Brussels Airlines verwelkomt Ice-Watch aan boord

Brussels Airlines gaat samenwerken met Ice-Watch. De Brussels Airlines crews worden de ambassadeurs van één van de populairste Belgische exportproducten en Ice-Watch zal voortaan ook op Brussels Airlines vluchten te koop worden aangeboden.

Sinds jaren schrijft Ice-Watch een succesverhaal. Het Belgische horlogemerk verovert dankzij haar design, goede prijs/kwaliteitsverhouding en uitstekende marketing zowat de hele wereld. Sinds 2007 werden niet minder dan 12 miljoen Ice-Watch horloges verkocht.

Vanaf deze maand wordt aan het succesverhaal een nieuw hoofdstuk toegevoegd dankzij een unieke samenwerking met Brussels Airlines. De zes miljoen passagiers van de luchtvaartmaatschappij kunnen vanaf nu Ice-Watch horloges aan boord kopen en alle Brussels Airlines werknemers die een uniform dragen kunnen voortaan een Ice-Watch rond hun pols dragen.

Speciaal voor de Brussels Airlines medewerkers ontwierp Ice-Watch een horloge in de bekende blauw/rode Brussels Airlines kleuren. Ook voor de passagiers werden twee modellen ontworpen die het logo van de luchtvaartmaatschappij dragen. Ze worden op vluchten naar meer dan 80 bestemmingen in Europa, Afrika en de Verenigde Staten te koop aangeboden. Ook bezoekers van de Brussels Airlines luchthavenlounges kunnen met het hele Ice-Watch gamma kennis maken dankzij Ice-Watch Tower showkasten.

 

“We zijn bijzonder verheugd dat we partner zijn van het trendy, populaire en 100 percent Belgische Ice-Watch merk. Als luchtvaartmaatschappij dragen we Belgische kwaliteit en know-how hoog in het vaandel. Dit partnership illustreert nogmaals dat Brussels Airlines meer dan ooit een ambassadeur is van België.”

-- Lars Redeligx, Chief Commercial Officer Brussels Airlines

 

“Ice-Watch is heel trots om de officiële “time keeper” van Brussels Airlines te zijn, de rijzende ster van de luchtvaartsector”

-- Thierry De Poerck, Managing Director Ice-Watch.

 

Over Ice-Watch

Het merk Ice-Watch bestaat al sinds 2007. Vandaag worden de horloges met hun herkenbare design in meer dan 110 landen verkocht. Een waaier aan modellen en kleuren maakt dat er een Ice-Watch is voor elke smaak, elke stijl en elke look. Het merk verkocht wereldwijd meer dan 10 miljoen horloges in zeven jaar. Meer informatie op www.ice-watch.com en www.facebook.com/ice.watch

Camille Deru

Ice-Watch

Kim Daenen

Brussels Airlines

Wencke Lemmes

Brussels Airlines

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Brussels Airlines

Brussels Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van België en één van de vier netwerkmaatschappijen van de Lufthansa Group. Ze verbindt de Europese hoofdstad vanuit Brussels Airport met meer dan 85 bestemmingen, waarvan 17 in Sub Sahara Afrika. Het bedrijf stelt meer dan 3.300 werknemers te werk en exploiteert 43 vliegtuigen.

Brussels Airlines wil tegen 2030 50% minder CO2 uitstoten vergeleken met 2019 en plant om tegen 2050 CO2-neutraal te zijn. De luchtvaartmaatschappij neemt deel aan het Stargate Project dat door Brussels Airport wordt geleid en maakt daardoor deel uit van de proeftuin voor duurzame luchtvaart op haar thuisbasis. Daarnaast ondertekende de maatschappij in 2021 de Circular Economy overeenkomst van de Antwerp Management School. Begin 2023, was de luchtvaartmaatschappij ook de eerste om duurzame brandstof (SAF = Sustainable Aviation Fuel) te transporteren doorheen de CEPS-pijplijn die Brussels Airport verbindt. Eind 2024, zal Brussels Airlines vijf splinternieuwe Airbus A320neo vliegtuigen verwelkomd hebben, waardoor de luchtvaartmaatschappij haar CO2- en geluidsuitstoot op haar middellange afstandsnetwerk significant kan verlagen.

Als ambassadeur van haar land brengt Brussels Airlines de wereld naar België en het beste van België naar de wereld, onder meer via samenwerkingen met Belgische sterrenchefs, Belgische culinaire producten en de Belgian Icons, speciaal beschilderde vliegtuigen die een Belgische iconisch persoon, team of evenement huldigen om de Belgische cultuur wereldwijd te promoten.

Meer informatie op brusselsairlines.com


Over Star Alliance

Het Star Alliance netwerk werd opgericht in 1997 als de eerste echt wereldwijde luchtvaartalliantie, gebaseerd op een waardepropositie voor de klant met wereldwijd bereik, internationale erkenning en naadloze service. Sinds de oprichting biedt het het grootste en meest uitgebreide netwerk van luchtvaartmaatschappijen, met een focus op het verbeteren van de klantervaring binnen de gehele alliantie.

In totaal biedt het Star Alliance netwerk momenteel meer dan 10.000 dagelijkse vluchten naar bijna 1.200 luchthavens in 184 landen.

Meer informatie op staralliance.com

Neem contact op met

b.house Zone General Aviation - Airport Building 26 1831 Diegem

+32 2 723 89 90

[email protected]

www.brusselsairlines.com