Brussels Airlines verwelkomt passagiers met lage prijzen, zélfs na 12 november

Brussels Airlines organiseert donderdagavond een uitzonderlijke promotie. De maatschappij biedt 150 000 extra tickets aan tegen een zeer lage prijs voor vluchten vanaf 12 november.

Brussels Airlines organiseert morgenavond een uitzonderlijke promotie. De maatschappij biedt 150 000 extra tickets aan tegen een prijs van 49,99 euro voor een enkele reis (alle taksen inbegrepen, geen bijkomende verborgen kosten) naar een tiental Europese bestemmingen. Vliegdatum ligt tussen 12 november 2007 en 25 februari 2008.

Deze promotie volgt het principe van de 'evening sales' die Brussels Airlines met uitzondering van de vakantieperiode om de 2 weken aanbiedt op de website en die een toenemend succes kent bij reizigers die op zoek zijn naar de laagste prijzen.

De bestemmingen waarvoor de promotie geldt blijven geheim tot op het laatste moment. Morgenavond kunnen bezoekers van de Brussels Airlines website kiezen uit een tiental van de meest populaire bestemmingen in Europa. Om de bestemmingen te kennen, dient men nu donderdag 23 augustus tussen 18 uur en middernacht te surfen naar de website www.brusselsairlines.com.

Bovenop de zeer competitieve prijzen, genieten Brussels Airlines passagiers van vele voordelen:

  • Vertrek en aankomst in luchthavens gelegen dichtbij het stadscentrum (en niet op 60 of 80 km afstand) 
  • Geen bijkomende kosten voor het transporteren van bagage (20 kg gratis check-in bagage en 8 kg handbagage in b.light) 
  • Geen bijkomende kosten bij betaling met een kredietkaart 
  • Punctualiteit en klantenservice 
  • Drietalig, ervaren cabinepersoneel 
  • Stoel wordt toegekend bij check-in (vermijdt stress bij boarding)

In tegenstelling tot bij sommige andere luchtvaartmaatschappijen, kunnen passagiers van Brussels Airlines dankzij de hoge vliegfrequenties een vluchtdatum en vluchtuur kiezen dat voor hen het beste past en kunnen ze zo hun verblijfsduur optimaal benutten.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Brussels Airlines

Brussels Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van België en één van de vier netwerkmaatschappijen van de Lufthansa Group. Ze verbindt de Europese hoofdstad vanuit Brussels Airport met meer dan 90 bestemmingen, waarvan 18 in Sub Sahara Afrika. Het bedrijf stelt meer dan 3.400 werknemers te werk en exploiteert 44 vliegtuigen.

Brussels Airlines wil tegen 2030 50% minder CO2 uitstoten vergeleken met 2019 en plant om tegen 2050 CO2-neutraal te zijn. De luchtvaartmaatschappij neemt deel aan het Stargate Project dat door Brussels Airport wordt geleid en maakt daardoor deel uit van de proeftuin voor duurzame luchtvaart op haar thuisbasis. Daarnaast ondertekende de maatschappij in 2021 de Circular Economy overeenkomst van de Antwerp Management School. Begin 2023, was de luchtvaartmaatschappij ook de eerste om duurzame brandstof (SAF = Sustainable Aviation Fuel) te transporteren doorheen de CEPS-pijplijn die Brussels Airport verbindt. Eind 2024, zal Brussels Airlines vijf splinternieuwe Airbus A320neo vliegtuigen verwelkomd hebben, waardoor de luchtvaartmaatschappij haar CO2- en geluidsuitstoot op haar middellange afstandsnetwerk significant kan verlagen.

Als ambassadeur van haar land brengt Brussels Airlines de wereld naar België en het beste van België naar de wereld, onder meer via samenwerkingen met Belgische sterrenchefs, Belgische culinaire producten en de Belgian Icons, speciaal beschilderde vliegtuigen die een Belgische iconisch persoon, team of evenement huldigen om de Belgische cultuur wereldwijd te promoten.

Meer informatie op brusselsairlines.com


Over Star Alliance

Het Star Alliance netwerk werd opgericht in 1997 als de eerste echt wereldwijde luchtvaartalliantie, gebaseerd op een waardepropositie voor de klant met wereldwijd bereik, internationale erkenning en naadloze service. Sinds de oprichting biedt het het grootste en meest uitgebreide netwerk van luchtvaartmaatschappijen, met een focus op het verbeteren van de klantervaring binnen de gehele alliantie.

In totaal biedt het Star Alliance netwerk momenteel meer dan 17.000 dagelijkse vluchten naar bijna 1.200 luchthavens in 190 landen.

Meer informatie op staralliance.com

Neem contact op met

b.house Zone General Aviation - Airport Building 26 1831 Diegem

+32 2 723 89 90

press@brusselsairlines.com

www.brusselsairlines.com