijs/kwaliteitsverhouding en uitstekende marketing zowat de hele wereld. Sinds 2007 werden niet minder dan 12 miljoen Ice-Watch horloges verkocht.

Vanaf deze maand wordt aan het succesverhaal een nieuw hoofdstuk toegevoegd dankzij een unieke samenwerking met Brussels Airlines. De zes miljoen passagiers van de luchtvaartmaatschappij kunnen vanaf nu Ice-Watch horloges aan boord kopen en alle Brussels Airlines werknemers die een uniform dragen kunnen voortaan een Ice-Watch rond hun pols dragen.

Speciaal voor de Brussels Airlines medewerkers ontwierp Ice-Watch een horloge in de bekende blauw/rode Brussels Airlines kleuren. Ook voor de passagiers werden twee modellen ontworpen die het logo van de luchtvaartmaatschappij dragen. Ze worden op vluchten naar meer dan 80 bestemmingen in Europa, Afrika en de Verenigde Staten te koop aangeboden. Ook bezoekers van de Brussels Airlines luchthavenlounges kunnen met het hele Ice-Watch gamma kennis maken dankzij Ice-Watch Tower showkasten.

 

“We zijn bijzonder verheugd dat we partner zijn van het trendy, populaire en 100 percent Belgische Ice-Watch merk. Als luchtvaartmaatschappij dragen we Belgische kwaliteit en know-how hoog in het vaandel. Dit partnership illustreert nogmaals dat Brussels Airlines meer dan ooit een ambassadeur is van België.”

-- Lars Redeligx, Chief Commercial Officer Brussels Airlines

 

“Ice-Watch is heel trots om de officiële “time keeper” van Brussels Airlines te zijn, de rijzende ster van de luchtvaartsector”

-- Thierry De Poerck, Managing Director Ice-Watch.

 

Over Ice-Watch

Het merk Ice-Watch bestaat al sinds 2007. Vandaag worden de horloges met hun herkenbare design in meer dan 110 landen verkocht. Een waaier aan modellen en kleuren maakt dat er een Ice-Watch is voor elke smaak, elke stijl en elke look. Het merk verkocht wereldwijd meer dan 10 miljoen horloges in zeven jaar. Meer informatie op www.ice-watch.com en www.facebook.com/ice.watch

Brussels Airlines CCO Lars Redeligx en Ice-Watch Managing Director Thierry De Poerck